Son Konu

kalp kırıcı sozler kalp kıran nickler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
en kırıcı nickler
kalp kıran nickler

Kırmak istemesemde Seni Kırdırmak istiyorsun kendini Yaşamak istiyorum Sevgiyi Yalan Sozlerle Aldatıyorsun beni

Sen Sadece Butun Kotuluklerin Babası Olmuşsun Sadece kendine gore bir analık arıyorsun

ben Senin Gibi Şerefsiz Değilim Yalanlar icinde gulerek Oynuyayım!!

Kırılmış Sevginin tamir edilemeyecek Kadar imkansız Duyguları Olmuşsun Yolun Acık Olsun

gercek Ol yalan Olma insan Ol Hayvan Olma Aşık ol Taklit yapma!

iSter insan oL iSter Hayvan Ol Sadece Kalbin Olsun yeter, iSter Duygusuz Ol iStersen Aşık Ol Sadece Harbi oL!

Caresiz hayatında yalan duşuncelere Hapsolmuşsun ALLAH Acil şifalar versin sana belki ozaman insan OLursun

Kırıdığın Kalbim Duzeldi yeni yeni Bırak Beni uzerim Seni, Cık Hayatımdan Delirtme Beni!!! Herkez kendi Yoluna!

Savrulmuş Duygularımın Arasındaki Bir umut Işığı idin, Şimdi Oda Sondu Kendime Yeni hayat Ve Umutlar Kurmaya Başladım Sana Gule Gule

Eskimiş Yalanların Kalıcı bir pisliğisin hayatımda Senide temizlicem Yakında hayatımdan!!!

Sen Sadece karanlık Kuyuların Guneş Gormeyecek Kadar Aciz Sevgiyi hak Etmeyecek Kadar Şerefsiz Yalanlarla Mutlu Olabilecek kadar Haysiyetsiz bir Yaratıksın

oyuncak hayatın gibi bu dunya sevmiyorum seni bunu asla unutma…

paranoyak Olmuş bir hayatın Şizofrenik Duygularısın!

Sozlerinde Kendin Gibi Yalan! Sen Sadece hayallerine ve yalan Sozlerine inan!!

Sana Ayrılıklar Kendime Mutluluklar Diliyorum yalan insan!

Gecen Zamana uzuluyorum Seninle! Gecen her Dakikama Lanet Ediyorum, Zamanı Bıraktım geride Artık Bakıyorum Kendime

Lanet Olsun icimdeki iyimserlik Sevgisine Lanet olsun Sana Verdiğim Değere!

Sen Bir Hastalıksın Caresiz Kalmış Cereleri tukenmiş bir hastalıksın hayatıma bulaşmadan defol

Senin Derdine Ancak kara Toprak Cozum Olur ya oLdur Kendini yada Parazit gibi yaşamaya Devam et Hayatını

viran olmuş hayatımın tarumar olmuş kalbimin kırılmış yalan sevgisi’sin! Zaten hayatımı Bitirmişsin Sen Bitsen Ne olcak Alcak!

Seni yalan Hayallerde Bıraktım Şimdi gercek hayallerin Arkasındayım Sensiz hayatımda Daha rahatım

Üst Alt