B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 11 Nis 2024 #1 Kısa Gunaydın Mesajları Aşkım hergun seninle uyanmak istiyorum ama uzaksın yanımda olmasanda yureğimdesin gunaydın birtanem Kucuk bi gunaydındır bazen yurekleri ucuran, kucuk bi gunaydındır bazen insanı goklere ulaştıran, bu da bi sevgiliye gunaydın Sabah gozlerimi acıp seni izlemek ,dudaklarına opucuk kondurarak uyandırmak isterdim aşkitom Gunaydın mavi dunyam, gunaydın ak meleğim, gunaydın hayatımın anlamı aşkım Bir ruyanın gerceğe donuştuğu en tatlı halisin sevgilim gunaydın Bugunde gozlerimi seninle actım hayata, senin adınla baktım evdeki eşyaya, adını anıp dinlediğim şarkılarda hep sen varsın bebeğim yaşarcasına gunaydın aşkıtoma Her gunun ayrı bir guzelliği olsun yanında gune gulerek başla sevgilim, bugunde seni kıskansın herşeyim gunaydın Gunaydın bitanesi yeni doğan her gun umutlarımızın senedi olsun Bu sabah mavi bulutları avucuna, mutlulukları kalbine, sevgimi usulca kalbine bırakıyorum Seni seviyorum gunaydın sevgilim Bu sabah mavi bulutları avucuna, mutlulukları kalbine, sevgimi usulca kalbine bırakıyorum Seni seviyorum gunaydın sevgilim Gunler aydınlık zamanın huzurlu olsun gunun aydın olsun gunaydın olsun sana birtanem Dertler olsada omrumuzde ışık bitmez kalbimizde yine gulerek başlıyacağız bu gune gunaydın olsun bitaneme Gunaydın yatağımda ruyalarım işimde hulyalarım soğuk kış gunlerinde sımsıcak saran ılık, ılık damarlarımda akan can suyum gunaydın Sensiz bir gece daha gozlerini kıskanan guneşin doğmasıyla bitti, bugunude seninle gecirmenin umidiyle gunaydın aşkım
Kısa Gunaydın Mesajları Aşkım hergun seninle uyanmak istiyorum ama uzaksın yanımda olmasanda yureğimdesin gunaydın birtanem Kucuk bi gunaydındır bazen yurekleri ucuran, kucuk bi gunaydındır bazen insanı goklere ulaştıran, bu da bi sevgiliye gunaydın Sabah gozlerimi acıp seni izlemek ,dudaklarına opucuk kondurarak uyandırmak isterdim aşkitom Gunaydın mavi dunyam, gunaydın ak meleğim, gunaydın hayatımın anlamı aşkım Bir ruyanın gerceğe donuştuğu en tatlı halisin sevgilim gunaydın Bugunde gozlerimi seninle actım hayata, senin adınla baktım evdeki eşyaya, adını anıp dinlediğim şarkılarda hep sen varsın bebeğim yaşarcasına gunaydın aşkıtoma Her gunun ayrı bir guzelliği olsun yanında gune gulerek başla sevgilim, bugunde seni kıskansın herşeyim gunaydın Gunaydın bitanesi yeni doğan her gun umutlarımızın senedi olsun Bu sabah mavi bulutları avucuna, mutlulukları kalbine, sevgimi usulca kalbine bırakıyorum Seni seviyorum gunaydın sevgilim Bu sabah mavi bulutları avucuna, mutlulukları kalbine, sevgimi usulca kalbine bırakıyorum Seni seviyorum gunaydın sevgilim Gunler aydınlık zamanın huzurlu olsun gunun aydın olsun gunaydın olsun sana birtanem Dertler olsada omrumuzde ışık bitmez kalbimizde yine gulerek başlıyacağız bu gune gunaydın olsun bitaneme Gunaydın yatağımda ruyalarım işimde hulyalarım soğuk kış gunlerinde sımsıcak saran ılık, ılık damarlarımda akan can suyum gunaydın Sensiz bir gece daha gozlerini kıskanan guneşin doğmasıyla bitti, bugunude seninle gecirmenin umidiyle gunaydın aşkım