Son Konu

Nick arşivi

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Nick arşivi кöşєאเ ๔öภรє๓ ölü๓ ๔üz ﻮเtรє๓ ђคאคt ﻮölﻮєlєг เçเภ๔єאเ๓ уαşαмαк ιçιη уαℓναямα∂ıк öℓмєк ιçιη уαℓναямαуız ∂σѕтυм σℓмαz, нαѕмıм уαşαмαz öℓєηιη αякαѕıη∂αη αğℓαмαкι, ѕєη öℓ∂üктєη ѕσηяα∂α αякαη∂αη αğℓıуαη вıяαкмα !! вιя уєя∂є кüçüк ιηѕαηℓαяıη вüуüк göℓgєℓєяι σℓυşυуσяѕα σяα∂α güηєş вαтıуσя ∂ємєктιя αѕℓα вιяιℓєяιηιη υмυ∂υηυ кıямα, вєℓкι∂є ѕαнιρ σℓ∂υкℓαяı тєк şєу σ'∂υя нαуαттα є∂ιη∂ιğιм тєÂ¢яüвєℓєя, ує∂ιğιм кαzıкℓαяıη тσρℓαмı∂ıя αуηı ∂ιℓι кσηυşαηℓαя ∂єğιℓ, αуηı ∂υуgυуυ ραуℓαşαηℓαя αηℓαşαвιℓιя ∂σѕтυη ∂σѕтυм∂υя, ∂üşмαηıη ∂üşмαηıм ѕσηυηυ ∂üşüηєηℓєя кαняαмαη σℓαмαz нєяşєуιη, zαмαηı ναя; уαşαмαηıη, ѕєνмєηιη, нαттα öℓмєηιη вιℓє вєуαzıη кα∂єяι кιяℓєηмєк, ѕιуαнıη кα∂єяι ѕυçℓαηмαктıя ∂üηуα вιя güη∂üя, σ ∂α вυgüη∂üя! вιz вєℓιмιzє ѕιℓαнı ѕιℓαнℓα νυяυℓмαк ιçιη кσу∂υк ѕєη∂єη вιя тαηє ∂αнα уσкѕα, єуναℓℓαн ∂ιуєÂ¢єкѕιη ѕєη, ѕєη σℓ! αѕℓα вιz σℓмα вιz öℓмєуι çσктαη gözє αℓ∂ıк ∂α, уαηıмız∂α кιмℓєя göтüяü¢єz σηυ ∂üşüηüуσяυz ιηѕαηα güνєηмє öℓüя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя нєя güη σℓαη уєηιℓιк, вєηιм gєℓєηєкℓєяιмє вιя ιнαηєт νє нαкαяєттιя ѕєη çιƒтℓιктє αт тıмαя є∂єякєη, вιz ιηѕαη тıмαя є∂ιуσя∂υк ηαмıмızıη вüуüкℓüğü, ∂σѕтℓαяıмızıη вüуüкℓüğüη∂єη∂ιя Alı$ma ßana Ne Yapacaqim ßeLLi oLmaZ ßenim ßuqun Varım, yaRın ßirden Değil oLurum Dokunma ßana! Kapanmami$ YaraLarLa doLuyum, 1 yarada sEn açmaSevme ßeni! yOgun duYquLaRimda kayßoLurSun, tutu$tururum iSteme ßeni! yaSakLarLa bogu$ursunEnqeLLerLe doLuyum ÇôZmeye CaLI$ma Sakin… Ben Günahkarım Cekerim Tineri BaLiyi CiqarayıAtarım Kendimi Bir BoşLuqun İçineBen Günahkarım Sen VefasızsınSen Acımasızsın: ßiz KAYSERİNİN Gerilim Saçan Sokaklarında Daha Kalem Tutmayı ßilmezken Esrar Sarmayı Adam Kesmeyi Sallama Çekmeyi Öğrendik Sevdik mi Allahına Kadar Vurduk mu Sallamayı Damarına Dek Hemen Diyeceksin Lan Piskopat Sen Sevmeyi Nerde Öğrendin Şunu Unutmaki Kahbelere Sevmeyi ßiz Öğrettik Ortamın ßittiği Yerde ßiz ßaşLarız Şeklimiz İçin Yaşar Tarzımız İçin Ölürüz Ne Paranın Delisi Ne in Gölqesi Ne nun ßekçisi Nede İbnenin Tetikçisi Olduk ßiz Gönlümüzün £fesi Ortamların Delisi Olduk ParçaLanmı$ Vücudum Olmu$ ßir Ses UzakLa$ Kızım ߀nden Git Kahbele$ Sana DeqiL Seni Sevdiğim İcin ßana Lanet oLsun SerSeriyim SerSeri SokakLardır Evim DinLe Cici Kız DinLe Sanıyorsun ama SerSeriLer AğLamaz SerSeriler ßir ßir Ağladımı Kimse Tutamaz İnanki Sosyete Kızı Herkes SerSeri Olamaz GeCeLeRi GeLMe Jilet aTaRıM Uzatma KoLuNu SaNa Da aTaRıM BeN HeRGeCe aGLaYıP KeNDMi DoGRaRm DeDiM Ya SaNa GüLüM ßêN PisKoPaTım €ziLmi$ ßir Kentin SokakLarında Sevdası YasakLanmı$ Vede umutLarI Kur$unLanmı$ GeceLerin İsyanKar SerSerisi ALem Oyuncu Olmu$ Sokaklar Sahne Sevdiqim ßir Kız Vardı Oda OLmu$ Kahbe YoLda ßir Serseri GörürSen O Serseriye İyi ßaK Belki Tanırsın O SerSeri kimDi İyi ßiLirDin öyLeSiye Seven İstikbaLden Ümüt ßekLeyen ßir Efendi Simdi Yıkılmıs Dünyası HayeLleriyLen ßeraßer Bundan Böyle efendiLik OnDa Ne GezEr SerSeri'mi DiyeCekLeR ßırak desinLer GücenirSem NamerDim Fakat Unutma GüLüm ßu SerSeRi Senin Eserin Usturama Jileti TakarımGövdeme Derin FaçaLar Atarım İstersen KraL Ol Farketmez Senide Mermi Manyağı Yaparım! Ağladığımı Kimseye Söyleme Anne onLar ßeni KraL ßiliyor Kızdım mı Dünyayı Yıkar ßiliyorlar ßir Kız İçin ßu Dek Düştüğümü ßilmiyorLar lKâhpéLiq lKoymâz lBizé lBizim GönuLLérimiz lKâhpé DéiL Âmâ Bizi Unutâni Bizdé Unuturuz lKâhpéCé '': Bizim KraL Olduğumuz Yerde Kimse DEVLET Kuramaz , Bizim DEVLET Olduğumuz Yerde Kimse KraL OlamaZ Biz Biz Olduqumuz Için S£viLdik ,ßizi SatanLarı KaLbimizden Tek Tek SiLdik Geride 35 Birey kaLdık lakin içimiz sıcacık MutLuyuz Çünkü Bu yaşımıza dek Hiç Adam SATMADIK ! KraL OLmayanLara Taç taktık İşte En Buyuk Hatayı da ßurda Yaptık! Nic£ d£LikanLıLar g0rdük kolunda Kız ceßind£ £anlam£t ardındaki sürü Raconu kaHpeLik yürüyüşü sahtelik , kaLßi var yüreği y0k: Yalanlar bitmez dudaklar susmaıynca sevgi olmaz gözler parıl parıl bakmaıynca Güller içinde geçse de ömrüm, senin üzerine gül koklamam Gülüm, seni koklamaksa ölüm sen buna değersin Gülüm Bir ıyldız seç kendin için gökyüzünden gözlerin gibi aydınlık, senin gibi tatlı olsun, bir ıyldız da bana seç, parlaklığı manâlı yok yeter ancak sana yakın olsun Bana seni seviyorum dediğin zaman bu yalan bile olsa bu yalanı dünyanın tüm gerçeklerine değişmeye hazırım Aşk insanın ayrıca dostu ayrıca de düşmanıdır ınsanı önün gibi ıykan, onun gibi sevindiren bir şey daha yoktur hayatta Dün de bugün de yarın da yüreğinde yüreğin kadar yanındaıym kendini yalnız hissettiğinde elini yüreğine köy ben hep ordaıym Aıyşçığının aydınlattığı bir kumsala minik bir dal parçacıyla seni seviyorum yazmak isterdim lakin sen hırçın bir dalga olup silersin diye yazmaktan korktum! Mevsim ağlıyor bugün, özlüyor o parlak günlerini, ayrılıyor yapraklar ağaçlardan bir hasret rüzgarıyla Bana Eylül'ü yaşatma ey sevgili! Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, gözlerin zaman zaman dalarsa uzaklara, kulakların vakitsiz çılgın gibi çınlarsa, bilki bir yerlerde deli gibi özlenmişsindir ıyldızlar gökyüzünde kayarken, melekler ise oynaşırken, sen ise dalıp beni düşünürken, seni daima kalbimin derinliklerinde izleyeceğim Bir umut kuşu çiz yüreğime beyaz olsun tüyleri kalbin dek temiz olsun Bir kanadı senin için diğer kanadı da sevdiğin için çırpsın Aşkların en soylusu birken birçok olandır sevginin en güzeli paylaşılan emektir, Aşkların en soylusu birken birçok olandır çıkarsız ve sınırsız paylaşılan yürektir Çılgın bir yağmur olsam seni yağdığım yerler değin severdim Deli bir rüzgar olsam seni estiğim yerler değin severdim Fakat ben sadece deliyim ve seni aldığım her nefes dek fazla seviyorum Duyuyorum sana dokunmanın ezikliğini ve düşünüyorum aşık olmanın rezilliğini inan yanındayken çekiyorum en çok hasretini Aşkım var dağlar bilemez, sevgim var kimsenin aklı alamaz, birde sen varsın ya bir tanem dünyada kimse böyle sevemez Bir birincil gibi yaşayacağım içimde, kalan son sevgi parçasını seninle, sakın ayrılmayalım aşkım ölsem bile ellerinde Ne olurdu bir yaprağın daha olsa, bak sevmiyor işte hain papatya Sevdiğim insanlara kızabilirdim Eğer hoşuna gitmek bana mahzun durmaıy öğretmeseydi Bak gözlerime gözbebeklerim eridi, bak ellerime ellerim çürüdü, bak yüreğime yüreğim eskidi, bak günlerce sardığın bana bak tükendi bitti Yetti bu acı beni öldürmeye, sonum oldu son bir bakışın canıma yetti Küçükken çikolata için ağlıyordum hemen ise senin için Duyguları açığa veren gözler olmasa kalp hislerin mezar taşı olurdu Soğuk kalpten sıcak söz çıkmaz Bir Takım aşklar okyanus gibidir Görmesen de sonunun bir yerde bittiğini bilirsin, şu anda okyanuslar bile kıskanır sana olan sevgimi, görmesem de biliyorum sonunu daima bitmeyecek Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, kalbin içimde ve ruhun bedenimde olduğu sürece seni sonsuza değin seveceğim Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz, her şey olurda şu gönlüm birtek aşık olamaz ömrüm seni beklemekle geçecekse ve vefat seni beklerken gelecekse bil fakat seni ordada bekleyeceğim Seni çok özledim Seni her özlediğimde kalbime bir ıyldız çizdim Seni ne dek özlediğimi anlamak ister misin? Sayende bir gökyüzüne sahibim canım Uzaklıklar küçük sevgileri değil eder büyükleri ise yüceltir Tıpkı rüzgarın mumu söndürüp ateşi yükselttiği gibi Güneşin bile buz tuttuğu yerde eğer bir ışık görürsen, bil oysa o benim sana yanan kalbimdir Sevgi layık vermesini bilmektir Sevgi birliktelikten sevinç duymaktır Sevgi bilinçtir Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum, üstüne bütün duygularımı yüklediğim ıyldızı al Yüreğimden yüreğine yollar var, hadi benim için uzaklardan bir gülümseme yolla Dünyada iki tane Gül olsun Biri beyaz biri kırmızı Kırmızı seni sevmediğim süre solsun Beyaz beni sevmediğinde kefenim olsun Bir deniz düşün, susamış Bir insan düşün, mutsuz Bir gece düşün, uykusuz Bir bahar düşün, çiçeksiz Bir gönül düşün, sevgisiz bir de beni düşün, sensiz Duygular vardır anlatılmayan sevgiler vardır kelimelere sığmayan bakışlar vardır insanı ağlatan ırk vardır kı katiyen unutulmayan, işte sen de onlardansın Bulutlara yükledim özlemimi rüzgarlarla yolladım sevgimi yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla Minik melekler gönderdim seni öpmeye geldiler mi? ınsanlar tanıdım ıyldızlar gibiydiler Tümü gökteydi Tümü parlıyordu, fakat ben seni güneşim seçtim ve bir güneş için bin ıyldızdan vazgeçtim Seni ıyldızlara benzetiyorum ıyldızlar kadar parlak, ıyldızlar dek ulaşılması zorsun, fakat ıyldızlar milyonlarca sen bitanesin Bir gün güneşe buz ile adını yazar birisi olursa bilki seni benden daha çok seviyor Benim için halk ikiye ayrılır sevdiklerim ve diğerleri Sevdiğim halk müziği da ikiye ayrılır fazla sevdiklerim ve diğerleri Çok sevdiğim halk müziği da ikiye ayrılır SEN ve diğerleri Gözlerinden süzülen bir damla yaş edinmek isterdim gözlerinden doğup, yanaklarından süzülüp, dudaklarında vefat etmek için Bu gül sana vereceğim son hediyem malesef ben sana bu gülü verecek değin alçağım; ama tekrar biliyorum oysa sen bu gülü alacak dek hain gönüllüsün Sen herzaman nerede olursam olaıym ne düşünürsem düşünüyüm her lahza kalbimdesin seni ne değin sevdiğimi kelimeler ile anlatamam ama şunu bil : Seni Seviyorum Düşünüyorum da, düşüncelerin en güzeli, senin beni düşünüp düşünmediğini düşünürken, düşündüğünü göz önünde bulundurmak olsa lüzum diye düşünüyorum Fazla çekti yüreğimiz hep olsun dedik Fakat kalbimizdeki sevdaıy biz yenemedik Daima beraberliğimizde uzaktan durup içimizi yedik Sevdaıy böyle mi bildik biz Sen var ya sen sigaram gibisin dumanı saçların alevi gözlerin yalnız bir fark var ben sigara yaktıkça sen beni yakıyorsun Bir pınarsın içilen ama hiç kanılmayan, seveni yanıltmayan, sevince yanılmayan, özlenen sen, özleyen sen, özleten sen Varken doyulmayansın, yokken dayanılmayansın Bir telefon bekliyorum 'sevgilim' diye başlayan 'seni seviyorum' diye biten bir telefon bekliyorum dün gelmesi gereken bugün hala gelmeyen Gözlerine bakınca dalar giderim uzaklara Uzaklara bir yere yalnız ikimizin yaşadığı doyasıya kanmak isterim sana Sana aşığım bebek kokulu yarim Ufak kelebeğin tül kanatlarının pırıltılı tozları parmak uçlarıma karıştı Onlar oradan ne süre uçarlar sen yüreğimden o zaman? Dürüst söyleyeni dokuz köyden kovarlar, ben sana onuncu köyden sesleniyorum Seni çok fakat fazla seviyorum Aşkın gözyaşları denize düştüğünde sahile şu imzaıy atar: Seni seviyorum Eğer geceler seni düşündüğüm değin uzun olsaydı katiyen sabahleyin olmazdı Sen bana bakma, ben senin baktığın yerde olurum Gözlerinde doğmak, yanaklarında yaşamak, dudaklarında ölmek için Gözyaşın elde etmek isterdim Aşkımı dağlara yazacaktım ama aşkımdan büyük dağ bulamadım Senin olan herseli sensizliği bile seni hatırlattığı için seviyorum Başını göğsüme yasladığın zaman tek düşmanım akıp dışarı giden zamandır En sonunda bir gün seni gözlerime hapsedip sevgimle boğacağım, sonradan seni kalbime gömüp Azraile hadi al canımı diyeceğim, sensiz bu dünyaıy katiyen terk etmeyeceğim Kalbimde 3 çiçek yetiştirdim Hoşlanmak, sevilmek ve ummak Sen bunlardan ikisini kopardın Bana sadece biri kaldı, ummak Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz Güzelsin, şirinsin, şahanesin Çektiğim çileme tek bahanesin Melek mi, şeytan mi bilmem ama nesin Tuzaktan tuzağa atsan da olur, ben seni seviyorum, sen sevmesen de olur Eller bana kalpsizsin diyor, dürüst çünkü kalbimin sende olduğunu bilmiyorlar Seni Seviyorum Aşkım Duyuyorum sana dokunmanın ezikliğini ve düsünüyorum aşık olmanın rezilliğini Inan yanındayken çekiyorum en fazla hasretini Nasıl doldurduysan hayatımı varlığınla, ben de yazmak isterim adımı tekrar tekrar dudaklarımla dudaklarına Aramızdaki mesafeler ne dek uzun olursa olsun sonsuzluğa giden tüm yollara adını yazdım Hangi yoldan geçersen geç seni sevdiğimi okuyacaksın Aşkım var dağlar bilemez, sevgim var kimsenin zeka olarak alamaz, bundan başka sen varsın ya Birtanem dünyada kimse böyle sevemez Bir ilk gibi yasayacağım içimde, kalan son sevgi parçasını seninle, Sakın ayrılmayalım aşkım ölsem bile ellerinde Aşk, Gülü dikeniyle avuçlamaya benzer Ellerin kan içinde kalır lakin dikenlerin hesabını gülden soramazsın Bir gün dudakların kurursa okyanusu getiririm sana Akşam ayazında titrersen güneşi getiririm sana Eğer gönlün bir sevgi ararsa kalbimi söküp getiririm sana Gözlerin gözlerime değdiğinde felaketim olurdu ağlardım Ne vakit ayrılık saati gelse, içimdeki güllerin boynu bükük bir vakit kalırım öylece Niçin sonradan gittiğini anlarım içimde güller ağlar ben ağlarım Bir solgun dek yakın, ıyldızlar dek uzak derler sevgi için Uzanırsın yetişemezsin, yetişirsin dokunamazsın, dokunursun vazgeçemezsin, vazgeçersin lakin unutamazsın Senin için yazdığım şiirlerin birinde bir mısrada gizlenen bir kelime olsam ve sen şiiri okurken beni söylediğinde tatlı dudaklarına konan öpücük olsam Yağmurlu bir günde sana koşar gelirsem ıslak saçlarımı düzelt, başımı omuzuna yasla nemli dudaklarımı dudaklarına aniden değdir Masum ve ağlayan bir çocuk gibi konuşursam, anla sana muhtacım ver ellerini ellerime yalanda olsa Seni seviyorumde Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum, üzerine tüm duygularımı yüklediğim ıyldızı al, yüreğimden yüreğine yollar var, hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla Duygular vardır anlatılmayan, sevgiler vardır kelimelere sığmayan, bakışlar vardır insanı ağlatan, halk müziği vardır fakat asla unutulmayan, işte sen de onlardansın Yaprak döken gençliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve çivi içine küskün suskunluğumun baş harflerisin En büyük felaketler içinde zeka ümidini kaybetme , unutma oysa en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar Gülmek senin için bir tutku olsun, olur da birgün ağlarsan o da mutluluktan olsun Kaplanla göz göze gelmiş bir ceylan gibi korkak bakışlarımda sensizlik, ıskalanmış hayallerimde gençliğim, eremediğim vuslatlarda ümidin in saçları salkım salkım, havada dondurmadan kaleler ve her tarafta kuş tüyü vadiler, bulutlara böylece baktım Ama acilen yalnızca güneşin önünü kesiyorlar, yağmur ve karla kaplıyorlar her yeri Fazla şey var yapabileceğim, bulutlar çıkmasa yoluma Ben, bir insanı sevme cesareti gösterdim; sen ise, bir insan olma cesaretini bile gösteremedin Kapının önünde aşk yapma aşkın gözü kördür fakat komşularınki katiyen Kalbimde arama eski yerini sen gözümden akıcı sele karıştın Bir eski arkadaş gibi hatırla beni bir selam ver yeter zahmet olmazsa unutmuş olsan da eski günleri adımı an yeter zahmet olmazsa Seni sordum cadde lambalarına umma nafile gelmez dediler boynumu büküp de baktım onlara halime acııyp zavallı dediler Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim birgün bu ayrılık şarkılarını kurşuna dizeceğim ve seni benden aıyrdığı için kaderimi mahkemeye vereceğim Güller anlatsın sana olan sevgimi güller anlatsın yalnızlığımı çaresizliğimi yavaşça eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım güller anlatsın Korkma sevgiden çekme ellerini bırak yaşasın yüreğin dizgin yakışmaz dörtnala bozkırlarda kısrağın Unutma Gülün dikeni olmasa hiç bu dek sevilir miydi Kurak çökse de, denizlerine gönlünün inan gözyaşlarımla sulardım seni sonuna değin ömrümün Ağlaıyşım terk edip gidişine değil Ben sensizken, senden diye sensizliğini de sevmiştim Sen, seninle, senide sensizliğini de alıp gittin Beni şair ettin, beni adam ettin, bana yazık oldu Aşkımızı istemeyenler bizi çekemeyenler, ayrılın artık diyenler, hey siz! siz kazandınız! Bahar gözlerine bakınca dalarım tutamam kendimi ağlarım Git dediğin yerler mi uzaktan yahut sen mi? Acılarımın prangası vermez ellerimi hüzünlerimin darağacına aştım kendimi Seni dün sevmedim dünler bitti seni bugünde sevmeyeceğim bu günlerde bitecek seni yarın seveceğim çünkü bebeğim yarınlar hiç bitmeyecek Seni her özlediğimde kalbime bir ıyldız çiziyorum Seni ne kadarmı özledim? Bundan Böyle kalbimde bir gökyüzüm var Çünkü seni seviyorum senelerdir sevgimin pek çok muhafızı ve düşmanı oldu fakat inan bana seninle onları aştı Ve inanki seni seviyor olmak bile büyük nimet benim için Kuyruklu ıyldızlar vardır, dünyaya yetmiş ıylda bir gelirler, insanlar onu hayatları baştan başa ya birkez yada hiç görmezler Ben gördüm O da sensin birtanem Aşkım var dağlar bilemez, sevgim var kimsenin aklı alamaz, birde sen varsın ya Birtanem dünyada kimse böyle sevemez En güzel deniz gidilmemiş olandır, en hoş çocuk daha büyümedi, en güzel günlerim seninledir ve sana bildirmek istediğim en hoş söz daha söylenmemiş olandır Seni seviyorum Beni sana kavuşturacak tek şeyin ölüm olduğunu bilseydim, Azrailin gelmesini beklemezdim Bugünü yaşıyorsam eğer, gelecek güzel günlerin seni getireceğine inandığım içindir Ben sende imkansızlıklarını sevdim Ama katiyen umutsuzluklarını değil Birgün biri çıkıpta bir çırpıda güneşe adını buzla yazarsa bil ki o seni benden daha çok seviyordur Sana en yoksul olduğum şu anda gel! Yaşamak olsanda gel vefat olsanda gel! Gidenler yokluklarıyla yok sırası gelmişken söyleyemedikleri sözler yüzünden üzüntü verirler Güneşi seviyorum diyorsun güneş açınca gölgeye kaçiyorsun Yağmuru seviyorum diyorsun yağmur yağınca şemsiyeni açiyorsun Korkuyorum sevgilim çünkü beni sevdiğini söylüyorsun Sana şarap vereceğim, iç lakin sarhoş olma sana bir gül vereceğim, kokla ama soldurma sana kalbimi vereceğim, sev lakin incitme! Maviler giyer bulut ölürüm, yeşiller giyer bahar olurum bakarşın birgün beyazlar giyer senin olurum Bir sen varsın dünyamda beni anlayan birde hoşlanmak var içimde sıcaklığınla yanan Sevilmeye laıyk olan oysa sevmesini bilendir üzüntülerin kumsaldaki ayak izleri değin hafif sevinçlerin okyanuslar değin derin olsun Daima beni kimse sevmiyor ancak derdin Usulcacık sokulup yüreğine bençağırmak isterdim Bir ömür boyu seninleyim desen de istemem bundan böyle Çünkü sen rüzgarın çoşturduğu bir toz bulutusun bugün bana esersin yarın ellere Her Zaman kalanlara gidenleri kattım Birgün yerine geçemediler O kalanlara gidenleri kattım yine bir tane sen edemediler önceleri hasreti hıç tatmadım yarımdan hiç öbür kalmadım biter diye takvimlere baktım Baskı geldi ayrılık alışamadım An kazanç insan gülerken ağlarmış Gözyaşları su baskını olup kalbine akarmış kahkaha bir maske derler bilir misin? ınsan sevdiğinden ayrılınca bu maskeyi takarmış Bana dünya yuvarlaktır dedin, dediğin döğruysa neden geri dönmedin Gençliğine güvenip erken derken, belki elveda bile diyemezsin sırası gelmişken Allah gücü erkeğe güzelliği kadına vermiş ne var ki her şeyi yenen zor güzelliğe köşeye kıstırılmış Hayatta hiçbir şey ilk aşkın yerini tutamaz insan sevse bile o ilk aşk hiç unutulmaz ılk aşkin ilk hatırası zihinlerden silinmez Her seven adsız bir kahramandır ve insan sevebildiği değin insandır Sana sevgimi ıyldızlara benzetiyorum Seni ne değin mı seviyorum artık benimde yüreğimde bir gökyüzüm var ınsanlar tanıdım ıyldızlar gibiydiler Tümü de gökyüzündeydi Ama ben güneşi yani seni şeçtim senin için bin ıyldızdan vazgeçtim Sanma ancak ismini bir başkası silecek seninle başladım seninle bitecek ıçine düşen her keder damlası sana seni ne dek çok sevdiğimi hatırlatsın Artık bulutlara yazıyorum hasretimi yağmur yağınca anlarşın seni ne fazla özlediğimi Bu akşam içimde olağandışı bir can sıkıntısı var dünyada yarı bir ben kalmışım sanki cümbür cemaat nerde hüzün varsa bırakmış ben nerde bulduysam toplamış almışım önümde söğüt ağacı olağan haliyle, çaresiz havuz şu gizli, ırk susmuş gürültüsüz bir yağmur gibi başladı bende konuşmak ihtiyacı Hasretin öldürdü beni Şu Anda geceler biçare, geceler sensiz, bir öpüşten daha sıcak derhal yağmur damlası gelip konar dudaklarıma sessiz Söylemiş miydim hasretin öldürdü beni hiç nedensiz yardım etmek mi istiyorsun? O süre dinle; Yaşama sevinci getir bana oldukça çok olsun tez tükenmeyenlerinden ihtiyacım var bu ara hatırlamamak üzereyim mutluluğu, unuttum sıcak bir çaıyn tadini, esen rüzgarın serinliğini, hadi durma öyle hatıralarımı canlandır, iyi olanları Uçurumun kenarında da olsan sırf hayata gıcıklık olsun diye gülümse Allah'ın sana vereceği en büyük ceza sevinç olsun gözyaşı dökmek iste fakat gözyaşların içine aksın Bir ömür ancak ellerimizden masumca kaıyp gidiyor sevdiklerimize bile yetmeden Allah'ın bana verdiği en tanrısal armağan sevgi dolu bir kalp; yalnız, bunun bana acı vereceğini hiç hesaba katmamış olsa lüzum Eğer birgün buluşacağımız yere gelemezsem Dünyanın bütün renklerinden oluşan bir demet çiçek yaptır Çünkü beni senden aıyracak olan tek zorlama vefat beni yakalamış demektir Seni benim dek sevenler sana benim dek hasret kalsın Bir düşmanı kusuruna bakmamak, bir dostu affetmekten daha kolaydır ölümden değil de ölümlerden korkarım, çünkü ilkinde ben varım ikincisinde sevdiklerim ınsanlar aya aynı çünkü kimseye göstermedikleri bir karanlık yüzleri daha vardır Bugün senin için bir başkasını terkeden yarın bir başka biri için seni terkeder Bir şeyi sevmenin yolu, onun kaybolabileceğini bilmektir Denizi içerken maviler takıldı boğazıma, karaya vuran balık gibi çırpınıyorumbu derin uçurumun önünde hangi yazgı tutukladı beni Yanağına düşen kar her birine eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön ordaıym Yapraklar sararıp dökülürken yere, yaşlı gözlerini çevirip göklere, hergün istemem ıylda bir kere adımı anmaıy sakın unutma! Bir erkekle mutlu olmak için onu bolca anlaıyp eksik da olsa sevmek; bir kadınla mutlu görünmek içinse onu oldukça çok sevip anlamaya hiç çalışmamak gerekir Birgün sevgilim sordu aşk nedir diye azıcık süre istedim düşüneyim diye ertesi gün gördüm onu bir başka biri ile kulağına fısıldadım aşk ızdıraptır diye Seni seviyorum diyen sözlere değil, senin için acıklı gözlere inan Seni ben değil gözlerim şeçti onlar sevdi onlar beğendi sen benim yok onlarınsın, gittiysen bana ne onlar ağlasın Gözleriyle gözlerine göz koyanın gözlerimle gözlerini oyarım, gözlerini gözlerden sakın gözlerin gözlerime lüzumlu Ne yeminler bozdum geceler büyürken sensiz ne yeminler bozdum ıyllar geçerken sitemsiz ne yeminler bozdum tarifi bile imkansız, senin içın ey Gülüm Nasıl uzaktaki ıyldız parlak geliyorsa insana uzakta olduğun için tutkunum sana hani en güzel aşklar imkansız kazanç ya insana imkansız olduğun için aşığım sana! Yeryüzünde biten her aşk için gökyüzünde bir melek ağlar Unuturum desem de inanma sakın ömrümce kalbimden silinmez adın bir sizi içimde senden de yakın kalbimin sesini dinler bulurum seni Beni bir dakika değil bir saniye değıl bir saniyenin onda biri kadar sev Bir ıyl yok on ıyl değıl bin ıyl mesut ölürüm ınsanlar gelmeleriyle yanlızlıklarını dağıtanları severler gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar Benzeri dalgalı olmamalı deniz, ya durmalı ya kudurmalı; ya girmeli hançer ardına kadar ya da kınından hiç çıkmamalı; sanki gönül vermemeli sevgili sonunda sevmeyecekse hele benzeri dudak hiç doyasıya öpmeyecekse Onun güzelliğını cümbür cemaat görüyorsa o kendimce eksik güzeldir Cümbür Cemaat biliyorsa o kendimce hıç hoş değildir Onun güzelliğini yalnız ben görüyorsam bu sevgidir Onün güzelliğini yalnız ben biliyorsam bu aşktır Hiç kimse bilmiyorsa bu yanlızlıktır Yaşam yaşandığı değin vardır Gerisi ya hafızalardaki anı ya hayallerdeki ümittir Hüsranı ise birtek yerde kabul ediyorum Yaşamak varken yaşayamamış almak da Uçsuz bucaksız gökyüzünde kanat çırpan martıların sonsuz huzuru anlatan denizin maviliğinde gördükleri kendi yansımaları dek eşsız yaşam Gülümsedikçe ve umut ettikçe yaşamaya değerinde Kimsesizim hışmım da yok hasmımda Görünmezim cismim de yok resmim de, dil üzmezim, tek hece var ismimde barınağim gönül denen yer benim, benim adım aşk Ben seni çılgın gibi sevdim, sen beni deliyim diye sevmedin Yarınlar daima hoş olacak derler ancak bügünlerde dünlerin yarını değil mi Bir aptalın sizi öpmesine izin verin fakat bir öpücüğün sizi aptal etmesine katiyen! Sevgi basittir, kompleks olan bizleriz Sevgi güzen verir ırk aldatır Sevgiye herzaman güvenilir insanlara katiyen! Sana en fakir olduğum derhal gel! Yaşamak olsan da gel vefat olsan da gel! Gidenler yokluklarıyla değıl bu vesileyle söyleyemedikleri sözler yüzünden üzüntü verirler ıçine düşen her üzüntü damlası sana seni ne dek çok sevdiğimi hatırlatsın Bizim orda ıyldız kaydığı zaman biri öldü derler Sizin ordaysa dilekleriniz kabul olur Yani anliyacağın güzelim sizin dileklerinizin kabul olması için bizden birinin ölmesi lazim Kavgaıy bir ağacın yaprağına kâğıda dökmek isterdim, sonbahar gelsın, yaprak kurusun diye öfkeyi bir bulutun üzerine yazmak isterdim, yagmur yağsın, bulut yok olsun diye Nefreti karların üzerine yazmak isterdim, günes açsın, karlar erisin diye Ve dostuğu ve sevgiyi yeni dogmus bebegin üstüne kâğıda dökmek isterdim, onLar büyüsün ve bütün dünyayi sarsin diye Gözlerin gökte olsaydı, ıyldızlar da senin yüzünde Utandırırdı ıyldızları yanaklarının parlaklığı, tıpkı gün ışığının kandili utandırdığı gibi Dostlar ırmak gibidir, kiminin suyu eksik, kiminin çok Kiminde ellerin ıslanır, yalnızca kiminde ruhun ıykanır boydan badana ıyldız kümelerini ilk kefedip ad veren aşıklardır Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni böylece çok sevecegim ki yeniden cennetine dönemeyeceksin Hakiki sevgi kötülük gördüğünde azalmaıyp iyilik gördüğünde artmayandır Sesini duysam da her an yüzünü görmek gibi degil, özlediğimi bil her an hiçbir sey seni sevmek degil Yatağını gül yapraklarıyla rüyalarını papatyalarla süsledim üzerini sevgimle örttüm bütün kabuslarini da ben aldim ama sen bakımlı uyu Bitanem Aşkım yatağın, sevgim yorganın, yüregim yastığın olsun iyi uyu Bitanem Sen seni seveni görmeyecek dek körsen, o da sana sevgisini söylemeyecek değin gururludur Sesin gökyüzüne akıcı ulu bir çavlan Susma, zamanın durağı yok Yok tarihin molası Bırak sesin gökyüzüne aksın, ıykasın ıyldızları Kapama şarkını, şarkını kapama, durma pek kendine uzak Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamını taşısaydı ve sen bana seni ne dek sevdiğimi soracak olsaydın inan fakat Birtanem her gün yağmur yağardı Seni hatırlamamak için and içtim Gözlerin geldi aklima vazgeçtim Hadi uyandır beni, söyle gördüğüm zamansız hayal mü? Hadi git uzaklaş yokluğuna inandır beni fiilen yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten Gözlerin çay, kirpiklerin köprü olsa ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa Ne seni hatırlamamak gibi bir çabam var içimde, ne de aşkımı körükleyen bir rüzgar Ne seni görmeden durabilecek dek güçlüyüm ne de görmeye dayanacak dek kalbim var Gözlerin gözlerime değdiğinde afet olurdu ben daima ağlardım En sevdiğin bile seni anlamıyorsa, senden ve sevdadan uzaksa eğer, üzülme Küçüğüm Hoşlanmak öylesine güzeldir ama; seveni yüceltir, sevileni değil Seni anlatamıyorsa sözlerin, gözlerinde amaçsız kalıyorsa renkler, sen gerçi sev güzelim Unutma ki dağlar ve tepeler yüce olmasına yücedir, lakin yüce olan tek sey sevebilen yürektir Yanağina düşen kar her birine eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yüzünü rüzgara dön oradaıym Bundan Böyle bulutlara yazıyorum hasretimi yağmur yağınca anlarşın seni ne fazla özlediğimi! Bana pek bir mektup yazki sevgilim açar açmaz duyaıym kökünü sevda eşsin başak saçlarında sesin yüzümü rüzgarla bulsun bana pek bir mektup yazki sevgilim gelsin beni en köyü zulamda bulsun ve böylece bir mektup yazki varşın ölümüm olsun Hasretin öldürdü beni ! Şimdi geceler biçare, geceler sensiz, bir öpüşten daha sıcak acilen yağmur damlası gelip konar dudaklarıma sessiz Şöylemiş miydim hasretin öldürdü beni hıç nedensiz Uçurumun kenarında da olsan sırf hayata gıcıklık olsun diye gülümse Tahammülüm kalmadı seni böyle severken sensizliğe! Yağan yağmurun arkasında doğan güneşin güzelliği gibi isterdim seni kollarıma alıp ölmeyi Biliyorum günün birinde ne kadar büyük bir kusur yaptığini anlayacaksın Fakat maalesef sen geldiğinde sevgimi haketmiş biriyle olmanın mutluluğunu tadıyor olacağım Kusuruna Bakmamak en büyük intikamdır Sevilmeye laıyk olan fakat sevmesini bilendir Sen çölde açan bir gül olsaydın inan seni soldurmamak için gözyaşlarımla sulardım Hiç kimsenin yağmurun bile böyle ufak elleri yoktur Hasret kapımda nöbetler tutuyor sevgilim uzakta bir şehirde gözlerim onu arıyor Bir kuş olup gitsem aşsam şu enginleri, varsam senin yanına öpsem doyasıya koklasam Hani o gün beni anlayan sen gitmiştin ya seni başkalarında aradım fakat yoktu beni senin dek anlayan, gerçi üzülme çünkü ben seni sensiz de sevebiliyorum Aşka meyli olmayan kanatsız kuş gibidir Vah ona! Güzelsin şirinsin, şahanesin Çektiğim çileye tek bahanesin Melek mi şeytan mı bilmem ama nesin Tuzaktan tuzağa atsan da olur Ben seni seviyorum Sen sevmesen de olur Sen en büyük sevgiyi hakedecek değin çok iyi lakin herkesin sevmeyi hakedemeyeceği kadar özelsin Bir gün güneş doğmaıy, ay batmaıy unutursa ben de seni unutacağım Bugün seni dünden fazla yarından az seveceğim Seni günde bir defa düşünüyorum o da 24 saatime maloluyor Sanma ama ismini bir başka biri silecek seninle başladım seninle bitecek Bu akşam içimde olağandışı bir bezginlik var dünyada yarı bir ben kalmışim yarı herkes nerde üzüntü varsa bırakmış ben nerde bulduysam toplamiş almışim önümde söğüt ağacı olağan haliyle, biçare havuz şu rahat, insanlar susmuş sessiz bir yağmur gibi başladı bende konuşmak ihtiyacı Ben seni hatırlamamak için sevmedim lakin ne için sevdiğimi unuttum Giţ Hąđì qìţ Ã¥DîñßÃ¥ţگîñ ¢ạи ß¡Ļm¡ﮓţ¡м ﮓeni ße ßЧÃ¥DîñîKø¥åMÃ¥DîM  

Üst Alt