Son Konu

Göz Kamaştırdılar: Bitcoin, DOGE Düşerken Bu 6 Altcoin Uçuyor!

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
chart-graph.jpg

Bitcoin, güçlü bir rallinin ardından 54.000 dolar civarında konsolide oluyor. ETH, ADA, BNB, XRP, DOGE gibi büyük kriptolar da yatay işlem görüyor. Bu sırada, birkaç altcoin projesi ciddi bir yükseliş ivmesi kazandı. Kriptokoin.com olarak piyasa değeri ile ilk 100’de yer alıp son 24 saatte en çok yükseliş yaşayanları inceliyoruz…

Günün en çok yükselen altcoin projesi Fantom (FTM) oldu


Fantom’da kilitlenen toplam değer (TVL), son 24 saatte yüze 183 artışla 6.67 milyar dolara yükseldi. Bu, Fantom’u Katman-1 zincirleri arasında TVL açısından ilk 5’e yerleştirdi. Ayrıca Compound ve Aave’ye benzer bir eşler arası borçlanma ve borç verme platformu olan Geist Finance dün piyasaya sürüldü. Fantom Vakfı’nın eski CMO’su Michael Chen, Fantom teşviklerini Geist’e adadı ve borç alanların ve borç verenlerin Geist’lerini stake etmeleri karşılığında Fantom kazanmalarına izin verdi. Fantom ayrıca Nansen ile ortaklık kurdu. FTM, bu haberlerin ışığında son 24 saatte yüzde 26 oranında yükseldi.
Adsiz-5.jpg
İkinci olarak Ocak 2021’de piyasaya sürülen yeni bir merkezi olmayan ticaret platformu olan MDEX’in tokenı yüzde 19.62’lik bir yükseliş yaşadı. MDEX, yakın bir zamanda Kalata Protocol ile ortaklık sağladı. MDEX, geçtiğimiz hafta ETH üzerinde resmi olarak konuşlandırıldı. Yani MDEX kullanıcıları ETH varlıklarını alıp satabiliyor ve likidite ekleyebiliyor.




Üçüncü olarak, Bitcoin fork’u Bitcoin SV (BSV) yüzde 19.22 oranında değer kazandı. BSV, yaklaşık 3 gün süren CoinGeek New York Konferansında heyecan verici duyurular ve BSV Blockchain alanı etrafında derinlemesine tartışmaların ardından yükselmiş gibi görünüyor.

ONE, CHZ, EGLD de ivme kazandı

Merkezi olmayan uygulamaların (DApp’ler) oluşturulmasını ve kullanılmasını kolaylaştırmak için tasarlanan Harmony (ONE), yüzde 15.63 oranında değer kazandı. Harmony ekosistemi, geçtiğimiz gün Harmony’de ilk merkezi olmayan borsa (DEX) analiz toplayıcısının duyurusunu yaptı.




Harmony’nin ardından kullanıcıların en sevdikleri spor markalarının yönetimine katılmalarını sağlayan blockchain tabanlı spor eğlence platformu Socios’ta kullanılan Chiliz (CHZ) yüzde 14.30 yükseldi. Chiliz, en son, Brooklyn Nets ile ortaklığını duyurdu.




Son olarak Elrond, yüzde 13.31 oranında ivme kazandı. Elrond, sharding kullanarak son derece hızlı işlem hızları sunmayı amaçlayan bir Blockchain protokolüdür. Elrond, yakın zamanda Cardano blockchain’indeki stablecoin protokolü olan Ardana ile uzun vadeli bir iş birliğine başladıklarını duyurdu. Bu iş birliği, EGLD’yi Cardano’da dUSD basımı için teminat olarak kullanılabilecek ilk yerel olmayan varlıklardan biri haline getirmeyi amaçlıyor.



 
Üst Alt