Son Konu

Gunaydın Mesajları Pazar

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Kısa Gunaydın Mesajları

Aşkım hergun seninle uyanmak istiyorum ama uzaksın yanımda olmasanda yureğimdesin gunaydın birtanem

Kucuk bi gunaydındır bazen yurekleri ucuran, kucuk bi gunaydındır bazen insanı goklere ulaştıran, bu da bi sevgiliye gunaydın

Sabah gozlerimi acıp seni izlemek ,dudaklarına opucuk kondurarak uyandırmak isterdim aşkitom

Gunaydın mavi dunyam, gunaydın ak meleğim, gunaydın hayatımın anlamı aşkım

Bir ruyanın gerceğe donuştuğu en tatlı halisin sevgilim gunaydın

Bugunde gozlerimi seninle actım hayata, senin adınla baktım evdeki eşyaya, adını anıp dinlediğim şarkılarda hep sen varsın bebeğim yaşarcasına gunaydın aşkıtoma

Her gunun ayrı bir guzelliği olsun yanında gune gulerek başla sevgilim, bugunde seni kıskansın herşeyim gunaydın

Gunaydın bitanesi yeni doğan her gun umutlarımızın senedi olsun

Bu sabah mavi bulutları avucuna, mutlulukları kalbine, sevgimi usulca kalbine bırakıyorum Seni seviyorum gunaydın sevgilim

Bu sabah mavi bulutları avucuna, mutlulukları kalbine, sevgimi usulca kalbine bırakıyorum Seni seviyorum gunaydın sevgilim

Gunler aydınlık zamanın huzurlu olsun gunun aydın olsun gunaydın olsun sana birtanem

Dertler olsada omrumuzde ışık bitmez kalbimizde yine gulerek başlıyacağız bu gune gunaydın olsun bitaneme

Gunaydın yatağımda ruyalarım işimde hulyalarım soğuk kış gunlerinde sımsıcak saran ılık, ılık damarlarımda akan can suyum gunaydın

Sensiz bir gece daha gozlerini kıskanan guneşin doğmasıyla bitti, bugunude seninle gecirmenin umidiyle gunaydın aşkım

Üst Alt