D dagcı Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 152,900 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 68 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 4 Ara 2023 #1 Meyveli Yaş Pasta Tarifi İçin Malzemeler 1 paket pasta tabanı 1 paket sade kremşanti 1 paket orman meyveli kremşanti 1 tane beyaz çikolata rendesi İçine istediğiniz meyveleri kullanabilirsiniz ( ben ananas, muz ve çilek kullandım) Süslemek için (Dilediğiniz malzemeleri kullanabilirsiniz); Rulokat, fındıklı draje Meyveli Yaş Pasta Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Ben pasta tabanını dörde böldüm çok katlı olsun istedim siz 2 katlı yapabilirsiniz. Keki sütle ıslattım. Kremşantiyi hazırlayın.Arasına sade kremşantiyi sürüp 1. Katına ananasları koydum. 2. Katına aynı şekil devam edip bu sefer muzlarımı koydum. 3 ve 4. Katlarınada aynı şeyi uyguladım ve orman meyveli kremşantiyi üzerine sürüp daha sonra beyaz çikolatayla kenarlarını kapladım. Daha sonra üzerini dilediğim gibi süsledim.Ve servise hazır. Herkese afiyet olsun. Meyveli Yaş Pasta Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Meyveli Yaş Pasta Tarifi İçin Malzemeler 1 paket pasta tabanı 1 paket sade kremşanti 1 paket orman meyveli kremşanti 1 tane beyaz çikolata rendesi İçine istediğiniz meyveleri kullanabilirsiniz ( ben ananas, muz ve çilek kullandım) Süslemek için (Dilediğiniz malzemeleri kullanabilirsiniz); Rulokat, fındıklı draje Meyveli Yaş Pasta Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Ben pasta tabanını dörde böldüm çok katlı olsun istedim siz 2 katlı yapabilirsiniz. Keki sütle ıslattım. Kremşantiyi hazırlayın.Arasına sade kremşantiyi sürüp 1. Katına ananasları koydum. 2. Katına aynı şekil devam edip bu sefer muzlarımı koydum. 3 ve 4. Katlarınada aynı şeyi uyguladım ve orman meyveli kremşantiyi üzerine sürüp daha sonra beyaz çikolatayla kenarlarını kapladım. Daha sonra üzerini dilediğim gibi süsledim.Ve servise hazır. Herkese afiyet olsun. Meyveli Yaş Pasta Tarifi Fotoğraflı Yapılışı