E elektronikci Yeni Üye Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 153,387 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 35 Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 2 Ara 2023 #1 Milföy Hamurundan Börek Tanımı İçin Malzemeler 1 paket milföy hamuru Biraz kaşar yahut rastgele çeşit peynir Üzerine; 1 adet yumurta sarısı Çörekotu Susam Milföy Hamurundan Börek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Milföy hamurunu tek tek ayıralım ,buzu çözülünce ikiye bölerek görseldeki üzere kaşar peyniri koyalım. İstediğiniz üzere hal verebilirsiniz ,ben üçgen ve sigara böreği biçiminde yaptım. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizelim. Üzerine yumurta sarısı sürüp ,susam ve çörekotu serpelim. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim yemeğe hazır. Afiyet olsun Milföy Hamurundan Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Milföy Hamurundan Börek Tanımı İçin Malzemeler 1 paket milföy hamuru Biraz kaşar yahut rastgele çeşit peynir Üzerine; 1 adet yumurta sarısı Çörekotu Susam Milföy Hamurundan Börek Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Milföy hamurunu tek tek ayıralım ,buzu çözülünce ikiye bölerek görseldeki üzere kaşar peyniri koyalım. İstediğiniz üzere hal verebilirsiniz ,ben üçgen ve sigara böreği biçiminde yaptım. Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizelim. Üzerine yumurta sarısı sürüp ,susam ve çörekotu serpelim. Önceden ısıtılmış 150 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirelim yemeğe hazır. Afiyet olsun Milföy Hamurundan Börek Tanımı Fotoğraflı Yapılışı