Son Konu

Özledik Cakabo! Mizah Efsanesi Dizi "Tatlı Kaçıklar"ın Unutulmayan Karakterleri

morfeus

Yeni Üye
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
378,918
Tepkime
0
Puanları
36
Yaş
45
Konum
Rusya
Credits
0
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
s-d908454a9c6925d3ea94cf51afb200d3cfb3aad5.jpg


"Eskiden ne kadar da hoş dizilerimiz vardı" diye düşünenlerdenseniz, Tatlı Kaçıklar'ı unutmanız mümkün değil. Vaktine nazaran yapılmış epey kaliteli ve zeki espriler barındıran bu dizinin birçoğumuz müptelasıydık. Tahminen de bu yüzden dizi 1996'dan 2001'e kadar televizyon hayatına devam etti. Her hoş şeyin bir sonu olduğu için de bitti... Biz de bu dizideki ana karakterleri bir hatırlayalım istedik.


Rafet (Mehmet Ali Erbil)




Efsane karakter Rafet, bir spor foto muhabiriydi hatırlarsanız. Tam bir zıpçıktı ve çapkın olan Rafet'i dünyadaki en gerçek kişi olan Mehmet Ali Erbil canlandırmıştı. Dizi boyunca başka yaşadığı karısı Aysu'nun gönlünü kazanmak için atmadığı takla kalmadı. Olağan bi yandan da ceviz kırmaya devam etti.

Saffet (Yalçın Menteş)



Rafet ile tek ortak noktası karısından farklı olduğu için tıpkı konutu paylaşmak zorunda kalmaları. Rafet ne kadar zıpırsa, Saffet bir o kadar ağır başlı. Lakin ki her vakit kurunun yanında yanan yaş oldu. Biraz da saftolozdu hatırlarsanız.

Aysu (Buket Dereoğlu)



Saftolozluğu, hoşluğu ve bir türlü affetmediği kocası Rafet ile dizide arzı endam eden karakter. Öbür ismi da "Sus Aysu!" Bazen biraz fazla konuşuyordu zira. Daima olarak Rafet'i çapkınlık esnasında yakalaması ise şahaneydi.

Serap (Pelin Körmükçü)



Serap, Aysu'ya nazaran daha akıllı ve mantıklı bir bayandı. Ancak onun da sıkıntısı, eski kocası olan Rafet. Barışmamak için Nuh dedi, peygamber demedi. Tam affedeceği sırada da tekrar ortaya öteki bireyler girdi. Serap karakterini birinci olarak Pelin Körmükçü, daha sonra da Neslihan Yeldan canlandırdı.

Tolgahan (Gürkan Uygun)



Kızların çalıştığı spor salonu sahibi, atletik bireyi hatırladınız mı? Evet, karşınızda Memati'nin gençlik yılları. Çok gücü ve kızlara olan yakınlığı, Rafet ve Saffet'i hudut ediyordu.

Tarumar Kırbaç (Dursun Ali Sağırolu)



Dünyanın gelmiş geçmiş en komik mafya babalarından bir tanesi. Dizide kullandığı tamlamalar ise hala daha ezberimizde: Titrek manda, modül pinçik, hörgüçsüz deve, tinerci penguen, otobur leopar ve daha neler neler...

Afitap (Yıldız Kaplan)



Hoşlar hoşu Afitap, Tarumar Kırbaç'ın sevgilisi oluyor. Daha doğrusu Tarumar'ın seslendiği isimle "Seksi şempanze". Kendisi, bir mafya babasını yola getirebilen tek insan.

Dürdane Hanım (İsmet Ay) - Beton Raziye (Erol Günaydın)



İşte size yıkım ekibi! Bu ikilinin gözü daima Rafet ve Saffet'in üstündeydi. Daima onlara komplolar düzenliyor ve hiçbir şeyden haberleri yok üzere davranıyorlardı. Dürdane Hanım'ın başka ismi da "Defol Dürdane"

Cango



Hayatımıza giren hayvanlardan aklımızda en çok kalanı Cango. Kendi kendine düşündüğü şeyleri balon olarak okuyorduk. Hatta bazen Saffet ve Rafet'ten daha akıllı olduğunu bile gördük. Özledik seni be Cango!

Özleyenler için Tatlı Kaçıklar'ın jeneriği işte burda:


 
Üst Alt