M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 3 Ara 2023 #1 Kışlık Acılı Ezme Tanımı İçin Gereçler 3 kilo domates 2 kilo kırmızı biber 1 kilo acı biber 3 baş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz 3 yemek kaşığı sıvı yağ 3 kesme şeker İsteğe nazaran pul yahut toz biber Kışlık Acılı Ezme Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Biberler yıkanır ve tohumları temizlenir. Domatesler ve biberler sarımsak robottan çekilir. İsteğe nazaran maydanoz eklenebilir ben eklemedim. Tencereye yağı ekleyip robottan çekmiş olduğumuz materyaller eklenir. İçine şeker, tuz ve kesme şeker ve acı toz biber eklenir. Su çekene kadar orta sıra karıştırılarak pişirilir. Sıcak sıcak kavanozlara konulup ağızları sıkıca kapatılır ve zıt çevirilir. Soğuduktan sonra serin bir yerde koruma edilir. Şimdiden afiyet olsun şekerler.
Kışlık Acılı Ezme Tanımı İçin Gereçler 3 kilo domates 2 kilo kırmızı biber 1 kilo acı biber 3 baş sarımsak 1 tatlı kaşığı tuz 3 yemek kaşığı sıvı yağ 3 kesme şeker İsteğe nazaran pul yahut toz biber Kışlık Acılı Ezme Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Biberler yıkanır ve tohumları temizlenir. Domatesler ve biberler sarımsak robottan çekilir. İsteğe nazaran maydanoz eklenebilir ben eklemedim. Tencereye yağı ekleyip robottan çekmiş olduğumuz materyaller eklenir. İçine şeker, tuz ve kesme şeker ve acı toz biber eklenir. Su çekene kadar orta sıra karıştırılarak pişirilir. Sıcak sıcak kavanozlara konulup ağızları sıkıca kapatılır ve zıt çevirilir. Soğuduktan sonra serin bir yerde koruma edilir. Şimdiden afiyet olsun şekerler.