bilgiliadam
Yeni Üye
Kilo Aldırıcı Beslenme Onerisi
Genelde insanlar kilolarından şikayet ederler Kimi fazla kilolu olmaktan kimi zayıf olmaktan Eğer sizde benim gibi zayıflıktan şikayet eden gruptansanız bizzat deneyip faydasını gorduğum kilo aldırıcı beslenme programını uygulamanızı tavsiye ederim Ben bir hafta boyunca bu listeyi uygulamaya calıştım Arada yemeyip atladıklarım tabiki olduimageskiloaldiricidiyet5adbb9d16c895png Ama bir haftada 1,5 kilo aldığımı gorunceimageskiloaldiricidiyet5adbb9d280bb5gifşimdi oturup listede ne var ne yok hepsini silip supurecek kadar iştaha geldim Kendi adıma istediğim kiloya gelene kadar durmak yok yemeye devam diyorum imageskiloaldiricidiyet5adbb9d280bb5gif
Kahvaltı
1 su bardağı sut (Şekerli)
1 kibrik kutusu peynir
5 zeytin
2 tatlı kaşığı recel
3 dilim ekmek
Tahin + Pekmez yada tahin helvası
( Ben yumurta ve bal yemediğim icin listeye dahil edilmedi )
Ara Oğun
1 cikolata yada kek
Bir avuc kuruyemiş (ozellikle fındık,badem,ceviz ici)
1 tane meyve
Oğlen Yemeği
2 kofte kadar et yada 2 kibrit kutusu kadar peynir
Yarın su bardağı yoğurt
1 kepce corba
1 kepce sebze yemeği
4 dilim ekmek
Ara Oğun
1 avuc kuruyemiş
Tahim + pekmezki ekmek
1 tane kek
Akşam yemeği
2 kofte kadar et yada 2 kibrik kutusu kadar peynir yada 2 kepce kurubaklagil (Nohut,kurufasulye vb)
Yarım su bardağı yoğurt
1 kepce corba
1 kepce sebze yemeği
4 dilim ekmek
Ara Oğun
4 tane biskuvi
Meyve
Bir avuc kuruyemiş
Tahin + Pekmezli ekmek
Genelde insanlar kilolarından şikayet ederler Kimi fazla kilolu olmaktan kimi zayıf olmaktan Eğer sizde benim gibi zayıflıktan şikayet eden gruptansanız bizzat deneyip faydasını gorduğum kilo aldırıcı beslenme programını uygulamanızı tavsiye ederim Ben bir hafta boyunca bu listeyi uygulamaya calıştım Arada yemeyip atladıklarım tabiki olduimageskiloaldiricidiyet5adbb9d16c895png Ama bir haftada 1,5 kilo aldığımı gorunceimageskiloaldiricidiyet5adbb9d280bb5gifşimdi oturup listede ne var ne yok hepsini silip supurecek kadar iştaha geldim Kendi adıma istediğim kiloya gelene kadar durmak yok yemeye devam diyorum imageskiloaldiricidiyet5adbb9d280bb5gif
Kahvaltı
1 su bardağı sut (Şekerli)
1 kibrik kutusu peynir
5 zeytin
2 tatlı kaşığı recel
3 dilim ekmek
Tahin + Pekmez yada tahin helvası
( Ben yumurta ve bal yemediğim icin listeye dahil edilmedi )
Ara Oğun
1 cikolata yada kek
Bir avuc kuruyemiş (ozellikle fındık,badem,ceviz ici)
1 tane meyve
Oğlen Yemeği
2 kofte kadar et yada 2 kibrit kutusu kadar peynir
Yarın su bardağı yoğurt
1 kepce corba
1 kepce sebze yemeği
4 dilim ekmek
Ara Oğun
1 avuc kuruyemiş
Tahim + pekmezki ekmek
1 tane kek
Akşam yemeği
2 kofte kadar et yada 2 kibrik kutusu kadar peynir yada 2 kepce kurubaklagil (Nohut,kurufasulye vb)
Yarım su bardağı yoğurt
1 kepce corba
1 kepce sebze yemeği
4 dilim ekmek
Ara Oğun
4 tane biskuvi
Meyve
Bir avuc kuruyemiş
Tahin + Pekmezli ekmek