bilgiliadam
Yeni Üye
Facebookta paylaşılacak sozler 2019
Facebookta arkadaşlarınıza laf sokmak, ders vermek, haddini bildirmek yada farklı sebeplerden dolayı guzel sozler arıyorsanız tam yerine geldiniz İşte unlu isimlerin bir birinden guzel sozleri
Gecer elbet efendim Bazısı teğet gecer, bazısı deler gecer, bazısı deşer gecer, bazısı parcalar gecer; ama mutlaka gecer
Oğuz Atay
Bir insanın yuzunde taşıdığı ifade, sırtında taşıdığı elbiseden muhimdir
Dale Carnegie
Ayağın taşa takıldığında “Allah kahretsin bile dememelisin, dua etmelisin ki taşa takılan bir ayağın var
Necip Fazıl Kısakurek
Senin celme taktığın yerden başlıyorum hayata Varsın yara icinde kalsın dizlerim, yureğim kadar acımaz nasıl olsa
Cemal Sureyya
Hevesin gırtlağında kalır da sırtına vuran cıkmaz Boyledir işte yalnızlık
Kahraman Tazeoğlu
Benimle onun arasında kaldıysan, onu sec! Cunku gercekten sevseydin, beni secenek yapmazdın
Ayşe Kulin
Kahverengi dallardan pembe cicekler actığına gore, umitsizliğe gerek yok
Hz Mevlana
Ey can; kimseyi kırma Sozden ağırı yoktur Beden cok yuku kaldırır ama gonul her sozu kaldıramaz
Hz Mevlana
Fazla ciddiye almayın bu hayatı, nasıl olsa icinden canlı cıkamayacaksınız!
NF Kısakurek
Moraliniz bozuk olduğunda “neden? diyen değil, “neredesin! diyecek insanlar olmalı yanınızda
Gore Vidal
Bir insanın sana neler verebileceği değil, senin icin nelerden vazgececeği onemlidir
Hegel
Altın olsam; değerimi herkes bilir Ben basit bir “demir olayım; değerimi sadece “anlayan bilsin
Şemsİ Tebrizi
İnsanlar başaklara benzerler, icleri boşken başları havadadır, doldukca eğilirler
Montaigne
Herhangi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olmayacağını bilmesidir
Victor Hugo
Aklında bulunsun sevgilim; sen beni kandırmadın, ben inanmayı sectim
Can Yucel
Hayatta en zor şey de; insanın kendi kendini teselli etmek zorunda kalmasıdır
William Shakespeare
Doğmak ve olmek kolaydı, zor olan hayatın kendisiydi
Tom Robbins
Birbirimizi sevmemiz icin, birbirimize benzememiz gerekmez
Kazım Koyuncu
Karıncaların sesini duyan rabbim, elbette gonullerin feryadını da duyar
Hz Mevlana
Herkesle konuşabilirsin ama sadece bir kişiyle rahatca sacmalayabilirsin
Ruby Blue
Bir kişi Allah’tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa Allah da onu başkasına muhtac etmez
Şemsİ Tebrizi
Ne olursan ol Ama once nefsinin oğretmeni, vicdanının oğrencisi ol!
Platon
Derdimi seviyorum Biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor Seven sevdiğinin nazını olcuyor, sevilen cekmesin de neylesin
Hz Mevlana
Her şey guzel olacak Belki bugun değil ama elbet bir gun
Winged Creatures
Aklıyla ovunen insan, hucresinin genişliğiyle ovunen orjinalsozlercom mahkUma benzer
Albert Einstein
Duşmanın yoksa hayatta hic başarılı olamadın demektir
Ernesto Che Guevara
Evet, belki de haklısın, sıfır’ın gucu yoktur Ama unutma ki, sıfır’ın kaybedecek bir şeyi de yoktur!
Bob Marley
Topraktan geldik toprağa gideceğiz Muhim olan; camurlaşmamak
HzMevlana
Yağmur olsan binlerce damla arasında bulur tutardım seni, cunku korkarım, toprak aldığını vermiyor geri
Cemal Sureya
Eğer guven varsa bir kalpte; o kalpte sevgi de bulunur, durustluk de
Balzac
Seveceksen, yalnız kaldığında aklına geleni değil, hic aklından cıkmayanı seveceksin!
Can Yucel
Olumun olduğu bu dunyada, hicbir şey cok da ciddi değildir aslında
Franz Kafka
Facebookta arkadaşlarınıza laf sokmak, ders vermek, haddini bildirmek yada farklı sebeplerden dolayı guzel sozler arıyorsanız tam yerine geldiniz İşte unlu isimlerin bir birinden guzel sozleri
Gecer elbet efendim Bazısı teğet gecer, bazısı deler gecer, bazısı deşer gecer, bazısı parcalar gecer; ama mutlaka gecer
Oğuz Atay
Bir insanın yuzunde taşıdığı ifade, sırtında taşıdığı elbiseden muhimdir
Dale Carnegie
Ayağın taşa takıldığında “Allah kahretsin bile dememelisin, dua etmelisin ki taşa takılan bir ayağın var
Necip Fazıl Kısakurek
Senin celme taktığın yerden başlıyorum hayata Varsın yara icinde kalsın dizlerim, yureğim kadar acımaz nasıl olsa
Cemal Sureyya
Hevesin gırtlağında kalır da sırtına vuran cıkmaz Boyledir işte yalnızlık
Kahraman Tazeoğlu
Benimle onun arasında kaldıysan, onu sec! Cunku gercekten sevseydin, beni secenek yapmazdın
Ayşe Kulin
Kahverengi dallardan pembe cicekler actığına gore, umitsizliğe gerek yok
Hz Mevlana
Ey can; kimseyi kırma Sozden ağırı yoktur Beden cok yuku kaldırır ama gonul her sozu kaldıramaz
Hz Mevlana
Fazla ciddiye almayın bu hayatı, nasıl olsa icinden canlı cıkamayacaksınız!
NF Kısakurek
Moraliniz bozuk olduğunda “neden? diyen değil, “neredesin! diyecek insanlar olmalı yanınızda
Gore Vidal
Bir insanın sana neler verebileceği değil, senin icin nelerden vazgececeği onemlidir
Hegel
Altın olsam; değerimi herkes bilir Ben basit bir “demir olayım; değerimi sadece “anlayan bilsin
Şemsİ Tebrizi
İnsanlar başaklara benzerler, icleri boşken başları havadadır, doldukca eğilirler
Montaigne
Herhangi birinin senden nefret etmesinin asıl nedeni; senin gibi olmak istediği halde asla senin gibi olmayacağını bilmesidir
Victor Hugo
Aklında bulunsun sevgilim; sen beni kandırmadın, ben inanmayı sectim
Can Yucel
Hayatta en zor şey de; insanın kendi kendini teselli etmek zorunda kalmasıdır
William Shakespeare
Doğmak ve olmek kolaydı, zor olan hayatın kendisiydi
Tom Robbins
Birbirimizi sevmemiz icin, birbirimize benzememiz gerekmez
Kazım Koyuncu
Karıncaların sesini duyan rabbim, elbette gonullerin feryadını da duyar
Hz Mevlana
Herkesle konuşabilirsin ama sadece bir kişiyle rahatca sacmalayabilirsin
Ruby Blue
Bir kişi Allah’tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa Allah da onu başkasına muhtac etmez
Şemsİ Tebrizi
Ne olursan ol Ama once nefsinin oğretmeni, vicdanının oğrencisi ol!
Platon
Derdimi seviyorum Biliyorum ki derdimi veren de beni seviyor Seven sevdiğinin nazını olcuyor, sevilen cekmesin de neylesin
Hz Mevlana
Her şey guzel olacak Belki bugun değil ama elbet bir gun
Winged Creatures
Aklıyla ovunen insan, hucresinin genişliğiyle ovunen orjinalsozlercom mahkUma benzer
Albert Einstein
Duşmanın yoksa hayatta hic başarılı olamadın demektir
Ernesto Che Guevara
Evet, belki de haklısın, sıfır’ın gucu yoktur Ama unutma ki, sıfır’ın kaybedecek bir şeyi de yoktur!
Bob Marley
Topraktan geldik toprağa gideceğiz Muhim olan; camurlaşmamak
HzMevlana
Yağmur olsan binlerce damla arasında bulur tutardım seni, cunku korkarım, toprak aldığını vermiyor geri
Cemal Sureya
Eğer guven varsa bir kalpte; o kalpte sevgi de bulunur, durustluk de
Balzac
Seveceksen, yalnız kaldığında aklına geleni değil, hic aklından cıkmayanı seveceksin!
Can Yucel
Olumun olduğu bu dunyada, hicbir şey cok da ciddi değildir aslında
Franz Kafka