Son Konu

Neşe Sapmaz Resimleri

iltasyazilim

Yeni Üye
Tepkime
1
Credits
-2
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Lise Arkadaşlarının Gözünden NEŞE SAPMAZ,

Yolcu ve maceracı kişiliği yanına işindeki profesyonelliği ile işini severek ve galibiyet ile sürdüren Neşe Sapmaz liseyi Bursa Cumhuriyet Lisesi'sinde tamamladıUçuş ve Havacılık programıyla Tv 8,Atv ve Kanaltürk'te başarılı bir şekilde karşımıza çıktıSonrasında televizyonculuğun kurumsallık ekolü olan TRT 1'de Magazin Özel'de ve şimdilerdeyse Kanal 7'de Bir El Ver,Kanal 24'te de keza Spor Spikerliği ile keza de Spor Gerekçe programının karşılıklı sunuculuğuyla karşımızda yineDaha lisedeyken ''ben spiker elde etmek program arzetmek istiyordum,''derdi NeşeHayallerinin peşinden koşması,ideallerinin olması daha da önemlisi hayallerine kavuşmak için gereken çabayı göstermesi ve gerekli olan donanıma kendini geliştirerek sahip olması biz hayalleri olan bütün insanlara misal bir davranış biçimi teşkil etmiştirDerler ya ağaç yaşken eğilir,doğrusu bunu şöyle de okuyabiliriz,insanların gelecekte neler yapacakları ta en tekrar alaka duydukları,kabiliyetli oldukları ve mücadele gösterdikleri bir bölge üzerinde şekillenirAslında bilimsel eğitim bu şekilde olmalı ve Neşe de yeteneklerini keşfetti,her zaman bu işin hayalini kurdu,fazla çalıştı,çabaladı ve en sonunda ortaya böyle tekrar tekrar tanıdığımız cana yakın,samimi arkadaşımızın başarılı,neşeli,akan bir sunuculuk serüveni karşımıza çıktıArkadaşları olarak tertemiz kalbine,yaşam neşesine,tebessüm eden yüzüne,samimiyetine,dost canlısı sohbetine tanık olduğumuz samimiyetle arkadaşımız Neşe'ye sunuculuk kariyerinde hak ettiği başarıyı arttırarak devam ettirmesini,huzurlu ve mutlu egzersiz hayatıyla enerjisini,dinamizmasını,birikimini,ayrıcalığını tekrar tekrar izleyiciye yaşatma fırsatını yakalamasını dileriz

Neşe Sapmaz Fotoğrafları
*

Üst Alt