bilgiliadam
Yeni Üye
Fatma İşcan O Ses Türkiye Bir Ben Bir Allah Biliyor şarkı sözü Fatma İşcan O Ses Türkiye 12 Şubat Fatma İşcan 12 şubatta söylediği şarkı Bir Ben Bir Allah Biliyor O Ses Türkiye Fatma İşcan Bir Ben Bir Allah Biliyor şarkı sözü O Ses türkiye yarışmasının 12 Şubat'ta ki bölümübde Fatma İşcan'ın seslendirdiği Bir Ben Bir Allag Biliyor adlı şarkının sözlerini misafirlerimiz ve siz melek'lerimiz için bu sayfamızda paylaşıyoruz 1549250958 1549250958 fatmaiscanosesturkiyebirbenbirallahbiliyorsarkisozu5c57b192c9f39pngfatmaiscanosesturkiyebirbenbirallahbiliyorsarkisozu5c57b192c9f39pngfatmaiscanosesturkiyebirbenbirallahbiliyorsarkisozu5c57b192c9f39png Suretime aldanıp sakın yanılmayın Yüzümün güldüğüne bakmayın Aşktan canı yananlardanım bende Bu yüreği taştan sanmayın Su Baskını olur çaktırmadan içime içime süzülür gözyaşlarım Kanar yaralarım kanar tuzu bastıkça anılar Efkar benim öteki adım Koor koor azgın yangınlarda can evim ciğerim yanıyor Zoor fazla zoor ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor Koor koor azgın yangınlarda can evim ciğerim yanıyor Zoor çok zoor ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor Ben kendimi bildim bileli Hissetmedim ayrılık acısının böylesini Yemeden içmeden kesildim Ağla ağla tükendim Hasreti bitirdi beni Su Baskını olur gizli gizli içime içime süzülür gözyaşlarım Kanar yaralarım kanar tuzu bastıkça hatıralar Efkar benim öteki adım Koor koor azgın yangınlarda can evim ciğerim yanıyor Zoor çok zoor ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor Koor koor azgın yangınlarda can evim ciğerim yanıyor Zoor çok zoor ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor Ben kendimi bildim bileli Hissetmedim ayrılık acısının böylesini Yemeden içmeden kesildim Ağla ağla tükendim Hasreti bitirdi beni Ben kendimi bildim bileli Hissetmedim ayrılık acısının böylesini Yemeden içmeden kesildim Ağla ağla tükendim Hasreti bitirdi beni Aahhhh Amannn amaaaaannn amannnn Ben kendimi bildim bileli Hissetmedim ayrılık acısının böylesini Yemeden içmeden kesildim Ağla ağla tükendim Hasreti bitirdi beni