bilgiliadam
Yeni Üye
Kapak Edici Sozler Aşk Aşk İcin Kapak Edici Sozler
Kapak Edici Sozler Aşk Sozleri
Aşk İcin Kapak Edici İlginc Sozler
Ne ferdi ne orhan sen soyle muslum baba nereden sevdim o zalimi
Kız DiyE ONem VerEnin KaşaAr DiyE Kız SeVeNinN PaRa İciNn DosT SataAnNıN KraL Olsa TahTında MafYaA OlSa MekaNınDa si……
Delikanlı’lık ne yağmur gibi yağmak nede şimşek gibi cakmaktır delikanlı’lık bir defa addım ileri atıp bir daha geriye bakmamaktır
hiC ßi Kıza guvenmeyin… Cunku;tanrı ßiLe Guvenmemiş…( Tanrı KızLara Guvenseydi KızLık zarı koymazdı…)
Evet cirkin adamlar gencligimi caldınız uykumu sorgulayip duşlerimi astiniz karanlık odaları yuzumuze orttunuz psikopat gecelere ruhumu dovdurdunuz
İSYANIM ALLAHA DEİL ALLAHSIZLARA BUTUN İSYANCILARA SELAM OLSUN YAPIŞTIR Bİ UCLU KAFAM DOLSUN
BİZDE BİLİRDİK SEVGİLİYE KARANFİL ALMASINI LAKİN AC İDİK YEDİK KARANFİL PARASINI
TOPRAKTAN ALDILAR CİSMİMİ SERSERİ KOYDULAR İSMİMİ EYER GERİ DONMESSEM SAKLAYIN HATIRA RESMIMI
Bu Alemde herkez artist ama yonetmen benim isdediyime ROL veririm isdediyime YOL veririm
NE KOTULUK GORDUN BENDEN,OLURDUM VAZGECMEZDİM SENDEN,SENİ SEVİYORUM DERKEN,ELLERİN OLDUN SİMDİ,YAŞAYAMAM SEN EVLENİRKEN
ELİMDE SİLAHIM, SIRTIMDA YARAM KOLLARIMDA BOYNUM DA FACAM, SAKIN GORME HALİMİ ONLAR BENİM DEĞİL ARKADAŞ, BİR ZALİMİN DİŞ İZLERİDİR
Bir zamanlar sana gonul vermişsem ruyamda duşumde seni gormuşsem senden başkasını sevmem demişsem alırım tovbemi sensizde olur
ALEM BİZE DAR GELİR SOKAKLAR İSE YALAN BİZ AŞK YOLUNDA GİDENLERDENİZ HERZANAN OLUMLE BİZBİZE YAŞARIZ BUDA BİZİM FARKIMIZ
Ortamların biitigi yerde biz başlarız şeklimi icin yaşar tarzımız icin olururuz şeklimiz tarzımız GeCeKoNdU mekanımız
Beni sevmeK yurek ister Su icmeye benzemez, asit icmek gibiDir, yakaR adamı, iLikLerine işLer!
Ben kabuSLarLa buyuDum, hayaL etmek ne haddime ?
arka sokakLarın cocuğuyuz, bize yakışmaz itLere yem oLmak ya aDam gibi ya aDam gibi gideRiz!
aşkTan ne anLar sosyete Kızı Hic sevmiş mi her gun oLmeyi goze aLa aLa…!
itLe kopekLe uğraşacak vaktim oLsaydı veterineR oLur, seni tedavi ederdim
guLmek bir tek oNa yakışıyoR!
aDam oL oyLe Yaz!
Yazmak tarzım değil! cizerim (H)
Biz akıL vermez, gosteririz Konuşmaktansa susar, ses bekLeriz Değer verdikmi karşıLığını isteriz
seN duşunursun, Ben uygularım iŞte farKımıZ Bu!
haLa anLamadın 40 fırıN ekmeK yeSende kaR etmez HamuRunda yok deLikanLıLıK
buRda etiKet gecmeZ ne entel ayakLar, ne sulu tavırLar, buRası Turkiye, Yok oyLe!
sendeKi guzeLLik ne ki, bendeKi aşkıN yaNınDa
İntikam nedir ki ? Bendeki nefRet en buyuk intikam duyGuLarını dize getiRir
Sussss! Adam oLmak susmakLa başLar Sus ve itaat et!
Entel dantel ayakları bilmeyiz biz ama her kahvehanede masamız her karakolda ismimiz her guzel kızda resmimiz vardır
Tek bir ihtimal var Ben olmadan bir hicsin!
Senin marka olduğun yerde ETİKETİ BEN KOYARIM!
Buranın havası bozuldu! Biri ışığı acsın, fotosentez zamanı!
Sigaram ve sen o kadar cok benziyorsunuz ki, ikinizi de ayağımın altında rahatca ezebilirim!
Bizim Mekanımızda Bize Hava Atma Olursun 1,5 Adana…
Alırım hesabını ustun kalır ona gore ayık Ol
Fazla Şekil yapma onumuzde şeklini alırım ayakkabılarımı temizlerim aslanım
3 Kuruşluk hareketler yapma bana alırım ifadeni yakında
Bizim Kurduğumuz Hayallerde oLum Yaşadığımız Hayatta Olumun Kendisi Vardır
Ayaklarını Eline veririm yurumesini unutursun ona gore…
5 Kişilik Amigo Takımıyla Alemde Şebek Olma, Adam Ol DeLikanlı Yolunda insan Ol
Seni ictiğim biraya Buz diye katarım ustune redbull cakarım tosunum
parazit yapma cekil aradan corap niyetine giyerim seni
yakında sana ucmayı oğretecem şimdilik yurumeyle başla sonra ucuşa geciceksin
Bizim gecelerimizde Kavga Sabahlarımızda Adres Sorma Vardır
fazla nazik olma mezarına cicek yollarım bu durumda
Lafımla Bu Alemi titretirim Şeklimle herkeze onunu ilikletirim
Koca Karı gibi Laf Yapacagına Delikanlı Gibi işini yap!
gozumun gittiği son nokta kurşunumun gideceği son noktadan daha ote hayaller icinde
bizimle dans etmeye calışma yurumeye hasret kalırsın
Yaşamak istiyorsan fazla Soru Sorma
Birdaha Aynısını tekrarLarsan şuandan itibaren ilk ve son benim yuzumu goruceksin hayatında
Kapak Edici Sozler Aşk Sozleri
Aşk İcin Kapak Edici İlginc Sozler
Ne ferdi ne orhan sen soyle muslum baba nereden sevdim o zalimi
Kız DiyE ONem VerEnin KaşaAr DiyE Kız SeVeNinN PaRa İciNn DosT SataAnNıN KraL Olsa TahTında MafYaA OlSa MekaNınDa si……
Delikanlı’lık ne yağmur gibi yağmak nede şimşek gibi cakmaktır delikanlı’lık bir defa addım ileri atıp bir daha geriye bakmamaktır
hiC ßi Kıza guvenmeyin… Cunku;tanrı ßiLe Guvenmemiş…( Tanrı KızLara Guvenseydi KızLık zarı koymazdı…)
Evet cirkin adamlar gencligimi caldınız uykumu sorgulayip duşlerimi astiniz karanlık odaları yuzumuze orttunuz psikopat gecelere ruhumu dovdurdunuz
İSYANIM ALLAHA DEİL ALLAHSIZLARA BUTUN İSYANCILARA SELAM OLSUN YAPIŞTIR Bİ UCLU KAFAM DOLSUN
BİZDE BİLİRDİK SEVGİLİYE KARANFİL ALMASINI LAKİN AC İDİK YEDİK KARANFİL PARASINI
TOPRAKTAN ALDILAR CİSMİMİ SERSERİ KOYDULAR İSMİMİ EYER GERİ DONMESSEM SAKLAYIN HATIRA RESMIMI
Bu Alemde herkez artist ama yonetmen benim isdediyime ROL veririm isdediyime YOL veririm
NE KOTULUK GORDUN BENDEN,OLURDUM VAZGECMEZDİM SENDEN,SENİ SEVİYORUM DERKEN,ELLERİN OLDUN SİMDİ,YAŞAYAMAM SEN EVLENİRKEN
ELİMDE SİLAHIM, SIRTIMDA YARAM KOLLARIMDA BOYNUM DA FACAM, SAKIN GORME HALİMİ ONLAR BENİM DEĞİL ARKADAŞ, BİR ZALİMİN DİŞ İZLERİDİR
Bir zamanlar sana gonul vermişsem ruyamda duşumde seni gormuşsem senden başkasını sevmem demişsem alırım tovbemi sensizde olur
ALEM BİZE DAR GELİR SOKAKLAR İSE YALAN BİZ AŞK YOLUNDA GİDENLERDENİZ HERZANAN OLUMLE BİZBİZE YAŞARIZ BUDA BİZİM FARKIMIZ
Ortamların biitigi yerde biz başlarız şeklimi icin yaşar tarzımız icin olururuz şeklimiz tarzımız GeCeKoNdU mekanımız
Beni sevmeK yurek ister Su icmeye benzemez, asit icmek gibiDir, yakaR adamı, iLikLerine işLer!
Ben kabuSLarLa buyuDum, hayaL etmek ne haddime ?
arka sokakLarın cocuğuyuz, bize yakışmaz itLere yem oLmak ya aDam gibi ya aDam gibi gideRiz!
aşkTan ne anLar sosyete Kızı Hic sevmiş mi her gun oLmeyi goze aLa aLa…!
itLe kopekLe uğraşacak vaktim oLsaydı veterineR oLur, seni tedavi ederdim
guLmek bir tek oNa yakışıyoR!
aDam oL oyLe Yaz!
Yazmak tarzım değil! cizerim (H)
Biz akıL vermez, gosteririz Konuşmaktansa susar, ses bekLeriz Değer verdikmi karşıLığını isteriz
seN duşunursun, Ben uygularım iŞte farKımıZ Bu!
haLa anLamadın 40 fırıN ekmeK yeSende kaR etmez HamuRunda yok deLikanLıLıK
buRda etiKet gecmeZ ne entel ayakLar, ne sulu tavırLar, buRası Turkiye, Yok oyLe!
sendeKi guzeLLik ne ki, bendeKi aşkıN yaNınDa
İntikam nedir ki ? Bendeki nefRet en buyuk intikam duyGuLarını dize getiRir
Sussss! Adam oLmak susmakLa başLar Sus ve itaat et!
Entel dantel ayakları bilmeyiz biz ama her kahvehanede masamız her karakolda ismimiz her guzel kızda resmimiz vardır
Tek bir ihtimal var Ben olmadan bir hicsin!
Senin marka olduğun yerde ETİKETİ BEN KOYARIM!
Buranın havası bozuldu! Biri ışığı acsın, fotosentez zamanı!
Sigaram ve sen o kadar cok benziyorsunuz ki, ikinizi de ayağımın altında rahatca ezebilirim!
Bizim Mekanımızda Bize Hava Atma Olursun 1,5 Adana…
Alırım hesabını ustun kalır ona gore ayık Ol
Fazla Şekil yapma onumuzde şeklini alırım ayakkabılarımı temizlerim aslanım
3 Kuruşluk hareketler yapma bana alırım ifadeni yakında
Bizim Kurduğumuz Hayallerde oLum Yaşadığımız Hayatta Olumun Kendisi Vardır
Ayaklarını Eline veririm yurumesini unutursun ona gore…
5 Kişilik Amigo Takımıyla Alemde Şebek Olma, Adam Ol DeLikanlı Yolunda insan Ol
Seni ictiğim biraya Buz diye katarım ustune redbull cakarım tosunum
parazit yapma cekil aradan corap niyetine giyerim seni
yakında sana ucmayı oğretecem şimdilik yurumeyle başla sonra ucuşa geciceksin
Bizim gecelerimizde Kavga Sabahlarımızda Adres Sorma Vardır
fazla nazik olma mezarına cicek yollarım bu durumda
Lafımla Bu Alemi titretirim Şeklimle herkeze onunu ilikletirim
Koca Karı gibi Laf Yapacagına Delikanlı Gibi işini yap!
gozumun gittiği son nokta kurşunumun gideceği son noktadan daha ote hayaller icinde
bizimle dans etmeye calışma yurumeye hasret kalırsın
Yaşamak istiyorsan fazla Soru Sorma
Birdaha Aynısını tekrarLarsan şuandan itibaren ilk ve son benim yuzumu goruceksin hayatında