Arkadaşlar benim konularımı neredeyse hepiniz biliyorsunuz lakin yinede anlatıyım
Mektep açıldığından beri aynı sınıftaki bir kız dan hoşlanıyorum ama artı utangaç olduğum dan mükemmel dostluk kurduğum söylenemez selamlama laşıyoruz arada bir sohbet ediyoruz ama kız gürültüsüz olduğundan konuları defalarca ben açıyorum örneğin : nasılsın ? iyi sen ? bende iyiyim saol bunun gibi ben bu kızın kankasıyla bir ara kavga etmiştim ilk dayak yemiştim sonradan olayı toparlamıştım toparladıktan sonraki gün ağız dalaşı ettiğim çocuk okula gelmedi tartışma ettiğim çocuğun kankasıda benim kıza yazıyor ama kız bunu sevmiyor yinede sohbet fln ediyorlarÇocuk okula gelmediği gün yani kavga ettiğim bu kızla azıcık daha sohbet ettik sınıftaki kızlar dan biri bana gözün nasıl fln dedi fon döten sürmeye çalıştı ben değil istemiyorum fln dedim daha sonra benim kız ben süriymi dedi şakayla girift hafifçe güldü daha sonra yine benzer gün uzaktan bütün okulayamadım ama benim kızın adı kalp için de benim adımın kısaltmasına benzer birşey yazdı üstünü karaladı fotoğrafını fln çektim yazının kalınlığına göre adımın kısaltmasını yazmış ama belli değilim2 gün sonra bu kız bir çocuğa çıkma öneri etti ama inkar edildiŞimdi tatilde de benim arkadaşların çoğu kızı tanıyor ve ablasını bir her birine ablasıyla çıkmak üzere bunlara söyledimAblasıyla çıkmak üzere olan arkadaş benim kisini ablasıyla gezerken görmüş kenara çekmiş demiş sizin sınıfta şu isim da bir çocuk var senden fazla hoşlanıyor yakında sana açılmayı düşünüyor fln demişSonra kızda ben başkasını seviyorum demiş bu kızın eski bir tane çıktığı var çocuk bundan ayrıldı başkasıyla çıkıyor hala daha onu seviyor :SŞimdi benzer sınıfta 4 ay daha geçirecez ve ben bu olaydan sonradan yeniden o sınıfa adım atmak bile istemiyorum lakin kızı hala fazla seviyorum kızı adamak gibi bir niyetim değil kızı azıcık zorlamayı düşünüyorum filmlerdeki gibi şayet ısrarcı olursam test şansı fln verir yırtarız Sizce ne yapmam gerek ? giderken konu uzun oldu vaktinizi aldım kusura bakmayın lütfenTeşekürler