Son Konu

guzel sozler mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
guzel sozler anlamlı
guzel kısa sozler mesajlar

Enguzel sozler en guzel mesajlar sediklerinize soyliyebilceğiniz birbirinden guzel sozler ve mesajlar sizler icin burada guzel sozler mesajlar
Sesini duysam da her an yuzunu gormek gibi değil ; ozlediğimi bil her an cunku hicbir şey seni sevmek gibi değil!

Bir insana verilebilecek en guzel armağan yurektir ve bir insanı sevebilmek dostum inan yurek işidir

Gozlerim gozlerini goremese de ellerim ellerini tutmasa da yokluğun her gece kalbimden vursa da sana aşığım ya oda yeter bana

Sarı giyer guneş olursunMavi giyer deniz olursun Siyah giyer matem olursunKim bilir belki bir gun beyaz giyer benim olursun

Sev seni seveni hak ile yeksan ise sevme seni sevmeyeni mısıra sultan ise

Sevgisiz Bir Hayat Oksijensiz Bir Nefes Almaya BenzerSevgisiz Bir Yaşam Kuru Bir Colde Cayır Cayır Yanmaya BenzerAşksız Bir Direnişte Umutsuzca Direnmeye Benzer

Kimi ruyalar gorulmeye değer kimi ise yaşanmaya
sen benim gorduğum ve bitmesin diye yaşattığım
en tatlı gercek ruyamsın

Ruzgarın keman caldığı, yağmurun camına vurduğu ve sen yatağına uzanıp keşke dediğin her şey seninle olsun BİR TANEM sen benim BİR TANEM gonlumde efsanemsin

Yalnızlığıma Boyun Buktum Gidiyorum Kimse gelmesin istemiyorum Sadece Hayat Tutsun Elimden Ben Kendi Hayatımla Giderim Kendi olumume

Yarım Kalmış Bir Aşk bestesiyim Acılı Sozlerimde, Hatırlanması Zor Bir besteyim Melodilerde, Unutulmuş Bir koleyim hayatın Acı Pencesinde

Yaşadığım En Guzel Tatlı Umutlarımsın, Adını Yazdığım Heryer Hayat Buluyor Seninle Anlam Kazanıyor Gozumde

Sensiz Ac Kaldım Sensiz Susuz Kaldım Sensiz Sevgisiz kaldım, Ama yinede Sensiz Tek Dunyamda yapamadım

ulaşamıyorum Sana Neden Bu Kacışlar, Seni Seviyorum Derken Kacmak Sana Yakışıyor mu? Seni Boyle Severken, Sebepsiz Gidişlerine Ağlıyorum Gulum

Şiddetle Sevdi Seni yureğim, kalbimin Atışlarını Herkes Duydu Guzelim Seviyorum Seni Ne dersen de Sevdiğim

ılık Bir Meltem Esintisi Gibisin Hayatıma Mutluluk ve Huzur Veriyorsun Aşkım

Guneş Nasıl her gun Doğuyorsa Dunyaya Benden Senin icin oyle Doğacağım Hayatına Batmayan Guneşin Olacağım Dunyanda

Tek istediğim Sensin Guler Yuzlu Sevgilim, istemediğin her şeyi Sildim Senin icin Sevgilim

Bir Gunum Sensiz Olsun Yarınlarım Seninle Umut Dolsun Bunada Razıyım Buna da Hazırım

Izdırap cekmeyi Kalbime Seni Sevmeyi Aklıma Kazıdım Kimse Silemez Seni Benden

Yalnız Kaldığım Zamanlar Haylinle Avunmasını oğrendim, Sensiz Olduğum Zamanlar Kendimi Avutmasını Oğrettim Kendime

Tutsak kalmış Kalbim Elerinde Kırma Sevgimi Bile Bile Ben Aşığım Sana Butun Dertlerimle Bırakma Beni Yalnız Kederimle Sevgilim

Derdini Yaşadıkca Bağlanıyorum Sana Derdinle bile Mutlu Oluyorum Sen Benim başımın Tacısın Gozum bebeğisin Sen benim Tatlı dertlerimsin

Ozluyorum Anıları, Ozluyorum Seninle gezdiğimiz Yolları Şimdi Hepsi Mazide Kaldı, yaşıyorum Yapayalnız Hayatı Hayat benim icin Seninle Vardı Sensiz iken yalandı Aşkım

Bir Gulucuğun yeter benim icin Derde Kedere Sen Sev yeter ki beni ben Gulerim Kaderime, Seviyorum Seni Kader Yazmış Seni Gozlerime Kor Oldum Bana Verdiğin tertemiz Sevginle Bir tanem

Bugun Yeniden Guldun Bana yeniden Aşkım Dedin Ya işte benim Dunyam Şimdi Donmeye Başladı şimdi Donuyorum hayata Bir tanem Seni Seviyorum

Bir Ayrılık Değil Bir Yaşam olmak istiyorum Hayatında Bir Anı Değil Anıların Sahibi Olmak istiyorum Ve Bugunun Değil yarınların olmak istiyorum Seninle Bebeğim

Hayata Gozlerimi Yumuyorum Bu gece Ne Sevilen Kaldı kalbimde Nede Seven Bir umut Kaldı Geleceğimde Gidiyorum Umutsuz Gunlerime

Boş Hayatıma Anlam Katmanı istedim, Sadece Adınla Uyanıp Gozlerinle Hayatı Gormek istedim, Ama Sen bunu istemedin

benim Yalnızlığım kendime Sen Sakın uzulme, Seni Duşununce Dunya Renklenir Gozumde, Senin Sayende yaşama Sevincini Tadıyorum Kendimde, Aşkım Seviyorum Seni Sensin Benim Hayata Direncim

Yine Başladı yalnızlığım Soğuk Gecelerde Yine iftiralara yeni Duştuk Seninle Sevgilim

Seni Hic Olmadığı Kadar Cok Sevdim Bu hayatımda Sen Hep Kacışları Oynadın Dunyamda ben iSe Hep Seni yakalamaya Calıştım Garip hayatımda Seviyorum Seni Unutma!

Yorulmayan Gonlum Seni her zaman Sevdi, Deli kalbim Seni her zaman Sevecek, Aklım Hep Sende Olacak, Gozlerim Seni Gorecek, ve Ben hayatıma Her zaman Seni Yazacağım Aşkım

Avucumu Actım ALLAH'IMA Seni Diliyorum ve ALLAH'IMA Şukrediyorum Seni Cıkardı karşıma, Seninle Başlıyorum Yarım kalmış Hayatıma, Seni Yaşıyorum hayatımın Her Anında Bir tanem

Gecenin Soğukluğuna Aldırmıyorum Artık, Sen yanımdasın ya benim Duygularım Sıcacık Bir tanem Soğuk Bedenimi Sıcacık guluşunle ısıtıyorsun

Sen benim icin kesinlikle Vazgecilmezsin, Kendimden Vazgecsem Bile Senden Vazgecemem Aşkım Seviyorum Seni

Ben Yaşamayı Senden oğrendim Guzellikleri Sende Yaşadım Seninle Can Buldum Sensiz Yaşadığım Her şeyi Noktalarım Bir tanem Canım Sevgilim benim

Bitti Dedin Bugun telefonda, Sozlerim Kalmadı ulaşmaz Sana, Bitti Dedin ya Bana telefonda Yarınlarım O Anda kayboldu Sessizlik Bana Haram Oldum

Bir Aşkını Birde Aşkının Acısına Bağımlıyım Ben Sana Hastayım Sensin benim İlacım

Sen Gonlumun Prensi ( Prensesi ) Kalbimin Sesi, Sen Sabahımın Guneşi Gecemin rengi Sen Benim bende Seninim Bebeğim

Karanlık Dunyama İlk Once Ay Gibi Doğdun, Aydınlattın Dunyamı Sonra Guneş Gibi Battın Kararttın Hayatımı!

Sen Benim Yarınlarımdaki Batmayan Guneşimsin, Sen benim Guzel Yuzlu Deniz Gozlu Şeker Sozlu Bebeğimsin

Ay Yuzlum Yıldız Gozlum, Gecelerimin ışığı Hayatımın Tadısın

Seni Yaşadıklarımla Değil, Yaşayacaklarımla Hayal Ediyorum Bebeğim Benim

Ben Seni Uykusuz Sabahlarımda Sevdim, Ben Seni Yıldız Gormeyen Gecelerimde Hayal Ettim Sevgilim

Sessiz Bir Cığlığın 2 Farklı Tonuyuz, Sen Hayata Buyuk Harflerle Ben ise kucuk Harflerle Bakmayı oğrenmişim!!!

Bir Sercenin Kalbi Kadar Kucuk Bir Dunyamda Sana Buyuk Bir Aşk Buyuttum Kucuk Dunyamın Buyuk Aşkısın Sevgilim

Her şey Seni Hatırlatır Bana, Hayalini izliyorum Sonbahar Sabahında Seni Seveceğim Her Mevsimin Kucağında!

Bir Gunumu Değil Her Gunumu Hayatına Eklemek istiyorum Sadece Seni Değil Hayatını da Hayatımda istiyorum Aşkım!

Bir Sıcak Guluşun Yeter Bana, Hayat verir Buz tutmuş Sevdama Guneşim Benim

Sigaramın Dumanında Beliriyor Guzelliğin her icime Cektiğimde icime işliyor Asi Sevgin

Kucuk Hayallerimin Buyuk İdealisin, Sen Benim Yaşama Hevesimsin Sevgilim
Bir gun beni arayacaksın arkadaşlarına soracaksın sana tuhaf bakacaklar o anda ezan sesi duyacaksın o ezan değil sela diyecekler bir gul arayacaksın ama bulamayacaksın cunku mevsim SONBAHAR

Üst Alt