T teknoloji Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,992 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 45 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 25 Kas 2023 #1 Lotus Bisküvili Magnolia Tarifi İçin Malzemeler Kreması için; 1 litre süt 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı nişasta 1 su bardağı şeker 2 adet yumurta sarısı 1 paket vanilya 200 gram labne 200 ml sıvı krema Arası ve üzeri için; 250 gram lotus biscoff Üzerine Nusspo kreması benmari usulü eritip üzerine ekledim Lotus Bisküvili Magnolia Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tencereye süt, un, nişasta, yumurta sarıları alınır. Orta ateşte sürekli karıştırılarak pişirilir. Kaynayıp koyulaşan kremanın altı kapatılarak bir paket vanilya eklenir. 10-15 dk ılımaya bırakılır. İçerisine labne ve krema eklenerek mikser ile 3-4 dk çırpılır. Bisküviler rondoda un gibi olana dek çekilir. Kupların yarısına kadar krema doldurulur. Nusspo yu benmari usulü erittim ekledim. En üst kısmına kalan bisküvi de eklenerek 3-4 saat soğumaya bırakılır. Lotus Bisküvili Magnolia Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Lotus Bisküvili Magnolia Tarifi İçin Malzemeler Kreması için; 1 litre süt 3 yemek kaşığı un 3 yemek kaşığı nişasta 1 su bardağı şeker 2 adet yumurta sarısı 1 paket vanilya 200 gram labne 200 ml sıvı krema Arası ve üzeri için; 250 gram lotus biscoff Üzerine Nusspo kreması benmari usulü eritip üzerine ekledim Lotus Bisküvili Magnolia Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Tencereye süt, un, nişasta, yumurta sarıları alınır. Orta ateşte sürekli karıştırılarak pişirilir. Kaynayıp koyulaşan kremanın altı kapatılarak bir paket vanilya eklenir. 10-15 dk ılımaya bırakılır. İçerisine labne ve krema eklenerek mikser ile 3-4 dk çırpılır. Bisküviler rondoda un gibi olana dek çekilir. Kupların yarısına kadar krema doldurulur. Nusspo yu benmari usulü erittim ekledim. En üst kısmına kalan bisküvi de eklenerek 3-4 saat soğumaya bırakılır. Lotus Bisküvili Magnolia Tarifi Fotoğraflı Yapılışı