Son Konu

Kral Yorduk Seni Ya: Clubhouse'un Android Sürümü Yayınlandı

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-51e3cf4f6f555b2acb07edf240490a5ee9ad7992.jpg


Tanınan sesli sohbet platformu Clubhouse'un Android beta sürümü Google Play Store'da yayınlandı. Şu an yalnızca ABD'de kullanıma açılan uygulama, Türkiye'de ön kayıt etabında.






Pandemi periyodunda ortaya çıkan ve süratle tanınan hale gelen ses temelli toplumsal ağ Clubhouse takımı, android kullanıcılarının uzun müddettir beklediği özellik için adım attıklarını duyurdu. Geçen hafta Android sürümü için beta testleri yapan şirket, bugün uygulamanın Google Play Store'da listelenmeye başlandığını duyurdu.

Clubhouse Android sürümü, şimdilik sırf ABD'deki kullanıcıların kullanımına sunuldu. Uygulamanın birkaç hafta içerisinde birinci evvel İngilizce konuşulan ülkelerde akabinde da tüm dünyada erişilebilir olması hedefleniyor.


Birtakım özellikler kullanılamıyor





Clubhouse'un kullanıma sunulan sürümünde şu anda bir mevzuyu takip etme, uygulama içi çeviriler, kulüp oluşturma, Twitter ve Instagram profillerini bağlama üzere kimi özellikler şimdi bulunmuyor.

Şirketten yapılan açıklamada, "Önümüzdeki birkaç hafta için planımız, topluluktan geri bildirim toplamak, gördüğümüz sıkıntıları düzeltmek ve daha geniş bir biçimde sunmadan evvel birkaç son özellik eklemeye çalışmak" denildi.


Türkiye'de ön kayıt kademesinde



Google Play Store Türkiye'de ise uygulamanın ön kayıt kademesinde olduğu görülüyor.
 
Üst Alt