Forumdas
Editor
- Tepkime
- 15,298
- Web
- forumdas.com.tr
- Credits
- -90
İçindekiler Hide
- Adım 1: Cihazın sağ üst tarafında bulunan güç tuşuna ve sol tarafta bulunan ses kısma tuşuna en az 5 saniye boyunca basılı tutun.
- Adım 2: Karşınıza çıkan “Kapat” sürgüsündeki güç ikonunu tutup sağa sürükleyin.
- Adım 3: Ardından cihazın kapanmasını bekleyin. Bu sürede telefona müdahale etmeye çalışmayın.
- Adım 4: Kapatma işlemini iptal etmek için ekranın alt tarafında, yuvarlak içindeki “Vazgeç” seçeneğine dokunun.
iPhone 11 Yeniden Başlatma Nasıl Yapılır?
iPhone 11 yeniden başlatma işlemi için yapılması gereken adımlar şu şekildedir:- Adım 1: Telefonun sağ üst taraftaki güç tuşu ve sol taraftaki ses kısma tuşlarını en az 5 saniye boyunca basılı tutun.
- Adım 2: “Kapat” sürgüsü ile karşılaştığınızda telefonu kapatın ve en az 30 saniye bekleyin.
- Adım 3: Ardından güç tuşuna Apple logosunu görene kadar basılı tutun ve cihazın açılmasını bekleyin.
iPhone 11 Dondu Kapanmıyor Çözümü
“iPhone 11 telefonu kapatamıyorum” gibi sorunlarla karşılaşıldığında, kullanıcıların telefonlarını kapatıp yeniden başlatabilmeleri için telefonu yeniden başlatmaya zorlamaları gerekmektedir. Bunun için izlenilmesi gereken adımlar şunlardır:- Adım 1: Cihazın ses açma tuşuna 2 saniye kadar basıp bırakın.
- Adım 2: Hemen ardından ses kısma tuşuna 2 saniye kadar basıp bırakın.
- Adım 3: Sağ tarafta bulunan güç tuşuna basılı tutun ve bekleyin.
- Adım 4: Apple logosu ile karşılaşana kadar güç tuşuna basmaya devam edin. Logoyu gördükten sonra en az 30 saniye bekleyin.