iltasyazilim
Yeni Üye
Öğretmenler Günü Kısa Mesajları Manalı
Anlamlı Öğretmenler Günü Mesajları
Hoca, eserlerinin üstüne imzasını atmayan tek sanatkardır
Canım öğretmenim, seni fazla seviyorum Öğretmenler günün kutlu olsun
Öğretmenim, bu mutlu gününüzde size sağlık durumu ve mutluluklar diler, ellerinizden öperim
Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun
Vatanın dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi layıkıyla yerine getiren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, başarılarının devamını dilerim
Bu mutlu gününüzde sizlere sağlık ve mutluluklar dilerim
Ülkemizin fedakar öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun
Öğretmenler gününüzü kutlar, sağlık durumu, sevinç ve esenlikler dilerim
Öğretmenler, dünyanın her yerinde, insan topluluğunun en fedakar ve en kıymetli varlığıdır
Hoca bir güneş gibidir Karanlıklar onunla aydınlanır
Vazifenizin kutsallığı karşı saygı ile eğiliyorum
Gelecek nesillerimiz namına umut bağladığımız gerçek zor öğretmenlerimizdir
Türkiye Cumhuriyeti, çağı, bilimin ışığında sizlerin gayreti ile yakalayacaktır Öğretmenler gününüz kutlu olsun *
Anlamlı Öğretmenler Günü Mesajları
Hoca, eserlerinin üstüne imzasını atmayan tek sanatkardır
Canım öğretmenim, seni fazla seviyorum Öğretmenler günün kutlu olsun
Öğretmenim, bu mutlu gününüzde size sağlık durumu ve mutluluklar diler, ellerinizden öperim
Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun
Vatanın dört bir yanında fedakarca çalışarak bu ulvi görevi layıkıyla yerine getiren tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutlar, başarılarının devamını dilerim
Bu mutlu gününüzde sizlere sağlık ve mutluluklar dilerim
Ülkemizin fedakar öğretmenleri, sizler her şeyin en güzeline layıksınız Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun
Öğretmenler gününüzü kutlar, sağlık durumu, sevinç ve esenlikler dilerim
Öğretmenler, dünyanın her yerinde, insan topluluğunun en fedakar ve en kıymetli varlığıdır
Hoca bir güneş gibidir Karanlıklar onunla aydınlanır
Vazifenizin kutsallığı karşı saygı ile eğiliyorum
Gelecek nesillerimiz namına umut bağladığımız gerçek zor öğretmenlerimizdir
Türkiye Cumhuriyeti, çağı, bilimin ışığında sizlerin gayreti ile yakalayacaktır Öğretmenler gününüz kutlu olsun *