Son Konu

Game of Thrones'un merakla beklenen yan dizisi House of the Dragon, sorunla başladı

seocu

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
153,414
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
game-of-thrones-yan-dizisi-hbo-max-icin-bazi-platformlarda-fazla-geldi-OFWa.jpg

Game of Thrones hayranlarının merakla House of the Dragon'un prömiyeri, yayıncısı HBO Max için daha evvel karşılaşmadığı meseleler yaşanmasına neden oldu. Dizinin yan serisi olan House of the Dragon'un geçtiğimiz akşam yayınlanan birinci kısmı, HBO Max içindeki yeni bir GOT tecrübesinin birinci tadı olarak karşımıza çalışıyor ve birinci kısmı akış üzerinden izlemeye çalışan kimi bireyler hiçbir sorun yaşamazken, bazıları uygulamanın çöktüğünü yahut şov öncesi teaser fragmanını geçtikten sonra donduğunu söyledi.

Twitter, Reddit ve öteki platformlarda görülen şikayetlere nazaran, sorun yaşayan insanların birçok Amazon Fire TV platformunu yahut Fire Stick eserini kullanıyordu. Bilhassa bu uygulamanın neden sorun yaşadığı muhakkak değil. Ana akış aygıtı olarak bunları kullanan bireylere verilen ve işe yaradığı söylenen tekliflerin ortasında, yeni bir profil oluşturmak yer alıyor.

HBO'dan Chris Willard tarafından yapılan açıklama şöyleydi: "House of the Dragon, bu akşam milyonlarca HBO Max abonesi tarafından muvaffakiyetle görüntüleniyor. Kullanıcıların küçük bir kısmının Fire TV aygıtları aracılığıyla bağlanmaya çalışan ve sorun yaşayan kullanıcılar olduğunun farkındayız ve tahlil sürecine devam ediyoruz."

Neyse ki yeni bir uygulamanın da yolda olması ile bu sorunun gelecekte tekrar edilmesi beklenmiyor.
 
Üst Alt