Son Konu

Gunaydın Mesajları Ve Sozleri

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Yeni Gunaydın Mesajları Ve Sozleri

En yeni ve en guzel Gunaydın mesajları sozleri sizlerleDilerseniz beğendiğiniz ve paylaşmak istediğiniz Gunaydın mesajlarını bizlerle paylaşabilirsiniz

ALT :wwwupluploadsgunaydsn54346gunaydsn54346ALT

Gunaydın Yaşınız gibi değil hissettiğiniz gibi yaşayın hayatı

Gunaydın sağlık mutluluk ve neşe dolu gunler dilerim

Gunaydın sevgilim, bu sabah doğan guneş kadar gunun aydın olsun

Gunaydın kalbimin orta yerindeki bir tanecik sevdiğim en iyi arkadaşım

Bu sabah mavi bulutları avucuna, mutlulukları kalbine, sevgimi usulca kalbine bırakıyorum Seni seviyorum gunaydın sevgilim

Gunaydın Arkadaşlar gununuz aydın neşeniz bol olsun

Bugunde Gozlerimi Seninle Actım hayata, Senin Adınla Baktım Evdeki her eşyaya, Adını Anıp Dinlediğim Şarkılarda Hep San varsın bebeğim yaşarcasına Gunaydın Birtanem

Sabahları uyanıp yuzune carptıgın herbir su damlası benden sana gunaydın opucuğu olsun aşkım

Gunaydın sevgilim, guneş ve mavi gokyuzu yoldaşın olsun bugun ruzgarla dost, denizle sevgili ol

Gunaydın huzun adası, ben duygu gemisi, sabahın ilk ışıklarıyla demir attım kıyılarına, hadi uyan ac gozlerini bak ne diyo gemideki ses; Seni Seviyorum

Senin Yanında Cabuk Gecti Saatler Sensiz Gecmek Bilmedi Gunler Anladımki Sen Hayatımın Bir Parcası Gonlumun Yarısısın Gunaydın Aşkım

Gunlerimin ışığı Gecelerimin Yıldızısın Sabahlarımın Guneşi Gecelerimin Ay’ısın Sabahlarımın Gunaydını gecelerimin Dumanısın Bebeğim Gunaydın

Üst Alt