Huzunlu bir aşk hikayesi
imageshuzunlubiraskhikayesi5add694101c52
Daha henuz 18 yaşındaydı, ama hayatının sonundaydı Tedavisi mumkun olmayan olumcul bir kansere yakalanmıştı Kahır icinde eve kapamıştı kendini Sokağa cıkmıyordu Annesi Bir de kendisi O kadardı butun hayatı Bir gun fena halde sıkıldı, dayanamadı, attı kendini sokağa Bir yığın vitrinin onunden gecti Tam bir CD satan dukkanı da geride bırakmıştı ki, bir an durdu Geri dondu, kapıdan iceri, gozune hayal meyal takılan genc kıza bir daha baktı Kendi yaşlarında harika bir genc kızdı tezgahtar Hani ilk bakışta aşk derler ya, oyle takılıp kalmıştı işte İceri girdi Kız gulumseyerek koştu ona
“Size nasıl yardım edebilirim diye
Nasıl bir gulumsemeydi o Hemen oracıkta sarılıp opmek istedi kızı Kekeledi, geveledi, sonra “Evet diyebildi Rastgele bir plağı işaret ederek
“Evet Şu CD’yi bana sarar mısınız?
Kız CD’yi aldı, iceri gitti Az sonra paket edilmiş geri geldi Aldı paketi, cıktı dukkandan, evine dondu, acmadan dolabına attı Ertesi sabah gene gitti ayni dukkana Gene bir CD gosterdi kıza, sardırdı, aldı eve getirdi, attı paketi dolaba, gene acmadan Gunler hep alınıp sardırılan CD’lerle gecti Kıza acılmaya bir turlu cesaret edemiyordu Annesine acıldı sonunda
Annesi “Git konuş oğlum, ne var bunda dedi
Ertesi sabah butun cesaretini topladı Erkenden dukkana gitti Bir CD secti Kız gulerek aldı plağı Arkaya gitti, paketlemeye Kız icerdeyken bir kağıda “Sizinle bir gece cıkabilir miyiz diye yazdı, altına telefon numarasını ekledi, notu kasanın yanına koydu gizlice Sonra paketini alıp kactı gene dukkandan İki gun sonra evin telefonu caldı Anne actı telefonu CD Dukkanındaki tezgahtar kızdı arayan Delikanlıyı istedi Notunu yeni bulmuştu da Anne ağlıyordu
“Duymadınız mı dedi “Dun kaybettik oğlumu
Cenazeden birkac gun sonra, anne oğlunun odasına girebildi sonunda Ortalığa ceki duzen vermeliydi Dolabı actı Oraya atılmış bir yığın acılmamış paket gordu Paketleri aldı, oğlunun yatağına oturdu ve bir tanesini actı İcinde bir CD vardı, bir de minik not
“Merhaba Sizi oyle tatlı buldum ki Daha yakından tanımak istiyorum Bir akşam birlikte cıkalım mı Sevgiler Jacelyn!
Anne bir paketi daha actı Onda da bir CD ve bir not vardı
“Siz gercekten cok tatlı birisiniz, hadi beni bu gece davet edin, artık Sevgiler Jacelyn!
imageshuzunlubiraskhikayesi5add69420cb87