B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 22 Kas 2023 #1 Kral Mesajlar Yeni En Kral Mesajlar Yureğimde muebbet aşkın emaneti, gonlum kırgın ve yaralı Seni unuttum sanma bu gonul hala sana sevdalı Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla vazgecmez Biz sevgiliye cicek verenlerden değil, arkadaşa can verenlerdeniz Biz feleğin cemberinden gecmiş alemci gencleriz Eskiden uğruna dunyaları yakardım, şimdi bir kibrit bile cakmam Sevmek bir cay gibi sevilmekse şeker bizim gibi garibanlar cayı şekersiz icer Siyahım matemine kapılsada hayatım, siyahlıklar icinde benim hayatım Her ağladığında gozlerinden akan her damlanın kalbimi vuran kurşun olduğunu duşun, ağlarken cok ağlamada o kurşunlar beni oldurmesin Sevgimin kıymetini bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim Maksat sevgili uğruna olmek değil, uğruna olunecek bir sevgili bulmaktır Yol sen olsan yorulmadan yururum Ruya sen olsan hep uyurum Gece sen olsan sabahı hic istemem Son nefesim sen olsan şimdi olurum Ya tam severim ya da tek kalemde silerim tarihi ben yazdım tarihden de ben silerim alıntı
Kral Mesajlar Yeni En Kral Mesajlar Yureğimde muebbet aşkın emaneti, gonlum kırgın ve yaralı Seni unuttum sanma bu gonul hala sana sevdalı Fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla vazgecmez Biz sevgiliye cicek verenlerden değil, arkadaşa can verenlerdeniz Biz feleğin cemberinden gecmiş alemci gencleriz Eskiden uğruna dunyaları yakardım, şimdi bir kibrit bile cakmam Sevmek bir cay gibi sevilmekse şeker bizim gibi garibanlar cayı şekersiz icer Siyahım matemine kapılsada hayatım, siyahlıklar icinde benim hayatım Her ağladığında gozlerinden akan her damlanın kalbimi vuran kurşun olduğunu duşun, ağlarken cok ağlamada o kurşunlar beni oldurmesin Sevgimin kıymetini bilmeyeni yokluğumla terbiye ederim Maksat sevgili uğruna olmek değil, uğruna olunecek bir sevgili bulmaktır Yol sen olsan yorulmadan yururum Ruya sen olsan hep uyurum Gece sen olsan sabahı hic istemem Son nefesim sen olsan şimdi olurum Ya tam severim ya da tek kalemde silerim tarihi ben yazdım tarihden de ben silerim alıntı