Son Konu

Geçtiğimiz Hafta ATH Yapan Önemli Kripto Para Birimleri

Garfield

Yeni Üye
Katılım
9 Ocak 2022
Mesajlar
171,000
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
ath.jpg



10 Mayıs Pazartesi’den itibaren ATH yapan altcoinler ortasında geçtiğimiz hafta da tüm vakitlerin en yüksek düzeyine ulaşan Etherum (ETH), Binance Coin (BNB) ve Cardano (ADA) yer alıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter
ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Cryptorank bilgilerinden edinilen bilgilere nazaran Etherum, Binance Coin ve Cardano tüm vakitlerin en yüksek düzeyine 3-9 Mayıs tarihlerinde ulaşmıştı. Geçtiğimiz hafta da birinci 5 kripto para ortasından ATH yapan altcoinler içerisinde yer alarak, muvaffakiyetlerini devam ettirdiler. Ama son 2 günde kripto para piyasasının düşüşüyle bir arada bu kripto para ünitelerinde de gerileme yaşandı.



Ethereum (ETH): Ethereum piyasadaki yükselişini geçtiğimiz sürdürdü ve tüm vakitlerin en yüksek (ATH) düzeyine ulaştı. 12 Mayıs Çarşamba günü 4,372 dolardan süreç gören Ethereum, yazının yazıldığı sırada önemli bir gerileme yaşadı.

Binance Coin (BNB): Dünyaca ünlü kripto para borsası Binance’ın kendi kripto para ünitesi olan Binance Coin son vakitlerde süratli bir yükseliş gerçekleştirdi. Binance’in kripto para ünitesi olan Binance Coin (BNB) tüm vakitlerin en yüksek (ATH) fiyatına 10 Mayıs 2021’de 689 dolar ile ulaştı.

Cardano (ADA): Cardano’nun tüm vakitlerin en yüksek (ATH) fiyatı 16 Mayıs 2021’de 2.49 dolar ile gerçekleşti. Süratli yükselişleriyle ilgiyi üzerine çeken Cardano 4. en büyük kripto para ünitesi olarak yerini koruyor.


 
Üst Alt