bilgiliadam
Yeni Üye
Kral Mesajlar Yeni
En Kral Mesajlar
Yureğimde muebbet aşkın emaneti, gonlum kırgın ve yaralı Seni unuttum sanma bu gonul hala sana sevdalı
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla vazgecmez
Biz sevgiliye cicek verenlerden değil, arkadaşa can verenlerdeniz Biz feleğin cemberinden gecmiş alemci gencleriz
Eskiden uğruna dunyaları yakardım, şimdi bir kibrit bile cakmam
Sevmek bir cay gibi sevilmekse şeker bizim gibi garibanlar cayı şekersiz icer
Siyahım matemine kapılsada hayatım, siyahlıklar icinde benim hayatım
Her ağladığında gozlerinden akan her damlanın kalbimi vuran kurşun olduğunu duşun, ağlarken cok ağlamada o kurşunlar beni oldurmesin
Sevgimin kıymetini bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim
Maksat sevgili uğruna olmek değil, uğruna olunecek bir sevgili bulmaktır
Yol sen olsan yorulmadan yururum Ruya sen olsan hep uyurum Gece sen olsan sabahı hic istemem Son nefesim sen olsan şimdi olurum
Ya tam severim ya da tek kalemde silerim tarihi ben yazdım tarihden de ben silerim
alıntı
En Kral Mesajlar
Yureğimde muebbet aşkın emaneti, gonlum kırgın ve yaralı Seni unuttum sanma bu gonul hala sana sevdalı
Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla vazgecmez
Biz sevgiliye cicek verenlerden değil, arkadaşa can verenlerdeniz Biz feleğin cemberinden gecmiş alemci gencleriz
Eskiden uğruna dunyaları yakardım, şimdi bir kibrit bile cakmam
Sevmek bir cay gibi sevilmekse şeker bizim gibi garibanlar cayı şekersiz icer
Siyahım matemine kapılsada hayatım, siyahlıklar icinde benim hayatım
Her ağladığında gozlerinden akan her damlanın kalbimi vuran kurşun olduğunu duşun, ağlarken cok ağlamada o kurşunlar beni oldurmesin
Sevgimin kıymetini bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim
Maksat sevgili uğruna olmek değil, uğruna olunecek bir sevgili bulmaktır
Yol sen olsan yorulmadan yururum Ruya sen olsan hep uyurum Gece sen olsan sabahı hic istemem Son nefesim sen olsan şimdi olurum
Ya tam severim ya da tek kalemde silerim tarihi ben yazdım tarihden de ben silerim
alıntı