B bilgiliadam Yeni Üye Katılım 16 Ağu 2017 Mesajlar 1,516,397 Tepkime 42 Puanları 48 Credits -46,831 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 22 Ara 2023 #1 Oğretmenler Gunu Mesajları Oğretmenler Gunu Kutlama Mesajları Başarım da sen varsın kalbim ismini ansınsaygılar senin olsun sevgili oğretmenim Siz Oğretmenler sevgi Elcileri Siniz Sınıfta Yaşama Sevinci, Toplumda Huzur, Ulkede Barış, Meslektaşları Arasında Demokratlığın Simgesisiniz Bana bir harf oğretenin kırk yıl kolesi olurum derler Ben sizin kırk yıl değil olunceye kadar koleniz olurum Uzerimde emeği olan butun oğretmenlerimin oğretmenler gununu en icten dileklerle kutluyorum Ulkemizin fedakar oğretmenleri, sizler her şeyin en guzeline layıksınız Oğretmenler Gununuz Kutlu Olsun 24 kasım senin ciceklerin ile dolu Vazifenizin kutsallığı karşısında saygı ile eğiliyorum Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gercek guc oğretmenlerimizdir Oğretmenler Gununuz Kutlu Olsun Cocuklarımızın Yetişmesinde Buyuk Rol Oynayan, Her Turlu Fedakarlığı Gosteren Sizlere Cok Borcluyuz Oğretmenler Gununuz Kutlu Olsun Oğretmenler mum ışığına benzerler,başkalarını aydınlatabilmek icin kendileri sonerler Oğretmenim, bu mutlu gununuzde size sağlık ve mutluluklar diler, ellerinizden operim Bir melek vardır oğretmendir bir şeytan vardır cahilliktir Başoğretmen Ataturkun birer yansıması olan sizler, ovgulerin en guzeline layıksınız Oğretmenler gununuz kutlu, başarılarınız daim olsun imagesogretmenlergunumesajlarikutlama5ad93c5f07f27
Oğretmenler Gunu Mesajları Oğretmenler Gunu Kutlama Mesajları Başarım da sen varsın kalbim ismini ansınsaygılar senin olsun sevgili oğretmenim Siz Oğretmenler sevgi Elcileri Siniz Sınıfta Yaşama Sevinci, Toplumda Huzur, Ulkede Barış, Meslektaşları Arasında Demokratlığın Simgesisiniz Bana bir harf oğretenin kırk yıl kolesi olurum derler Ben sizin kırk yıl değil olunceye kadar koleniz olurum Uzerimde emeği olan butun oğretmenlerimin oğretmenler gununu en icten dileklerle kutluyorum Ulkemizin fedakar oğretmenleri, sizler her şeyin en guzeline layıksınız Oğretmenler Gununuz Kutlu Olsun 24 kasım senin ciceklerin ile dolu Vazifenizin kutsallığı karşısında saygı ile eğiliyorum Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gercek guc oğretmenlerimizdir Oğretmenler Gununuz Kutlu Olsun Cocuklarımızın Yetişmesinde Buyuk Rol Oynayan, Her Turlu Fedakarlığı Gosteren Sizlere Cok Borcluyuz Oğretmenler Gununuz Kutlu Olsun Oğretmenler mum ışığına benzerler,başkalarını aydınlatabilmek icin kendileri sonerler Oğretmenim, bu mutlu gununuzde size sağlık ve mutluluklar diler, ellerinizden operim Bir melek vardır oğretmendir bir şeytan vardır cahilliktir Başoğretmen Ataturkun birer yansıması olan sizler, ovgulerin en guzeline layıksınız Oğretmenler gununuz kutlu, başarılarınız daim olsun imagesogretmenlergunumesajlarikutlama5ad93c5f07f27