T teknolojiuzmani Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,799 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 26 Haz 2024 #1 Ispanaklı Börek Tanımı İçin Materyaller Yufka (2 adet yufkadan 4 modüle ayırdığım vakit 8 tane elde ettim) İçi için : 3 bağ ıspanak Sıvı yağ 2 soğan Tuz, karabiber, pulbiber, tozbiber Üzeri için : 1 çorba kaşığı sıvı yağ 1 çorba kaşığı yoğurt 1 adet yumurta Ispanaklı Börek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Ispanaklarımızı yıkayalım doğrayalım. Sıvı yağı tencere içine alalım ve soğanlarımızı soteleyelim. Ispanakları üzerine ek edelim. Üzerine baharatlarımızı ek edelim. Çok fazla pişirmeyelim. Biraz sönünce altını kapatalım. Birinci sıcaklığını atsın. Yufkamızı alalım. 1 yufkayı 4 e bölelim. Kalem böreği üslubunda saralım. İçini bol koydum. İsteğinize nazaran değiştirebilirsiniz. Fırın kabının içine sardığımız börekleri yerleştirelim. Sosumuzu hazırlayalım. Üzerlerine sürelim. 180 derecede üzeri kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun Ispanaklı Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Ispanaklı Börek Tanımı İçin Materyaller Yufka (2 adet yufkadan 4 modüle ayırdığım vakit 8 tane elde ettim) İçi için : 3 bağ ıspanak Sıvı yağ 2 soğan Tuz, karabiber, pulbiber, tozbiber Üzeri için : 1 çorba kaşığı sıvı yağ 1 çorba kaşığı yoğurt 1 adet yumurta Ispanaklı Börek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTanımı Yazdır Ispanaklarımızı yıkayalım doğrayalım. Sıvı yağı tencere içine alalım ve soğanlarımızı soteleyelim. Ispanakları üzerine ek edelim. Üzerine baharatlarımızı ek edelim. Çok fazla pişirmeyelim. Biraz sönünce altını kapatalım. Birinci sıcaklığını atsın. Yufkamızı alalım. 1 yufkayı 4 e bölelim. Kalem böreği üslubunda saralım. İçini bol koydum. İsteğinize nazaran değiştirebilirsiniz. Fırın kabının içine sardığımız börekleri yerleştirelim. Sosumuzu hazırlayalım. Üzerlerine sürelim. 180 derecede üzeri kızarana kadar pişirelim. Afiyet olsun Ispanaklı Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı