bilgiliadam
Yeni Üye
mns nıcklerıbuyrun meleklerım mns nıcklerı güℓü ѕυѕυz ѕєηι αşкѕız вıяαкмαм…!! üşü∂üм ∂ιуσяѕαη güηєş σℓυяυм уαηαяıм ѕєνgιηℓє αтєş σℓυяυм ∂σℓαяıм 2нαναуα ηєƒєѕ σℓυяυм 3вєℓкι уαşαηαη нєяşєу gєяçєк,αмα ιηαη αятıк çσк gєç 4güηαнıη özü ιѕє ѕєηι ѕєνмєк ¢єzαм ¢єнєηηєм σℓѕυη!!!!…!!!! 5нєηυz вα$ℓαмı$тıм ѕαηα ναρυя αℓ∂ı göтüя∂ü! 6Dü$erken birle$mezLermi$ ya kar taneLeri… Deği$tirmek imkansız mı bu kaderi ?! 7ßırakıp gittin beni yaralı, ah gittin de kime yaradı ?! ßuldun mu söLe bndn iisini 8Hala gösLerinde üzüntü, bırak gerisini !! 9∂üη gє¢є ѕєηι göя∂üм яüуαм∂α αğℓαуαяαк υуαη∂ığıм тєк нαтıяℓα∂ığıм ηєяє∂єѕιη νє ηє уαρмαктαѕıη ѕöуℓє вєη нαℓα ѕєηι ѕöуℓüуσяυм…!!! 10нαкℓıу∂ıη нєρ ѕєη , α¢ıℓαя вє∂ανα , мє¢вυя∂υк нєρ υzαктαη вαкмαуα 11göкℓєя∂є мαѕмανι нєρ ѕєηιηℓєуιм ѕєνgιℓιм υzαк ∂ιуαяℓαяα єѕтιяєℓιм 12нαуαℓιη уαкѕα∂α вєηι ѕανυяѕα ∂α кüℓℓєяιмι öℓѕєм∂є ∂öηмєм уσℓυм∂αη(seninleyim) 13нαηι ѕєνмєктι αуяıℓıк؟؟؟ 14gözüмüη уαşıηı ѕιℓ∂ιм вєη кσşαмαм кιмѕєηιη ρєşιη∂єη ναяѕıη σℓмαѕıη KiM sewer BeNi bEn keNdimi sewMe$em??Her$ey BenDe Ba$lAr BenDE biTer ¤ ๑๑◄ No A$k No DırDır OnLine MaqaRa OnLine GırGır ๑๑¤xD ßen hersei qöze aldım,tasanlanma benim için,hazırım ben yokluquna ,bu ayrılık senin için Aqlamak neden ayıp olsun ki ! Niçin qözyasları daima saklanır ! Yasanması qerekiodu yasadık,sürsün qitsin istedik daima,ayrılık qeldi kapıya ayrıldık! Askın korkutuyor benii Sıqmıyor içime ßen bi seni sefdim,birde senii ßendeki yorqunluk daima senin yüzünden,ßu qözlerim ağlamaktan,ellerim uzanmaktan yoruldu Seni Kendime Sakladımm! Kalbime qir dedim qirmedi ve qitti , beni bu dünyada yapayalnız bıraktı… kişisel iLetinizin oLabiLmesi için Önce KişiLiqinizin oLması qerekir!!! Dünyadaki en zor sey hayatta kalabilmektir… A$K bitti !Ee ne kaldı qeriye Dünyadaki en kuvvet sey hayatta kalabilmektir… ßiz askı meleklerden çaldık Ask sebepsiz sefmekmiss !!ShizoFreNn Pery!! KopyaLa Tarzımı Yapıstır hayatına ! Şekilli msn nickleri , şekilli nickler , msn nickleri Korkuyu hiset lakin yapacaqını yap! •S•ê•N•î••••K•â••L•b•î•M•ê••••G•ö•M•ü•Y•ô•R•û •M••• •S•ê•V•G•î•L•î•M• aKLiMDaKaLaN*GiDi$iNDeGiL*GeRiGeLMeYi$iN ·٠•●SΌή BάkıѕţάКі Ό Gözler kάlďı aklimdά ●•٠· ••• Tµяkį§HþяýÑ¢ėŽŽεź ••• •••»BêNîMlÉ ÔyNâMâK AtêSlê ÔyNâMâyA BêNzÉr«••• ஐღღŞêŋiżĺiķ,Băŋaـ Cōķ Zōŗ ¤Yąšąмăŋıň Fąŷđـšı Yōķღღஐ •YÜRÊGÎNLÊ••••••••••SÊVÊN••••••••••ÂSL•••••• ••••Â LDÂTMÂZ• ~•¤»•••÷•¤ bEnimGöZüMdEkiya$£aRiNan£AmiSENSIN (BITANEM)εïз◊♥ (%) §€Ni §€v€®Im, §€Ni §€v€nId€ §€V€®iM, §€nI B€NiM KÅDÅ® §€V€NiD€ kU®§uNÅ dIz€®Im (%) HaYaTTa HiC SeVMe SeVeRSeNDe BELLI EtMe CüNKü SeVeN SeViLMeZ SeViLeNDe KiYMeT BiLMeZ ๑۩۞۩๑گeήί گeήℓε Ўαگαмακ √αяκεή گεήگįz hαگяεŧįήℓε Ўαگαмακ zoяuмα GįdįЎoя!!!๑۩۞۩๑ ° Güldüm Aglattilar,Sevdim Aldattilar,Sarildim Biraktilar,Sagolsun Dostlar,Sevenler,Sevilenler,Beni Zorla $air Yaptilar° ¸¤¨¨¤SêNî¤SêVîYoRuM¤BêBî$îM¤¨¨*¤¸ αℓιρ кιяѕαℓαя кαℓємιмι кαиιмℓα уαzαяιм уιиє ѕєиι ѕєν∂ιgιмι Вιяâkмâk ỌkâDâя kоℓâỳмι Ŝєпι ŜєωDιkтєп Sọпяâ گẵđέcέ ŝέňίň ίcίň ўẵşıўǿяuм Ъựňự ŝάķıň ựňựŧмẵ °• °• °• °•нзяیзұїм یэиیіи саиїм یэ√ģĩιім•° •° •° •° ѕєиι ѕєνєяєк ∂σgмα∂ιм αмα ѕєνєяєк öℓє¢єgιм вυ αşкℓαя çєктιкℓєяιм уєтєя вαηα