B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 12 Haz 2024 #1 Kucuk Sozler Kısa, Kucuk Guzel Sozler, Kucuk Sevgiler buyuk aşkları buyuk aşklar ise destanları yazar Yarınımı bekliyorum seninle kucuk sevgiler buyuttum senin icin kalbimde Damarlarımdaki Kan, Sozlerimdeki ilahsın! hayatımda tek! Yaşamaya Değersin bebeğim Seninle 1 Saat yetiyor Herşeyi unutmaya sadece guL bana ozaman seviyorum seni de bana! senin icin yaşıyorum bu dunyada Sen Bir Guzelliğin En Zerafetli Gosterisi Sen Guzel Sozlerin En Anlamlısı Sen hayatımın Anlamı, Hayatımın Manası Olmuşsun bebeğim Ne yazılar ne sozler yetmez Seni Anlatmaya Kucuk Hayallerim Bitmez yalnız Odamda Seviyorum Seni esir kalmışım kalbine sevmez beni senden başka kimse kuculen umutlarımın buyuyen yarınlarısın aşkım Hayat Bir işkence Seviyorum Seni Delice, Kucuk kalbim Ellerinde hadi cek beni kendine Hayatımda Seveceğim tek İnsansın, hayatımda yarınlarımı vereceğim umutlarımsın Emin Olki Bu Kalp Bir Sende hayat Buldu Bir Sen Bu kalbi Durdurursun Bebeğim Yaşanan Tum Buyuk Kucuk Mutluluklar Seninle Olsun Yaşadığım Sevinclerin Adı Sen ol Aşkım Guzellikleri Seninle Acıları Dertlerimi giden gemilerde bıraktım ve yatım gemileri senin icin geldim mutlu olmak icin seni sevdim Seni Duşunurken gozlerim parlıyor seni hayal ederken kalbim kıpır kıpır atıyor seni seviyorum aşkım Hayata Karşı Asi Duygularımın Sahibisin Kalbimdeki Hayata isyan eden sesimsin bebeğim Gul Sadece benim icin Hayat Sev Acımasız olan Hayata Karşı Sev! ben Seni ben Seni Severken Butun Dertlerimi Attım hayatımın gerisine Umut dolu sozlerimsin kucuk kalbimin tej sahibisin guzel sozlerimin rengisin seviyorum seni birtanemsin Aşk Kitabıma Yazılmış En guzel isimsin hayatımı Adadığım Birtanemsin Canımın Canı Kucuk Kalbimin Atar Damarısın, Sen Benim Dunyamın Nefes Alışısın
Kucuk Sozler Kısa, Kucuk Guzel Sozler, Kucuk Sevgiler buyuk aşkları buyuk aşklar ise destanları yazar Yarınımı bekliyorum seninle kucuk sevgiler buyuttum senin icin kalbimde Damarlarımdaki Kan, Sozlerimdeki ilahsın! hayatımda tek! Yaşamaya Değersin bebeğim Seninle 1 Saat yetiyor Herşeyi unutmaya sadece guL bana ozaman seviyorum seni de bana! senin icin yaşıyorum bu dunyada Sen Bir Guzelliğin En Zerafetli Gosterisi Sen Guzel Sozlerin En Anlamlısı Sen hayatımın Anlamı, Hayatımın Manası Olmuşsun bebeğim Ne yazılar ne sozler yetmez Seni Anlatmaya Kucuk Hayallerim Bitmez yalnız Odamda Seviyorum Seni esir kalmışım kalbine sevmez beni senden başka kimse kuculen umutlarımın buyuyen yarınlarısın aşkım Hayat Bir işkence Seviyorum Seni Delice, Kucuk kalbim Ellerinde hadi cek beni kendine Hayatımda Seveceğim tek İnsansın, hayatımda yarınlarımı vereceğim umutlarımsın Emin Olki Bu Kalp Bir Sende hayat Buldu Bir Sen Bu kalbi Durdurursun Bebeğim Yaşanan Tum Buyuk Kucuk Mutluluklar Seninle Olsun Yaşadığım Sevinclerin Adı Sen ol Aşkım Guzellikleri Seninle Acıları Dertlerimi giden gemilerde bıraktım ve yatım gemileri senin icin geldim mutlu olmak icin seni sevdim Seni Duşunurken gozlerim parlıyor seni hayal ederken kalbim kıpır kıpır atıyor seni seviyorum aşkım Hayata Karşı Asi Duygularımın Sahibisin Kalbimdeki Hayata isyan eden sesimsin bebeğim Gul Sadece benim icin Hayat Sev Acımasız olan Hayata Karşı Sev! ben Seni ben Seni Severken Butun Dertlerimi Attım hayatımın gerisine Umut dolu sozlerimsin kucuk kalbimin tej sahibisin guzel sozlerimin rengisin seviyorum seni birtanemsin Aşk Kitabıma Yazılmış En guzel isimsin hayatımı Adadığım Birtanemsin Canımın Canı Kucuk Kalbimin Atar Damarısın, Sen Benim Dunyamın Nefes Alışısın