Son Konu

karşılıksız sevgi sözler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
karşılıksız sevgi sözler karşılıksız sevgi sözler karşılıksız sevgi sözleri karşılıksız sevgi sözleri 2019 Sevgisine karşılık bujlamayan beylerin ve bayanların yüreğinde ama acıyı hafifletmiyecek ama yüreğinde ki acısını dile getirecek olan karşılıksız sevgi sözler burada Melek'ler 1549104297 1549104297 karsiliksizsevgisozler5c5574ad17f3fkarsiliksizsevgisozler5c5574ad17f3f karsiliksizsevgisozler5c5574ad17f3f Ne kurulacak bir hayal bıraktın güzelim bana nede yaşanaca bir yaşam Uzakta da olsa seni hoşlanmak en güzel duygu olsa gerek Rüyalarda sevgilimsin, sen benimsin Bir damla sevgi için sana yalvardım, duy sesimi gir gönlüme Zamanla unutmayı bilirim lakin unutmayı asla Sevdim seni nedensiz sevdim seni şerefsiz Karşılık Beklemediğim umutlarımda hayallerde defalarca sevdiğim tek platonik aşkımsın seviyorum seni Sen Aşkımdan Bir Habersiz Yaşıyorsun Seni izliyorum Kalbim ellerimde Seni bekliyorum biliyormusun? Ne zaman Seni görsem kalbim yerinden oynuyor gözlerine baksam o an hayat donuyor fakat bir sen görmüyorsun karşında eriyorum Sen benim Kalbimin Birincil ve tek yanlı Aşkısın Kalbim Seni Seçti Zelzele gibi girdin gonlume, fay hatti cizdin beynime, enkazlar biraktin kalbimde, artçılar hala devam ediyor Karşılıksız hoşlanmak sadece onlarda vardır…Her yiğidin harcı değil…Yalandan hoşuna gitmek nedir oysa güya…Herkes yalancıktan sever…Ben de yalandan sevebilirim seni…Basit iş… Bitsin bundan böyle dersin, bitmez…Dehşet edersin…Nefret ettiğin dek delice seversin…Fakat çare yoktur…Bence sen bunlara zaten dayanamazdın…Samimi sevmediğin de isabet olmuş… Zaten yürekten sevenler sevdiğinin üzülmesine de dayanamazlar biliyor musun…İşte budur içten hoşuna gitmek ve öyle göründüğü gibi de kolay değildir…Unutma bunu… Seni sevmek hayallerim de, seni sevmek rüyalarımda, sen sevmesende ben böyle de mutluyum seninle Gerçekten sen hiç olmadin oysa Sen hiç benim olmadin ama Ve sen asla benim olamayacaksın ki Şarkılar Acilen Daha Manalı, Şimdi Şarkıları Dinlerken Gözlerimden Akıcı yaşların Anlamlarını taşıyor Kalbim Şimdi Anlıyorum Damardan Şarkıların Sebeplerini Aşk Acısı Aslında Şarkıymış Sen gözlerimde bir umut, sen yüreğimde bir mutluluk lakin karşılıksız aşk yaşarken ölmekmiş gülüm Karşılıksız aşk bir güzelin gözlerinde dumansız yanmakmış Seni hayal ediyorum geceleri Masamın Soğuk kenarında zaten her zaman düş ediyorum seni olsanda olmuyor istemiyorsun beni Sen Varken senden Habersiz Seviyorum Seni Ya Sen Yokken Nasıl Seveceğim Seni Seni sevmek karşılıksız olsa da seni hoşlanmak sensiz olsa da, seni hoşlanmak benim en büyük aşkım  

Üst Alt