Sana birsey soyleyecegim, ama sakin uzulme; dun doktora gittim, bobreklerimde kum, kalbimde seni buldular
Hey garson! bana kalbim kadar yanik doner, dusuncelerim kadar karisik bir salata, acilarim kadar koyu bir kahve getir
Karin olmak istiyorum karin, Ey benim kardanadamim
Derstlesmek istiyorsan 1 tusla, birine sarilmak istiyorsan 2 tusla, eglenmek icin 3 tusla, hepsini istiyorsan benim
numarami tusla
Sevgilim, seni tv kumandasindan, futbol topundan, pazar gazetesinden cok daha fazla sevdigimi soylemismiydim
Bizi cekemediler, halat koptu canım
Deli gibi sevdim, manyak gibi evlendim
Kızlar artık beyaz yatlı prenslerini bekliyorlar
Aşık olup ızdırap cekeceğime, nezle olup burnumu cekerim
Para icin evlenme, borc almak daha hesaplıdır
Aşkım seni seviyorum! Ama parayı daha cok Lakin paranın ne onemi var, muhim olan miktarı!
Sana sarılmayı o kadar cok seviyorum ki Cunku o sırada yuzune bakmam gerekmiyor
Kalbimde yaşıyorsun ama kiranı vermiyorsun Not: Ev sahibi en kısa zamanda onunla evlenmezsen seni kapı dışarı edecekmiş
Sabahları kahvaltı yapmıyorum cunku seni duşunuyorum oğlenleri yemek yemiyorum cunku seni duşunuyorum
Gece olunca uyuyamıyorum cunku acım
Eline almış bir cicek sevecek sevmeyecek Ah, koca sersem cicek nerden bilecek
Seni sevecektim kiskanacak el ustunde tutacaktim kendimi sana sevdirecek bana baglayacaktim ip koptu
Bataryasi zayif hayallerimizin kapsama alani disinda kalan kesimlerine sebeke hatasi nedeniyle ulasamadik simdi yuregimde full ceken hattimla seni seviyorum
Vefasız sevgilim alzheimer hastası bile senin kadar cabuk unutmaz pes