iltasyazilim
Yeni Üye
Facebookta paylaşılacak sözler 2019
Facebookta arkadaşlarınıza söz sokmak, ders belirlemek, haddini bildirmek yada ayrı sebeplerden dolayı hoş sözler arıyorsanız tam yerine geldiniz İşte ünlü isimlerin bir birinden güzel sözleri
Geçer elbet efendim Bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer; lakin mutlaka geçer
Oğuz Atay
Bir insanın yüzünde taşıdığı ifade, sırtında taşıdığı elbiseden mühimdir
Dale Carnegie
Ayağın taşa takıldığında “Allah kahretsin bile dememelisin, dua etmelisin oysa taşa takılan bir ayağın var
Necip Fazıl Kısakürek
Senin çelme taktığın yerden başlıyorum hayata Varsın yara içinde kalsın dizlerim, yüreğim kadar acımaz nasıl olsa
Cemal Süreyya
Hevesin gırtlağında kalır da sırtına vuran çıkmaz Böyledir işte yalnızlık
Kahraman Tazeoğlu
Benimle onun aralarında kaldıysan, onu seç! Çünkü fiilen sevseydin, beni seçenek yapmazdın
Ayşe Kulin
Kahverengi dallardan pembe çiçekler açtığına tarafından, ümitsizliğe lüzum değil
Hz Mevlana
Ey can; kimseyi kırma Sözden ağırı yoktur Beden çok yükü kaldırır ama gönül her sözü kaldıramaz
Hz Mevlana
Pozitif ciddiye almayın bu hayatı, nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız!
NF Kısakürek
Moraliniz bozuk olduğunda “niçin? diyen değil, “neredesin! diyecek halk müziği olmalı yanınızda
Gore Vidal
Bir insanın sana neler verebileceği değil, senin için nelerden vazgeçeceği önemlidir
Hegel
Altın olsam; değerimi cümbür cemaat bilir Ben kolay bir “demir olayım; değerimi yalnızca “anlayan bilsin
Şemsİ Tebrizi
Irk başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler
Montaigne
Herhangi birinin senden dehşet etmesinin başlıca nedeni; senin gibi edinmek istediği halde asla senin gibi olmayacağını bilmesidir
Victor Hugo
Aklında bulunsun sevgilim; sen beni kandırmadın, ben inanmayı seçtim
Can Yücel
Hayatta en zorlama şey de; insanın kendi kendini teselli etmek zorunda kalmasıdır
William Shakespeare
Doğmak ve ölmek kolaydı, zor olan hayatın kendisiydi
Tom Robbins
Birbirimizi sevmemiz için, birbirimize benzememiz gerekmez
Kazım Koyuncu
Karıncaların sesini duyan rabbim, kuşkusuz gönüllerin feryadını da duyar
Hz Mevlana
Herkesle konuşabilirsin lakin sadece bir kişiyle rahatça saçmalayabilirsin
Ruby Blue
Bir birey Allah’tan diğer kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa Allah da onu başkasına yoksul etmez
Şemsİ Tebrizi
Ne olursan ol Fakat önce nefsinin öğretmeni, vicdanının öğrencisi ol!
Platon
Derdimi seviyorum Biliyorum ama derdimi veren de beni seviyor Seven sevdiğinin nazını ölçüyor, sevilen çekmesin de neylesin
Hz Mevlana
Her şey hoş olacak Şayet bugün değil fakat elbet bir gün
Winged Creatures
Aklıyla övünen insan, hücresinin genişliğiyle övünen orjinalsozlercom mahkûma benzer
Albert Einstein
Düşmanın yoksa hayatta hiç başarılı olamadın demektir
Ernesto Che Guevara
Evet, ola ki de haklısın, sıfır’ın gücü yoktur Fakat unutma oysa, sıfır’ın kaybedecek bir şeyi de yoktur!
Bob Marley
Topraktan geldik toprağa gideceğiz Önemli olan; çamurlaşmamak
HzMevlana
Yağmur olsan binlerce damla aralarında bulur tutardım seni, çünkü korkarım, toprak aldığını vermiyor geri
Cemal Süreya
Eğer güven varsa bir kalpte; o kalpte sevgi de bulunur, dürüstlük de
Balzac
Seveceksen, yalnız kaldığında aklına geleni değil, hiç aklından çıkmayanı seveceksin!
Can Yücel
Ölümün olduğu bu dünyada, hiçbir şey fazla da önemli değildir sahiden
Franz Kafka *
Facebookta arkadaşlarınıza söz sokmak, ders belirlemek, haddini bildirmek yada ayrı sebeplerden dolayı hoş sözler arıyorsanız tam yerine geldiniz İşte ünlü isimlerin bir birinden güzel sözleri
Geçer elbet efendim Bazısı teğet geçer, bazısı deler geçer, bazısı deşer geçer, bazısı parçalar geçer; lakin mutlaka geçer
Oğuz Atay
Bir insanın yüzünde taşıdığı ifade, sırtında taşıdığı elbiseden mühimdir
Dale Carnegie
Ayağın taşa takıldığında “Allah kahretsin bile dememelisin, dua etmelisin oysa taşa takılan bir ayağın var
Necip Fazıl Kısakürek
Senin çelme taktığın yerden başlıyorum hayata Varsın yara içinde kalsın dizlerim, yüreğim kadar acımaz nasıl olsa
Cemal Süreyya
Hevesin gırtlağında kalır da sırtına vuran çıkmaz Böyledir işte yalnızlık
Kahraman Tazeoğlu
Benimle onun aralarında kaldıysan, onu seç! Çünkü fiilen sevseydin, beni seçenek yapmazdın
Ayşe Kulin
Kahverengi dallardan pembe çiçekler açtığına tarafından, ümitsizliğe lüzum değil
Hz Mevlana
Ey can; kimseyi kırma Sözden ağırı yoktur Beden çok yükü kaldırır ama gönül her sözü kaldıramaz
Hz Mevlana
Pozitif ciddiye almayın bu hayatı, nasıl olsa içinden canlı çıkamayacaksınız!
NF Kısakürek
Moraliniz bozuk olduğunda “niçin? diyen değil, “neredesin! diyecek halk müziği olmalı yanınızda
Gore Vidal
Bir insanın sana neler verebileceği değil, senin için nelerden vazgeçeceği önemlidir
Hegel
Altın olsam; değerimi cümbür cemaat bilir Ben kolay bir “demir olayım; değerimi yalnızca “anlayan bilsin
Şemsİ Tebrizi
Irk başaklara benzerler, içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler
Montaigne
Herhangi birinin senden dehşet etmesinin başlıca nedeni; senin gibi edinmek istediği halde asla senin gibi olmayacağını bilmesidir
Victor Hugo
Aklında bulunsun sevgilim; sen beni kandırmadın, ben inanmayı seçtim
Can Yücel
Hayatta en zorlama şey de; insanın kendi kendini teselli etmek zorunda kalmasıdır
William Shakespeare
Doğmak ve ölmek kolaydı, zor olan hayatın kendisiydi
Tom Robbins
Birbirimizi sevmemiz için, birbirimize benzememiz gerekmez
Kazım Koyuncu
Karıncaların sesini duyan rabbim, kuşkusuz gönüllerin feryadını da duyar
Hz Mevlana
Herkesle konuşabilirsin lakin sadece bir kişiyle rahatça saçmalayabilirsin
Ruby Blue
Bir birey Allah’tan diğer kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa Allah da onu başkasına yoksul etmez
Şemsİ Tebrizi
Ne olursan ol Fakat önce nefsinin öğretmeni, vicdanının öğrencisi ol!
Platon
Derdimi seviyorum Biliyorum ama derdimi veren de beni seviyor Seven sevdiğinin nazını ölçüyor, sevilen çekmesin de neylesin
Hz Mevlana
Her şey hoş olacak Şayet bugün değil fakat elbet bir gün
Winged Creatures
Aklıyla övünen insan, hücresinin genişliğiyle övünen orjinalsozlercom mahkûma benzer
Albert Einstein
Düşmanın yoksa hayatta hiç başarılı olamadın demektir
Ernesto Che Guevara
Evet, ola ki de haklısın, sıfır’ın gücü yoktur Fakat unutma oysa, sıfır’ın kaybedecek bir şeyi de yoktur!
Bob Marley
Topraktan geldik toprağa gideceğiz Önemli olan; çamurlaşmamak
HzMevlana
Yağmur olsan binlerce damla aralarında bulur tutardım seni, çünkü korkarım, toprak aldığını vermiyor geri
Cemal Süreya
Eğer güven varsa bir kalpte; o kalpte sevgi de bulunur, dürüstlük de
Balzac
Seveceksen, yalnız kaldığında aklına geleni değil, hiç aklından çıkmayanı seveceksin!
Can Yücel
Ölümün olduğu bu dünyada, hiçbir şey fazla da önemli değildir sahiden
Franz Kafka *