Son Konu

Facebook Sitem Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Sitem Sozleri Facebook

Facebook Sitem Sozleri 2019

Sev oyle sev ki kalmasın sende gurur, Gururun başladığı yerde sevgi son bulur

Sen sevda ırmağı, gittin ele aktın, sen dunyamı yıktın Vefasız Aşkım

Değer verdiğin insan sana Değer vermiyorsa, bırak kendi değeriyle kalsın

UNUTMA!! nasıl sensizliği ben yaratmadımsa, tadacağın bensizlikte benim eserim olmayacak

Aşk kadınların kalbinde, erkeklerin cebinde gezer

Gonul penceresini acık bıraktım kimi camını kırdı kimi cercevesini

Seni sevdiğim kadar, guneşi sevseydim, guneş bile halime acır akşamları batmazdı

Sev oyle sev ki kalmasın sende gurur, Gururun başladığı yerde sevgi son bulur

Niye ağlıyorsun dediler, sevdim dedim Niye uzuluyorsun dediler, gonul verdim dedim Elin kızı icin değermi dediler, meğerse değmezmiş

Sen sevda ırmağı, gittin ele aktın, sen dunyamı yıktın Vefasız Aşkım

Dunya dondukce sen hep bana DONMEYE Başını her yastığa koyduğunda beni GORMEYE Her kahkahamda goz yaşı DOKMEYE Ben yaşadıkca sen OLMEYE Mahkumsun

Alsalarda şu yaşla dolu gozlerimi yerlerinden Calsalarda haberim olmadan seni kalbimden Eğer unutacaksa bu can cıkmasın bedenimden Olursem soyleyin mezarıma gelmesin o sevmeyi bilmeyen

Sana o kadar kırgınım ki, seni bin parcaya bolsem yetmez Ama kaybolacak bir parcanada gonlum elvermez

Butun insanları sevebilirdim, sevmeye senden başlamasaydım

Yuruduğun yollardan gecebilirsin bir daha fakat anılardan,ASLA!

Dostumuzu Sevdik Yılan Oldu Bize, Arkadaşımız Dedik Yan BaktI Sevgilimize, Bu Sozlerim gelsin Dost Bildiklerime, Yalanları Oynamışız Bu Alemde

Okdara Cok Seviyorumki Seni Ne Onzur Kaldı Ne Gurur, Ey Sevgili Bu Sitemlerim Sana Gulme Bu Garip Sevdaya

Ağlarım Dost Olduğum gecelerime, Sayende Gecelerş Buldum Kendimde, Seni Duşunup iciyorum her Gece, Duy Sesimi Sevgili Bitsin Bu iŞkence

YaraLı kalbim Seninle Duzelir Yine Sevgilim, a$k Denilen Duyguyu Seninle iCerim, Bu SozlerimLe Kendimi teselli Ederim Sevgilim

Dunya Donuyor Yine , Sevgimiz parcalandI her parcası Bir yerde, kalbimin Atışları kesiliyor Seni gorunce, Gururum Ayaklarının Altında Sevdim Seni Delice

ya$ Dolu Gozlerim Senin Yuzunden, Cok Ağır Geldi 2 kelimen, Seni Seviyorum gercekten, yeter Artık uzme beni Lutfennn!!!

Sana Baktıkca Goruyorum Sevgiyi, a$Ik Sanmı$tIm Seni Eyy yalancı Sevgili, OynadIn benimLe Cocuk Gibi, Sensiz kalma oLum Gibi

Oyun Gibi BaşlaDık, Gercek Sevdalara Yol Aldık, 1 Sinemanın 2 Karelik Gorutusu OLmuşuz, Yalan Dolan ustune Aşk Kurmuşuz

hayatImIn En Soğuk Ağustos AyınI YaşattIn Bana! BırakIp Gittiğin Gunden Beri Yazlarım Kış Oldu Ebedii

Gozlerine iLk baktığımda Sevgini Elini iLk Tuttuğımda Titremeyi Seni iLk Optuğumde Ateşi hissetim, Şimdi neden Kacıyorsun Sevgili?

Sozlerin Şeker Gibi Geldi hayatıma Renklendi hayatIm, Sozlerin Zehir Gibi gecti Kararttı DunyamI!!!

Üst Alt