Son Konu

Facebook Gunaydın Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
2019 Facebook Kısa Gunaydın Mesajları

Facebook sayfalarınızda kullanabileceğiniz 2019 Yılına ozel en yeni ve en guzel kısa Gunaydın mesajları kısa gunaydın sozleri sizlerle olacak sevdiklerinize aşağıdaki Gunaydın mesajları ile gunaydın demeye ne dersiniz

ALT :wwwupluploadsgunaydın60695gunaydın60695ALT

Gunaydın Gozleir gulen kalpleri mutlulukla atan can dostlarım

Ben bu sabah cok yer gezdim balkon mutfak odalar gibi yakın da bir cılgınlık yapıp bakkala gitmeyi duşunuyorum Gunaydın Tatlım

Gunaydınlar Gonlu sevgi dolu dostlara Gunadınlar Dostluğu dost gibi bilenlereGunaydın Guzelliği sevgi ile yoğuran insanlara Gonul dolusu Gunaydınlar herkese

İyi geceler opucuğunu de gectimBana yuzlerce gunaydın borcun var, unutma birtanem

Gunaydın gonlumun sultanı kalbimin tek sahibi

Gunaydın doslat en guzel gunler sizlerin olsun

Tum facebook halkına Gunaydınlar

Gun Seninle Guzel Gune Başlamak Seninle Sıcak Olucak, Gunlerimiz Aydın geleceğimiz Parlak Olsun Sana Gunaydın Olsun bebeğim

Gunun Aydın Olsun arkadaşım Dilerim Ki Yureğine Gulun Golgesi Duşmesin Ve Sen, Yuzunde Guluşlerin En Guzeli İle Bak Geleceğe

Gunaydın evimin ve gonlumun birtanesi

Gunaydın Canım arkadaşlarım gununuz aydın ve bereketli olsun

Facebook olmasa Gunaydın diyenimiz olmayacak herkese Gunaydın arkadaşlar

Sevgilim Guzelliğin Gibi Gununde Aydın Olsun Gunaydın Sevgilim Sana Gunaydın Sadece Sana

Sen benim Gunlerimin ışığı Gecelerimin Yıldızısın Sabahlarımın Guneşi Gecelerimin Ay’ısın Sabahlarımın Gunaydını gecelerimin Dumanısın Bebeğim Gunaydın

Gunaydın guzel bakışlım benim viran gonlumun sultanı, Gunaydın; dost bağımın gonca gulu, Gunaydın; Sureyya yıldızım, Gunaydın: ay yuzlum, Gunaydın; canımın cananı, Gunaydın Aşkım

Üst Alt