Son Konu

Google, Android 11 ile video kayıt limitini arttıracak!

makaleci

Yeni Üye
Katılım
14 Ocak 2020
Mesajlar
351,088
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
35
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
androidpit-android-11-3-TgRt_cover.jpg


Google, Android 11 sürümü ile Anroid telefonlarda kullanıcıların yaşadığı büyük meselelerden biri olan medya kayıt limiti sorununu ortadan kaldırmayı hedefliyor.

Google, Android 11 ile medya kayıt limitini arttıracak!

Google, Android işletim sistemine sahip telefon kullanıcılarının yaşadığı büyük sorunlardan biri olan görüntü kayıt limiti sorununu Android 11 sürümü ile ortadan kaldırmak için çalışmalarını hızlandırdı.

Medya kayıt limiti meselesini birinci aşamada yükseltmek ve daha sonrasında yeni güncellemeler ile ortadan kaldırmak isteyen Google, Andorid işletim sistemi için sunacağı Android 11 sürümü ile bir çok yeniliği kullanıcılara sunmayı amaçlıyor. Her yeni yenileştirme ile Google, Android işletim sistemine sahip telefon kullanıcılarına telefonlarını daha aktif kullanabilmeleri için yeni teknolojileri sunuyor. Münhasıran performans arttırıcı yenilikleri kullanıcılarına sunan Google, kullanıcılardan gelen geri bildirimleri nispeten önemsiyor.

Android işletim sistemine sahip telefonlarda çekilen bir medyanın boyutu maksimum 4 GB olabiliyor. Lakin siz görüntü çekerken bölünmelerin yaşanmaması için telefonunuz medyayı kapatmıyor. Lakin art planda çektiğiniz görüntü 2 evrak kesimi olarak kaydediliyor. Google görüntü belgesinin birden ziyade evrak halinde kaydedilmesini engellemek istiyor.

Google görüntü limitini ne kadar yükseltecek?

Android işletim sistemine sahip telefonlarda yaşanan büyük meselelerden biri olan görüntü limit sorununun aşılmasında birinci aşama olarak Google bu limitin 32 GB’a çıkarılmasını hedefliyor. Android 11 ile gelecek yenilikler arasında Google kullanıcılarına medya kaydetme limitini 4 GB’dan 32 GB ‘a çıkarmayı hedeflerken, Google yakın kaynaklardan elde edilen haberlere nazaran  ilerleyen zamanalarda bu limitin külliyen ortadan kaldırılabileceğinin mümkün olduğu söyleniyor.

 
Üst Alt