Son Konu

melonkolik nickler

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
melonkolik nickler melonkolik nickler kusur bulma nickleri eleştirme beni beğendiysen takdir et nicki beni beğendiysen takdir et melonkolik Sevmeye €ngel değil mesafeLer Geçici ßu ayrıLık ßir rüya farzet Sonunda galibiyet bizim oLacak Saßr€T *kaLßin kadar konuş!!! *senin içinde ßen ßitmiş oLsaydım ßenim içimde sen ya$ıyor oLmazdın!!: *ikimizde $a$kınız göte geLdi a$kımız * a$kmI dedin bana sa¢maLadIn Seni Seviyørum diyene inanma yøL ver beni en son bIrakIpta qIdende bni her$eyden cok severdI bø$hveR *Seni seviyorum seslenmek beceri değildirÖnemli olan o kelimenin tüm sorumluluklarını alabilmek *sevgiyi yalan edenlere sahte sevgilere PAYDOS!''Bir yazan demiş ya''sen git aşk bana kalsın bende diorumkiBEN BURDAYIM KOLPA AŞKIN SENDE KALSIN! *ßizi satanLarı ßiz ßeLe$e veririz!!!! *Senin Yerini ßaşkası aLır,ßeni araSanda eLin ßoş kaLır,Sen Sevmedikten Sonradan Seni Kim Tanır,yolun aCık oLsun git Allah’A Ismarladık *Bu alemde şekli ben koyar ben çizerim,Oyunu ben başlatır ben bitiririm işine gelmezse GAME OVER beee Güzelim *Kusur Bulma Beni Beğendiysen Takdir Et Hoşuna Gitmiyosam Kafana TaQma GüzeLim S eT!!! * ((( *aşk benm damarlarımda dolaşan etkiiiben aşık olmambnmki sadece etkiye tepkii!) ))) *ŞaNıM ŞöhretiM yoKKi, ParaM PuluM olsuN, Masada Bir Kadeh raKıM,YaNıMda seVdigiM, ÖleNe Dek iÇmezseM MeKaNıM ceHeNNeM olsuN **Önceden KaraNlıKtaN korKar rüzgardaN ürperirdiM!!!! Acilen ise rüzgar yoldasıM KaraNlıK sırdasıM oldu!!!! * SENİ SEVİYORUM SANA TAPIYORUM AĞIRBAŞLI INANMA CUNKU ATIYORUM! * Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Saolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar * Harcadınız Beni Artıq yeter,Her yeni Sevgili Daha da Beter,Teker Teker gelin ULan Teker teker Sizi Bana Sayıyla mı Verdilerr?? * popçu değiliz ancak sewgilimiz olsun! rockçı değiliz ama altımızda arabamız olsun!RAPçiyiz bıraknca kafamız gusel olsun!! * popçu değiliz oysa sewgilimiz olsun! rockçı değiliz ancak altımızda arabamız olsun!RAPçiyiz bıraknca kafamız gusel olsun!! * HİÇ KİMSE BAKİRE DEĞİLDİR, ÇÜNKÜ YAŞAM HEPİMİZİSİTİ!! * A$k'La SakLanßaç oYnuorm !! En iisi içimdn 9'a değin saymaK we onu oLduğu Yerde Hatırlamamak! * Sen sev seni seveni dağda çoban olsa bile sevme katiyen seni sevmeyeni şu gördüğün Türkiye'de kral olsa bile * Ne seni hatırından çıkmak gibi bir çabam var, nede aşkını körükleyen bir rüzgar, ne seni görmeden durabilecek dek güçlüyüm nede seni kırmaya dayanacak bir kalbim var * Senin Sevgin Altın olsaydı ,Onu eritip içimde kan diye dolaştırırdım * sevgiyi taşımak yok hasreti sürüklemek kuvvet gülmeyi hatırından çıkmak değil ağlamaya alışmak şiddet yaşamak ölmek değil özleyip de görememek güç  

Üst Alt