bilgiliadam
Yeni Üye
Girift,şekilli süslü karizmatik nickler şekilli yürek şekilli kalp nickleri nickler kalpli nickler nickleri ßüTün öZL€DiKL€R!im ߀ND€n farklı YaŞıYoR!!!! ß € $ P a R a € d € R M i V a r L ı q ı n ? K i Y o k L u q u n ß e n i A c ı t S ı n !! A$k'La SakLanßaç ØYnuYØrum !! £n iYisi içimden 9'a kadar SaymaK we Ønu ØLduğu Yerde Unutmak !! KØrkma KaLß!m GeÇeR aCıSı !LK D€Famı a$ıK ØLdun Sen !! VaR mı aŞKın ßenLe KavgaSı SanK! !LKez aĞLıYoRsun Sen !! mükemmel deqiLim ama FarkLıyımm ßi kıZım oLana Değin €n iyiSi ßenim Sen KraLSan ßen NeYim aŞkına Esir miYim !!! DaHa Ne iSTiYoSun Kapında mı öLeyim !!! Değişik nickler ß e $ P a r a € d e r M i V a r L ı q ı n !!! K i Y Ø k L u q u n ß e n i A c ı T S ı n !!! ß ! L ! r m ! S ! n ß u $ € h ! R de S a n a a $ ı K ß ! r ! V a r !!! Deq!$T!R€m€zS!n ߀ni ߀n ßuyum !!! ß!raz Geçimsiz B!Raz KıRıK !!! ߀n K€nd!mL€ MuTLuyum !!! sensiz kaLdım her anımda !!! halime aCıyorumm !!! anLamı oLmayan ßütün a$kLarda hep ßizi Ya$ıyorum!!! qeLecek çizip atsa qeçmi$i !!! $iddetLi qeçimsiz !!! Geleceğim Bekle Dedi Ben Beklemedim Oda Gelmedi Vefat Gibi Birşeydi Lakin Kimse Ölmedi !!! Öbür nickler Göz£êrïmdê Pêrdê$ïñ ßâktıqım Hêr ¥êrdê$ïñ ¥âŞâr$âm §êßêßïm Ö£ür$êm Nêdêñïm$ïñ گǺkıή گẽήi گẽviyσ®uм Dẽмẽ L@ήẽT σLگuή گẽήiή GißiLẽ®Iήẽ گẽήi گẽvмẽkмi ß@ήǺ uzǺk σL@ή Kẽliмẽ: GençLigimizi yakanLara , Sevdiqimizi eLimizden aLanLara , Kolumuza tıraş bıçağı attıranLara , Kadehi eLimize tutuşturanLara, her Dar köşede esrarı cektirip üçlüyü tersten yaktıranLara isYanım aLLah’a degiL Tüm aLLah’sızLara!!!! Yaşamsal uÇurumLArDa Géçmiş Bir AdaMada MéZar oLaRak uçuRumun KéNari Yakisir Unutma! ucurumun KéNArindada ÇiCékLéR YéTisir kãrdãn ãdãmLãrIn SãLtãnãtI Güne$ görünCeye kãdãrdIr ! Değişik nickler DeLiKaNLı TeRKeTMeZ TeRKeDeNiDe aFFeTMeZ… ! ! !Hiç kimse için hayal kırıklığına uğramadım, çünkü hiç kimse için hayal kurmadım ! ! αѕαмỉуσяυм єиğєℓℓєяỉ , ğöζüм καяα , ğöиℓüм ∂єℓỉ , вυ αѕκỉи ѕєи¢є вє∂єℓỉ уαѕαмακтαи vαζğєçмєκ мỉ! Üζüℓѕєи єℓỉиє вỉяѕєу ğєçмєζκỉ,∂üиуαиỉи нαℓỉ вυ нỉç ∂єğỉѕмєζκỉ,ѕαиѕ иє ζαмαи ğüℓєя вỉℓỉиємєζκỉ ∂єятℓєяє вσѕvєяỉρ уαѕαмαℓỉѕỉи! αуяỉℓỉяѕακ нєяѕєу вỉтєя ѕєvğỉℓỉм , ğỉ∂єяѕєи вỉя ∂αнα ğєℓмє вσѕυиα , ğỉ∂ỉѕỉи нєяѕєуỉи вỉтỉѕỉ σℓυя , вαğỉѕℓαя,α₣₣є∂єя ѕαимα вσѕυиα! ѕєи∂єи αуяỉℓỉи¢α çσκ çєκтỉм ∂єѕєм,αиℓαтѕαм нαℓỉмỉ ỉиαиỉямỉѕỉи,ѕєиỉи ѕєv∂αи вєиỉ ρєяỉѕαи єттỉ,уỉκỉℓ∂ỉм ѕєvğỉℓỉм ỉиαиỉямỉѕỉи!Iyiliği gizli tutmak, kötülüğü gizlemekten daha üstündür (Ebu Bekir Ferra) Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi (İmamı Azam) İnsan, alışkanlıklarının çocuğudur (İbni Haldun) Cümbür Cemaat herkese bir lokma şey verebilir fakat boğaz affetmek, oysa Allah’ın işidir (Mevlana) Hoş söz söyleyen, kimseden kötü laf işitmez (Firdevsi) Bir şeyi bulunmadığı yerde çağırmak, onu aramamak demektir (Mevlana) Avcı nice al (tuzak, hile) bilirse, ayı da onca yol bilir (Kaşgarlı Mahmud) Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz (Hz Ali (ra)) Hoş konuşmanın sırrı, lüzumsuz sözleri terk etmektir (Hz Ebubekir) Özü içten olanın, sözü de dürüst olur (Hz Ali (ra)) Birliğin kederi, ayrılığın safasından daha hayırlıdır (Yahya bin Muaz) Her gecenin bir gündüzü vardır (Hz Ali (ra)) Sakladığın sır senin esirindir Açığa vurursan sen onun esiri olursun (Hz Ali (ra)) Tüm kötülüklerin anahtarı, hiddettir (Cafer bin Muhammed) Kesilmiş koyuna derisinin yüzülmesi ızdırap vermez (Hz Esma) Güzel ahlak; bağışlayıcılık, katlanma ve tahammüldür (Hasanı Basri) En iyi tavsiye; iyi örnek olmaktır (Malcolm X) Leziz üç köşeli dikendir, ne türlü koysan batar (Mevlana) Geçmişler geleceğe, suyun suya benzemesinden daha fazla benzer (İbni Haldun) İnce sözler belirgin kılıca benzer, kalkanın yahut geri dur (Mevlana) Reel varlıklı, bilgisi fazla olan insandır (Hz Ali (ra)) Ya olduğun gibi görün, veya göründüğün gibi ol (Mevlana) Cevizi kırıp özüne inemeyen, hepsini kabuk zanneder (İmam Gazali) Yaşam, iman ve cihaddır (Hz Hüseyin (ra)) Haksızlığa baş kaldırmayanlar, onlardan gelecek her kötülüğe katlanmalıdırlar (Hz Ali (ra)) Hayatında ekmeği yenmeyen kimsenin adı, ölümünden sonradan anılmaz (Şeyh Sadi) Hiç kimse, diğer bir kimsenin kulu değildir (Hz Ali (ra)) Uzun mesafelere varmak, yakın mesafeleri aşmakla mümkündür (İmam Gazali) Tarih değil, hatalar yinelenme ediyor (Abdulhamid Han) En büyük felaketler içinde bile ümidini kaybetme, unutma ancak ilik, sert kemiğin içinden çıkar (Hafız Şirazi) Cahillerin kalbi dudaklarında, alimlerin dudakları kalplerindedir (Hz Ali (ra)) Her kalbin çarpıntısı kendi ecelinin etap sesleridir (Beyazidi Bestami) Mülk cimrilerde, tabanca korkaklarda, karar da zayıflarda olursa işler bozulur (Hz Ebubekir (ra))ßir ihanetin adresi olmamalıydı ayak izLerin + i$Té qidiyorSunGünahkar oLduqum İçin Térkédiyorsun ßéniSéßéßini Sormadan Vé ßéni ßir kéz ßiLé dinLémédén qiDiyorsun yiné + SénsizLiqin sava$ını ödétiyoRum kaLßiméSancıLarı Yüréqimé cékiyor, sava$ ÇıqLıkLarımı DamarLarımdaki Kan Fi$kıRıyoR ßénsé Yiné SUSUYORUm!! + UnuTmaLıyım séni diyoRum hér Saßah UyandıqımdaSonRa qéCénin YanLızLıqında FarkédiyoRum Yiné ßu qün akLımdan hiç Çıkmamı$sın + qizLiyoRum Ama Sén én ßüyük qünahımsın ßénim Hiç çékinmédén i$Lédiqim ßi qünah YüRéqim muTLu i$Lédiqim Ték ßüyük qünahımsın + kaLßinin én ücRa kö$ésindé kaLayımakLına qéLdiqimdé Yüzündé Minik ßir Téßéssüm Vé DudakLarında ßikaÇ Anlamsız kélimé döküLsün + KaηatℓaЯı qırıℓmus kü¢çük qeℓebk + SANA UZAK KENTLERİN BİRİNDE ZAMANIN BİR YERINDE SENİ VE SENLİ GÜNLERİ ANIMSATTI AKŞAM GÜNEŞİONCA ZAMANIN ARDINDAN ESKİMEYEN BİR DÜŞÜNCESİN ŞİMDİİNSAN HERGÜN ANIMSAR MI AYNI GÖZLERİ??? + SaNa Dü$eN Susmak ÇeNeNi YoRMa SaYGıLaR!!! Alı$tık Arkadaş Kazığına Heryer Kanky Mabedi!!! (en sewdiğim nick) Fakat bEn Çocuk KaLmak İsterdim İnsanoğlunu Tanımamak!! Bıçağı Ilk Gördüğümde ßi Tek Ekmek Keser Sanmı$tımOkumayı Öğrendiğimde AnLadım Fakat Yanmı$ız!!! bundan böyle Dü$Ler SiLikon Hayallerse Proaaa!!! GeCe GeLince Yastığa Kafamı Koyduğumda Üst Kirpiklerimin Altakilerle BirLe$mesinin Tek Sebebi sEn oLduN!!! Birgün Beni Ararsan Bulamıyıcağın Bir Yerdeyim Ara Sıra Bastığın Toprak Bazen Gözüne Perdeyim!!! Hayal nickleri Kendimi tanıyamıyorum artık nerdeyim, sen beni hiç anlamadın sırla doymuş bir perdeyim Güne$i Görmek İstiyorsanız Ampulleri Söndürün!!! Hayat YaLaNLaRa iNaNMaYı ßiLMe SaNaTıYMıŞ Veya GeLdiğiN Gißi oLVeya GeLdiğiN Gißi KayßoL!!! Kaybettiklerim Meğerse Kurtulduklarımmış!!! Gülümsemek Senin ßir Tutkun oLsun, ßigün AğLarsan O Da Mutluluktan oLsun!!! Siz Hayatta Fazlasıyla MutLusunuz, Biz DrAM!!! hiç kimseye taşıyamayacağından artı değerinde yükleme, yoksa o değerin altında sende ezilirsin!!!!! Gitmek Kolay KaLıpta Sevmek Olay!!! Yanımda Yokken Durur Hayata Dair FonksiyonLarıM!!! ηαѕıℓ нє¢єℓєяѕєηнє¢єℓєнєραуηı вιçιм∂єуαzıℓıуσяαуяıℓıк dışarı giden YoLunu KaLan yeRini BiLir