Son Konu

Kutlu Doğum Haftası Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Kutlu Doğum Haftası Mesajları kutlu doğum haftası mesajları kutlu doğum haftası ile ilgili güzel sözler kutlu doğum haftası,kutlu doğum haftası ne vakit, kutlu doğum haftası sözleri, mesajları,hoş sözler,islami sözler Peygamber efendimiz Hz Muhammed (SAV) doğum günü olan kutlu doğum haftası ile ilgili hoş sözleri ve mesajları sizlerle paylaşıyorum 1549102912 1549102912 kutludogumhaftasimesajlari5c556f4444b15gifkutludogumhaftasimesajlari5c556f4444b15gif kutludogumhaftasimesajlari5c556f4444b15gif O En İyi BabaydıO En İyi………O En VefalıydıO En TakvalıydıO En MütevaziydiO En DoğruyduO En AdaletliydiO En MasumduO En DayanıklıydıO En ZekiydiO En AsaletliydiO En HatiptiO En EmniyetliydiO En TeslimiyetliydiO En ŞefkatliydiO En CömerttiO Bir Beşerdi Fakat En HayırlısıydıO İlkti Ve SonduSallallahu Aleyhi Ve Sellem… “Yağmur; seni bekleyen bir taş da ben olsaydım Çölde seni özleyen bir kuş da ben olsaydım Dokunduğun ufak bir nakış da ben olsaydım Sana sırılsıklam bir gösterme da ben olsaydım Uğrunda koparılan bir baş da ben olsaydım Bahira’da süzülen bir yaş da ben olsaydım Okşadığın bir tutam kumaş da ben olsaydım Senin için görülen bir hayal de ben olsaydım Yeryüzünde seni bir görmüş de ben olsaydım Senin visâlinle bir gülmüş de ben olsaydım Sana hicret eden bir Kureyş de ben olsaydım Damar damar seninle, defalarca seninle olsaydım Bâtılı çökertmek için kuşandığın kılıcın Kabzasında bir dirhem gümüş de ben olsaydım On dört asır evvel yeniden bir böyle geceydi Kumdan ayınon dördü bir yetim çıkıverdi Ama o ne hüsrandı ki hissetmedi gözler Halbuki kaç bin senedir bekleşmedelerdi Nerden görecekler göremezlerdi tabi bir kere zuhur ettiği çöl en sapa yerdi bir kere de ma’murei dünya ozamanlar Buhranlar içindeydi bugünden de beterdi Sırtlanları geçmişti beşer yırtıcılıkta Dişsiz mi bir insan onu kardeşleri yerdi Fevza tüm afakını sarmıştı zeminin Salgındı bugün Şark’ı yıkan yazı dizisi derdi Derken büyüyüp kırkına gelmişti oysa kimsesiz Başlarda gezen kanlı ayaklar suya erdi Bir nefhada kurtardı insanlığı o masum Bir hamlede kayserleri kisraları serdi Aczin oysa, ezilmekti bütün hakkı, dirildi Zulmün ancak, zeval akılına gelmezdi, geberdi Alemlere rahmetti evet şeri mübini Şehbalini adl isteyenin yurduna gerdi Dünya neye sahipse onun vergisidir hep Medyun O’na cemiyeti medyun O’na ferdi Medyundur o masuma tüm bir beşeriyyet Ya Rab! Bizi mahşerde bu ikrar ile haşre Mehmet Akif Ersoy O’na Uyunuz O’nu Misal Alınız Ancak O, Sizde Hergün Yeniden Doğsun… Yüreğinizi Verin Fakat O’na, Yarın Orada Sizinle Olsun Bu Duyguyla: Doğum Günümüz Yani: Dirilişimiz Kutlu Olsun  

Üst Alt