Dunyanın en saygın mesleğidir oğretmenlik cunku geleceği inşa ederler Yarının sahiplerini hayata alıştırır onları doğru bilgiyle harmanlar gecmişiyle gurur duyan, geleceğine sahip cıkan bireyler yetiştirirler
Turkiye Cumhuriyetinin mimarı Ulu Onder Ataturk “Milletleri kurtaranlar; yalnız ve ancak oğretmenlerdir Oğretmenden, eğiticimden yoksun bir millet; henuz millet adını almak kabiliyetini kazanmamıştır diyerek onlara verdiği değeri en iyi şekilde ifade etmiştir
Bizlerde bir araya getirdiğimiz 2019 Oğretmenler gunu kutlama mesajları ile onlara guzel surprizler yapmanıza yardımcı olmaya calıştık İşte birbirinden guzel oğretmenler gunu mesajları…
Oğretmen, doğan guneşe benzer Etrafını aydınlatarak karanlıklara meydan okur
Bir ulusun cağdaş ulkeler duzeyine erişebilmesi: eğitim ve oğretimin kaliteli ve bilimsel yontemlerle yurutulmesi ile mumkun olabilir Oğretmenler gununuz kutlu olsun oğretmenim
Dunyanın en değerli varlıkları olan siz oğretmenlerimizin oğretmenler gununu sevgiyle, saygıyla ve hurmetle kutluyoruz
Geleceğin mimarı olan bizlerin yetişmesinde buyuk rol oynayan, her turlu fedakarlığı gosteren siz oğretmenlerimize cok şey borcluyuz Oğretmenler gununuz kutlu olsun…
Siz sevgi elcilerisiniz Sınıfta yaşama sevinci, toplumda huzur, ulkede barış, meslektaşları arasında demokratlığın simgesisiniz
En guzel gulleri yetiştiren, hic yorulmadan, bıkmadan, usanmadan bahcesindeki gullere su verir gibi bizlere kol kanat geren oğretmenlerimiz oğretmenler gununuz kutlu olsun
Oğretmenler altın kanatlı kelebeklerdir Ciceklerin arasından hic yorulmadan, devamlı ucarlar Ciceklerine toz kondurmamaya calışırlar
Baş oğretmen Mustafa Kemal Ataturk’ten aldığınız meşaleyi onurluca taşıyan ve gelecek nesillere aktaran tum oğretmenlerimizin oğretmenler gunu kutlu olsun
Oğretmenlere cok buyuk borcumuz vardır Cunku oğretmenlerimiz bize saygısevgi,eğitim,temizlik ahlak oğretmeye calışır Oğretmenlerimize saygı ve sevgi duymalıyız! oğretmenler gunu kutlu olsun!!
Oğretmen demek eli opulesi insan demek ellerinizden oper oğretmenler gununuzu kutlarım
Ayrı ulkeden 77 ceşit arı gelse 777 ciceğe konsa hicbiri sizin kadar olmaz oğretmenim Oğretmenler gununuz kulu olsun
Cocuklarımızın Yetişmesinde Buyuk Rol Oynayan, Her Turlu Fedakarlığı Gosteren Sizlere Cok Borcluyuz Oğretmenler Gununuz Kutlu Olsun
Vazifenizin Kutsallığı Karşısında Saygı İle Eğiliyorum Oğretmenler Gununuzu Kutlar, Sağlık, Mutluluk Ve Esenlikler Dilerim
Oğretmenler, Dunyanın Her Yerinde, İnsan Topluluğunun En Fedakar Ve En Değerli Varlığıdır Oğretmenler Gununuz Kutlu Olsun…
Yılın Bir Gunu Hatırlamakla Senin Hakkını Nasıl Odeyebilirim Ki? Her Zaman Kalbimde Olacaksın Hayatım Boyunca Seni Hic Ama Hic Unutmayacağım Oğretmenim Oğretmenler Gununu Kutlarım, Seni Cok Ama Cok Seviyorum