I iltasyazilim Yeni Üye Katılım 25 Ara 2016 Mesajlar 2 Tepkime 1 Puanları 38 Yaş 36 Credits -2 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 22 Tem 2023 #1 Nasrettin Hoca Fıkrası Ya Tutarsa Ya Tutarsa Nasrettin Öğretmen bir gün, elinde bir bakraç yoğurtla Akşehir Gölü'nün kıyısına kazanç Hoca başlar göle kaşık kaşık yoğurt çalmaya Nasreddin Hoca 'yı göl kıyısında bir bakraç yoğurt ile görebilen köylüler Hoca Efendi, hayr'ola, ne yapıyorsun? diye merak içinde sorarlar Nasreddin Hoca da Göle maya çalıyorum, der Köylüler adamakıllı şaşırırlar bu cevaba Alay edercesine Öğretmen efendi, göl hiç maya miktar mı diye kıs kıs gülerler Nasreddin Öğretmen muzip gülümsemesini takınarak : Ben bilmez miyim tabii oysa biliyorum koca gölün maya tutmayacağını, der ve gerisinde ekler Ama ya tutarsa *
Nasrettin Hoca Fıkrası Ya Tutarsa Ya Tutarsa Nasrettin Öğretmen bir gün, elinde bir bakraç yoğurtla Akşehir Gölü'nün kıyısına kazanç Hoca başlar göle kaşık kaşık yoğurt çalmaya Nasreddin Hoca 'yı göl kıyısında bir bakraç yoğurt ile görebilen köylüler Hoca Efendi, hayr'ola, ne yapıyorsun? diye merak içinde sorarlar Nasreddin Hoca da Göle maya çalıyorum, der Köylüler adamakıllı şaşırırlar bu cevaba Alay edercesine Öğretmen efendi, göl hiç maya miktar mı diye kıs kıs gülerler Nasreddin Öğretmen muzip gülümsemesini takınarak : Ben bilmez miyim tabii oysa biliyorum koca gölün maya tutmayacağını, der ve gerisinde ekler Ama ya tutarsa *