M morfeus Yeni Üye Katılım 12 Kas 2021 Mesajlar 378,918 Tepkime 0 Puanları 36 Yaş 46 Konum Rusya Credits 0 Geri Bildirim : 0 / 0 / 0 8 Kas 2023 #1 Oreolu Pişmeyen Cheesecake Pasta Tanımı İçin Materyaller Tabanı için; 4 paket oreo bisküvi 50 gram tereyağ Cheesecake; 3 paket pınar beyaz sürme peynir 1 su bardağı pudra şekeri 2 paket krema Üzerine; 200 gram bitter çikolata 50 gram tereyağ Süslemek için; Rulokat Tutku bisküvi (süsleme isteğe bağlı, ne kullanmak ve nasıl renklendirmek isterseniz ) Oreolu Pişmeyen Cheesecake Pasta Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Oreo bisküvileri rondodan geçiriyorum. Erittiğim tereyağ ile karıştırıyorum. Kalıba yayıp taban oluşturuyorum. Kremayı bir kaba koyup çırpıyorum, köpük köpük kıvamlı oluyor. Öbür bir kapta beyaz sürme peynir ile pudra şekerini çırpıyorum. Kıvamı krema üzere oluyor. Çırptığım kremanın içine döküp kaşıkla karıştırıyorum. Tabanın üzerine döküyorum. Donana kadar buzdolabında bekletiyorum. Donduktan sonra üzerine tereyağ ile erittiğim çikolatayı döküyorum. Kenarları için biraz ayırıyorum. Üzerine bisküvi parçalarımı ekliyorum. Kenarlarından akıtarak döküyorum. Tekrar donması için buzdolabına koyuyorum. Bir gece dolapta beklerse daha lezzetli oluyor. Afiyet olsun .
Oreolu Pişmeyen Cheesecake Pasta Tanımı İçin Materyaller Tabanı için; 4 paket oreo bisküvi 50 gram tereyağ Cheesecake; 3 paket pınar beyaz sürme peynir 1 su bardağı pudra şekeri 2 paket krema Üzerine; 200 gram bitter çikolata 50 gram tereyağ Süslemek için; Rulokat Tutku bisküvi (süsleme isteğe bağlı, ne kullanmak ve nasıl renklendirmek isterseniz ) Oreolu Pişmeyen Cheesecake Pasta Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Oreo bisküvileri rondodan geçiriyorum. Erittiğim tereyağ ile karıştırıyorum. Kalıba yayıp taban oluşturuyorum. Kremayı bir kaba koyup çırpıyorum, köpük köpük kıvamlı oluyor. Öbür bir kapta beyaz sürme peynir ile pudra şekerini çırpıyorum. Kıvamı krema üzere oluyor. Çırptığım kremanın içine döküp kaşıkla karıştırıyorum. Tabanın üzerine döküyorum. Donana kadar buzdolabında bekletiyorum. Donduktan sonra üzerine tereyağ ile erittiğim çikolatayı döküyorum. Kenarları için biraz ayırıyorum. Üzerine bisküvi parçalarımı ekliyorum. Kenarlarından akıtarak döküyorum. Tekrar donması için buzdolabına koyuyorum. Bir gece dolapta beklerse daha lezzetli oluyor. Afiyet olsun .