Son Konu

Gunaydın mesajları aşk

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Gunaydın mesajları aşk

imagesgunaydinmesajlariask5ad90ca7aedde

Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her caresizliğe! Benimle uyu benimle uyan Gunaydınlar aşkım…

Sen başıma gelen en tatlı belasın Bundan sonraki sabahları benimle uyanman dileğiyle Sen’li Ben’li sabahlara sevgilim, gunaydın seni seviyorum

Uykumda bile ozlediğim, asla doyamadığım ve doyamayacağım en değerli varlığım Gunaydın, yeni gunumuze hoş geldin

Seni sevmek guneşe dokunmak gibi, sana bakınca eriyor icimdeki buz kutleleri, her gunum seninle başlar, seninle yaşanır ancak bu hayat, gunaydın aşkım

Gunaydın uykucu şirinim benim yeni bir gune beraber gunaydın diyelim

Gunaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gosteren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam gunaydın

Her sabah uyandığımda yaşamaktan once sen geliyorsun aklıma Gunaydın tatlım

Gunaydın yureğime doğan aşk meleğim, gunun aydın olsun İyi ki varsın, seni cok ama cok seviyorum sevdiceğim

Gunaydın, gunun aydın olsun can tanem Opuyorum kocaman gozlerinden, burnundan

Gunaydın; benim viran gonlumun sultanı, gunaydın; dost bağımın gonca gulu, gunaydın; Sureyya yıldızım, gunaydın: ay yuzlum, gunaydın; canımın cananı, gunaydın…

Seni seviyorum bebeğim gozlerin gibi bugun de gunaydın olsun guneşime

Seninle hayat ruya gibi, seninle her şey guzel seninle siyahın anlamı var seninle beyazın saflığı var seninle bugunun guneşi var gunaydın her şeyim

Sen yanımda olamasan da bugunde ruyamda yanımdaydın, bugun ellerini tutamasam da yarın ellerinle buluşacağım, gunaydın bir tanem

Gunaydın hayatımın anlamı gunaydın icimin sonmeyen ateşi gunaydın baş tacım Gunaydın guzeller guzelim
Gunun aydın olsun ruyalarımın meleği Gunun aydın olsun mutluluk sebebim

Adını guneşe yazsam guneş batmamak icin ant icer, gozlerini yıldızlarla paylaşsam yıldızlar kaymamak icin yemin eder, ben sana yeminliyim sevgilim gunaydın

Gunaydın ay yuzlum gunaydın sabahımı aydınlatan guneşim gunaydın hayatımın anlamı aşkım…

Sensiz her uyandığım sabah olum gibi gelir bana, hayalin gelince gozlerime o zaman cenneti yaşarım sensizliğimde gunaydın sevgilim gunum aydın seninle

Gecip giden gunlere değil seninle gelecek yeni gunlere hasretim sevgilim, gunaydın guneşim…

Ruyalarımın sahibi sensin, uykumdan uyanınca adın yankılanır odamda, sabah guneşi usulca doğarken, bu mesajı yolluyorum sana gunaydın hayatımın anlamı

Gunaydın diyorum seninle uyandığım sabaha, gece seninleydim gittim turlu diyara

Sevgiyi seninle, yaşamayı gozlerine, gulmeyi kalbine, sıcaklığını ellerine, guluşun ise ruyalarımdaki meleğin ta kendisi gunaydın sevgilim

Guneşin karanlığa veda ettiği şu saatlerde beni duşunen biricik aşkıma gunaydınlar

Gunaydın yeni doğan masum tatlı guneşim, gunaydın kır ciceğim, gunaydın gonlumu fetheden sevgilim… Gunaydın…

Sen benim yıldızımsın, guneşim olduğun gibi, sen benim bitmeyen gunlerimsin tıpkı bugun olduğu gibi, gunaydın sevgilim gunaydın benim en guzel gunum

Gunaydın hayatımın anlamı gunaydın icimin sonmeyen ateşi gunaydın baş tacım Gunaydın guzeller guzelim

Gunaydın bahar kokulum, kır ciceğim nefesim, gozum, her şeyim gunaydın gunaydınlar

Bir guneş gibisin sen gozlerimde, geceleri ruyam olursun girersin duşlerime, hayatı buldum gozlerinde, gunaydın sevgilim, gunumuz aydın olur birlikte

Guzelliğin gibi gununde aydın olsun gunaydın aşkım sana gunaydın sadece sana

Sadece ruyalarımda değil, gozlerimde yaşatıyorum seni, gozlerimde olduğun icin ruyalarımdasın sevgilim, gunaydın

Benim guneşim bana gunaydın mesajı atınca doğuyor sevgilim…

Bir guneş gibisin sen gozlerimde, geceleri ruyam olursun girersin duşlerime, hayatı buldum gozlerinde, gunaydın sevgilim, gunumuz aydın olur birlikte

İyi geceler opucuğunu de gectim Bana yuzlerce gunaydın borcun var, unutma

Gunaydın yureğime doğan, icimi ısıtan guneşim Seni tarifsiz seviyorum

Sensiz doğsa da guneş odama, biliyorum kalbimiz bir ayrı olsak da, şimdi yanında olamasam da, guneşe bak sana guluyorum usulca, seviyorum seni gunaydın sevgili

Guneş doğdu dunyamıza, gozlerini ac hadi sevgilim aşkımıza Seni cok seviyorum Gunaydın sevdiceğim

Dunyada bircok insan var kimi mutlu kimi mutsuz kimi guluyor kimi ağlıyor ama tum guzelliklere laik biri var oda şuan mesajımı okuyor gunaydın…

Her şey seninle başlar Seninle bir her gunum seninle doğsun Seninle batsın gunaydın gunumun en guzel varlığı

Sen benim yıldızımsın, guneşim olduğun gibi, sen benim bitmeyen gunlerimsin tıpkı bugun olduğu gibi, gunaydın sevgilim gunaydın benim en guzel gunum

Bir gun daha başlıyor hayatımda, kısa bir gecenin ardından merhaba diyorum hayata ve hayatıma, seviyorum seni gunaydın hayatımın tek gerceği

Yıldızların kayboluşunu izlerken her sabah bir gunaydın duymaktı aslında istediğim şimdi sana duymadığımı yazıyorum gunaydın dunyanın en guzel gerceği

Yeni bir gune seninle başlamak icin her gunumu senin hayalinle geciriyorum ki, her sabah sana gunaydın bir tanem diyebileyim

Geceleri uzaklara dalar gider gozlerim Her şeyden cok sana olan ozlemim Bu sabah sırf senin icin acıldı gozlerim Gunaydın benim her şeyim

Uzaklarda olup ta goremediğim ay yuzlu gulum, bahcemin en guzel, en nadide ciceği gunaydın

Yıldızların kayboluşunu izlerken her sabah, bir gunaydın duymaktı aslında istediğim Şimdi sana duyamadığımı yazıyorum sevgili: gunaydın dunyanın en guzel gerceği

Gunaydın kadınım, gunaydın hayat ve gene gunaydın icimde sen olup koparamadığım kadınım…

Dun gece gene aklımda sen vardın, şoyle bir icimi cekerek derinlere dalmışım ve sabah senin hasretinle uyanmışım Seninle beraber uyanmak dileği ile gunaydın bir tanem

Gunlerimde anlamlar gizli bakışların gibi, gunlerimde heyecanlar gizli sana baktığımda kalbimin atışı gibi, gunlerimde hep sen varsın sevgili, gunaydınlar olsun sana

Sensiz gunlerim karanlık sensiz aldığım nefes yarım sensiz guneşi gormeyen benim sevgilim, gunaydın can ozum gunun aydın olsun

Cayı da şekersiz iciyorum zaten, hic yormam seni Tek ihtiyacım ıslak dudaklarından bir kuru gunaydın

Gozlerimi actığım zaman senin guzelliğin benim aklımdan cıkmıyor ac gozlerini uyan aşkım sana en cok sevdiğin aşkından gunaydın aşkım

Ay doğar ayazlanır, gun doğar beyazlanır, benim sevgili yarim, uyanmaya nazlanır

Üst Alt