Son Konu

Her soruna ışık tutmaya çalışan bir Kılavuz. Sizde kendinizi bulacaksınız bu rehberde

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Şu felsefeden şaşmayın ilk kez

Onsuz yemek yemek yiyorsanız , su içebiliyorsanız , yürüyebiliyor , koşabiliyor , görebiliyor , duyabiliyor ve hissediyorsanız siz onsuz YAŞAYABİLİRSİNİZ

1)Ilk Kez platonik aşk dediğimiz şeyden açmak isterim KUŞKUSUZ desteklememÇok gereksizdirNeden peki ? Düşünün siz kızı seveceksiniz , onun için ağlayacaksınız , onun fotoğraflarına bakıp zaman geçireceksiniz ama kız bundan bihaber Siz acı çekeceksiniz kız ise bundan etkilenmeyecek Size de hemen gereksiz gelmedi mi ? Haa ast şu anda siz acı çekerken kız bundan olumlu etkilenseydi platonik aşkta ben buna erdemlik derdim AlkışlardımHelal olsun sevdiği mutlu olsun diye acı çekiyor derdim

2)Neden bilmem çok büyük ve genel bir sıkıntıdır bu Ya beni reddederse korkusu? Sanırsın ancak kız reddedince kıtlık vuracak , susuzluktan kurucaz Usta reddetsin Dünyada diğer kız değil mu ? Yada sen kıza seni seviyorum dediğin zaman kızın içinden karabasanlar mı çıkacak ? Neyin korkusu bu ? Kızlarda insan Sen nasıl insansan o da insan Niye büyük görüyorsun ancak onu ? Ağırbaşlı olacaksın Sana tek yargı verilmedi bu konuda Yani bir kıza sevi seviyorum dedikten sonra hakların dolmuyor Sınırsız hakkın var DeneDeneDene Olmuyor mu Tekrar dene Elbet bir gün karavanayı değil sayıyı tutturursun

3)Kızların her istediğini yapmanız onlara iyilik kendinize ise kötülüktürBunu unutmayınMesela kızla beraber altında indiniz ve kız çantasını sınıfta unuttuCentilmen erkeğimiz ani bir atakla sınıfa dürüst az kalsın kartal misali süzülüyor ve günü kurtarıyor Evet olur ya bu hareket ikili arasındaki bağı güçlendirdi Ancak dikkat edilmesi gereken husus bundan sonrası İlerleyen zamanlarda erkeğimiz kıza çaylar ısmarladı , ardından koştu , derdini dinledi , aralıksız arayan taraf oldu Bu hareketler ise kızımızın beynine şöyle kazındı MANÂSIZ ZAMANLARINDA BU ERKEĞİ KULLANArtık erkeğimiz bir kartal yok bir serçe olmuştur Bu cins bir duruma düşmemek için kızların her istediğini yapmayınHa öküz olun demiyorum burda Fakat bazı işleri kendisinin yapabileceğini hissettirin kıza Yoksa sizi oyuncak eder Şu taktiği uygulayın Bugün ne yapalım diye sormayın Bugün şuraya gideceğiz diyin ve oraya gidin Farkı göreceksiniz

4)Reddedildim napabilirim ? Git aya tekme at Soruya bakar mısın ? Yoluna bakacaksın yan fakat Yani aşk saçma sapan ve kompleks bir kavramdır ve tabiki de hayır cevabı elde etmek sizin aşkınızı hemen söndürmezAraya vakit ve uzaklık girmelidir (herzamanki) Burda başlıca meslek size düşüyor tabiki Siz hayır cevabı aldığınız halde hala gidip kızın fotoğraflarına bakıyorsanız işimiz iş UnutamazsınYada hayır cevabı yediğin kız her gün burnunun dibinde geziyorsa yine unutamazsın( Örneğin grubunuzdaki bir kıza başlamak risklidirHayır cevabını alırsınız ve her gün o kızı bitmiş görürsünüz O soğukluk O anlık bakışmalar )

5)Buda son madde olsun yoruldum ama yeter En sevdiğim şeydir Dışardan birini gördüm aşık oldum Kızı tanımıyorumSohbetim yok Açılmayı düşünüyorum Bu sefer ise içten karar verilmiş ancak bu seferde ortam hatalı Niçin ? Düşünün Sokaktan geçerken biri sizi durduruyor ve Sizden fazla hoşlandım buyrun bi kahve içelim hadi hadii Bu belki yurt haricen yer ama burda yemez o strateji Sohbetiniz yahut o kadar hortlak gibi kızın karşısına çıkmayın sakın Önce bi gidin merhaba deyin Yüzüne bi gülün Eksik bir tanışınNe bu heyecan ? Baktın sohbet yürüyor ona kadar davranır ve en sonunda yapıştırırsın sevi seviyorumu Lakin baktın böyle konuşuyorsun lakin konuşmalar arasına uzun boşluklar giriyor Kaç ordan Kaç kurtar kendini çünkü o söylev kasıntıya girmiş Kaç Kaaaç

Benden bu dek Birde şu sosyal ağlardan mesaj işini bırakın Kızın gözüne bakın seni seviyorum deyin Net Ben bir ağacım sende benim suyum , sen bana su vermeyi kestin ben dallarımdan soldum türünden bir açılım değil hocam Nedir bu ? Şiir mi yazıyoruz ? GÖZLERİNE BAKSENİ SEVİYORUM DE BİTİR Haydi bakalım

Dipdipdipnot: Öyle yazdım bir yorum yazın bari Zaten bu ne dek uzun ben bunu okumam diyosanız geçmiş olsun efenim Bu arada kız düşmanı değilim Sadece karakterlerini iyi inceleme ettim diyelim aynı zamanda kızların çelişkili olduğuna dair en belirli kanıtta budur :
Kızlar Ve erkekler eşittir bir kere cilalı mı ? Kızım sen niye açılıyon çocuğa ya o sana açılsın Kız hiç erkeğe açılır mı cık cık ( Hani eşittik? )

Üst Alt