D dagcı Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,900 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 68 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 20 Kas 2023 #1 Kapalı Pizza Poğaça Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için; 1 su bardağı süt 1 su bardağı su 1 su bardağı sıvı yağ 2 adet yumurta (Beyazı hamura koyulacak) 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker Alabildiği kadar un 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sirke Susam İç materyalleri; Ketçap Mayonez Sucuk Dilimlenmiş yeiil zeytin Mısır Kaşar peynir Kapalı Pizza Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Önce hamurumuzu yoğurmaya başlayın ele yapışmayan yumuşak bir hamur olacak ve maylanmaya bırakın. Pizzanın iç materyallerini ben sucuk küçük küçük doğradım isterseniz rendeleyin. Hamur mayalanınca hamuru küçük yumaklar yapıp tezgahta açın. İçerisine ketçap, mayonez, sonra mısır, zeytin, sucuk, kaşar peyniri koyup, kenarlarını kıvırarak kaptın. Tepside mayasını bekledikten sonra 180 derece evvelce ısıtılmış fırında fanlı alt üst ayarda pişirin afiyet olsun Kapalı Pizza Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Kapalı Pizza Poğaça Tanımı İçin Malzemeler Hamuru için; 1 su bardağı süt 1 su bardağı su 1 su bardağı sıvı yağ 2 adet yumurta (Beyazı hamura koyulacak) 1 paket kuru maya 1 yemek kaşığı şeker Alabildiği kadar un 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sirke Susam İç materyalleri; Ketçap Mayonez Sucuk Dilimlenmiş yeiil zeytin Mısır Kaşar peynir Kapalı Pizza Poğaça Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Önce hamurumuzu yoğurmaya başlayın ele yapışmayan yumuşak bir hamur olacak ve maylanmaya bırakın. Pizzanın iç materyallerini ben sucuk küçük küçük doğradım isterseniz rendeleyin. Hamur mayalanınca hamuru küçük yumaklar yapıp tezgahta açın. İçerisine ketçap, mayonez, sonra mısır, zeytin, sucuk, kaşar peyniri koyup, kenarlarını kıvırarak kaptın. Tepside mayasını bekledikten sonra 180 derece evvelce ısıtılmış fırında fanlı alt üst ayarda pişirin afiyet olsun Kapalı Pizza Poğaça Tanımı Fotoğraflı Yapılışı