Son Konu

Oğretmenler Gunu Mesajları Kutlama

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Oğretmenler Gunu Mesajları

Oğretmenler Gunu Kutlama Mesajları

Başarım da sen varsın kalbim ismini ansınsaygılar senin olsun sevgili oğretmenim

Siz Oğretmenler sevgi Elcileri Siniz Sınıfta Yaşama Sevinci, Toplumda Huzur, Ulkede Barış, Meslektaşları Arasında Demokratlığın Simgesisiniz

Bana bir harf oğretenin kırk yıl kolesi olurum derler Ben sizin kırk yıl değil olunceye kadar koleniz olurum

Uzerimde emeği olan butun oğretmenlerimin oğretmenler gununu en icten dileklerle kutluyorum

Ulkemizin fedakar oğretmenleri, sizler her şeyin en guzeline layıksınız Oğretmenler Gununuz Kutlu Olsun

24 kasım senin ciceklerin ile dolu

Vazifenizin kutsallığı karşısında saygı ile eğiliyorum

Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gercek guc oğretmenlerimizdir Oğretmenler Gununuz Kutlu Olsun

Cocuklarımızın Yetişmesinde Buyuk Rol Oynayan, Her Turlu Fedakarlığı Gosteren Sizlere Cok Borcluyuz Oğretmenler Gununuz Kutlu Olsun

Oğretmenler mum ışığına benzerler,başkalarını aydınlatabilmek icin kendileri sonerler

Oğretmenim, bu mutlu gununuzde size sağlık ve mutluluklar diler, ellerinizden operim

Bir melek vardır oğretmendir bir şeytan vardır cahilliktir

Başoğretmen Ataturkun birer yansıması olan sizler, ovgulerin en guzeline layıksınız Oğretmenler gununuz kutlu, başarılarınız daim olsun

imagesogretmenlergunumesajlarikutlama5ad93c5f07f27

Üst Alt