M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 26 Kas 2023 #1 Kuzu İlikli Kuru Sebze Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 2 kaşık tereyağ 2 dolu kaşık un 3 kaşık kurutulmuş karışık sebze Kuzu ilikli kemik suyu ( 6-7 dolu kaşık damak zevkinize göre ben gurvita marka kullanıyorum) 5 bardak su Tuz Dilerseniz yarım paket krema (ben bazen kullanıyorum bazen kullanmıyorum iki türlü de harika oluyor.) Kuzu İlikli Kuru Sebze Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tereyağı tencereye alınır eriyince üzerine un ilave edilir bir iki döndürülür. Üzerine su, ilik suyu ve tuz ilave edilir. Un parçası kalmayacak şekilde güzelce karıştırılır. Su kaynamaya başlayınca karışık kuru sebzeler içine atılır. Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirilir. Krema koyacaksınız sebzeler yumuşadıktan sonra ekleyebilirsiniz. Kuzu ilikli kuru sebze çorbası 5-10 dakika dinledikten sonra servise hazır oluyor. Her kaşıkta farklı bir sebzenin tadı, ilik suyu ile bomba bir lezzet oluyor. Şifa olsun. Kuzu İlikli Kuru Sebze Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Kuzu İlikli Kuru Sebze Çorbası Tarifi İçin Malzemeler 2 kaşık tereyağ 2 dolu kaşık un 3 kaşık kurutulmuş karışık sebze Kuzu ilikli kemik suyu ( 6-7 dolu kaşık damak zevkinize göre ben gurvita marka kullanıyorum) 5 bardak su Tuz Dilerseniz yarım paket krema (ben bazen kullanıyorum bazen kullanmıyorum iki türlü de harika oluyor.) Kuzu İlikli Kuru Sebze Çorbası Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tereyağı tencereye alınır eriyince üzerine un ilave edilir bir iki döndürülür. Üzerine su, ilik suyu ve tuz ilave edilir. Un parçası kalmayacak şekilde güzelce karıştırılır. Su kaynamaya başlayınca karışık kuru sebzeler içine atılır. Sebzeler yumuşayıncaya kadar pişirilir. Krema koyacaksınız sebzeler yumuşadıktan sonra ekleyebilirsiniz. Kuzu ilikli kuru sebze çorbası 5-10 dakika dinledikten sonra servise hazır oluyor. Her kaşıkta farklı bir sebzenin tadı, ilik suyu ile bomba bir lezzet oluyor. Şifa olsun. Kuzu İlikli Kuru Sebze Çorbası Tarifi Fotoğraflı Yapılışı