Son Konu

Ozlem Hasret Mesajları

bilgiliadam

Yeni Üye
Tepkime
42
Credits
-46,831
Geri Bildirim : 0 / 0 / 0
Ozlem Hasret sozleri
Ozlem Hasret kısa guzel sozler

Ozlem Hasret Mesajları

Dunyada Guneşin doğmadığından Ateşin yakmadığından Suyun akmadığından Şuphe et ama Benim Aşkımdan ASLABEBEĞİM

OZLEMİN VAR ŞU GOZYAŞLARIMIN SUSKUNLUGUNDA YUREĞİMDE KAHREDİCİ BİR YANLIZLIK ELLERİMİ ACMIŞ DUA EDİYORUM ALLAHA SANA OLAN TERTEMİZ DUYGULARIMIN SONSUZLUĞUNDA SENİ COK OZLUYORUM BİTANESİ

sen hic olumun golgesinde olumu yaşadın mı bir garibin elinden tutupta olume rest cektin mi sen cilalı parlak yerlerde gezerken ben parcalanmış vucudumla hapishane koşelerinde guneşin doğuşunu bekliyordum

Bak Arkadaş Seviyorsan Şunları Bil Uzaktır Gidemessin Yakındır İstediğini Yapamazssın Guzeldir Erişilmezdir Sevdalısındır Durustce Anlamazdır Tek İstediğin Yalnız Kalmaktır Onu Bile Cok Gorurler Seni Anlamazlar Sen Bence Ne Yap Biliyormusun Arkadaş Yeterki Sev Tek Taraflı Olsa Bile Ebedi Sev Sevki Guller Utansın Kuşlar Kıskansın Ama Onu sev

Hatırlamak gonul dağındaki gul kadar guzel ise , unutulmak huzun dağındaki diken kadar acıdır

Şafak kacta askerim ekmegim aşım helalim sen nobette beklerken ben yolunu gozlerim hasretin zor memedim

Yarınlar umudumdu benim bugunlere duşmandım, yarınımdım sen benim bugunum olamazdın ,yarınlar hic gelmedi,ben hep bu gunlerde kaldım

GUNAYDIN KALBİMİN SAHİBİ GUNAYDIN AŞKLARIN EN TATLISI SEVGİLERİN EN GORKEMLİSİ GUNAYDIN SOĞUK KIŞ GECELERİMİN ATEŞİ SENİ COK AMA COK SEVİYORUM

Kader beyaz kağıta sutle yazılmış yazı, elindeyse sıyır beyazdan beyazı Tanrımdan umuyorum ki seni kaderime yazmış olsun

sana olan sevgim bedenimdeki kanlarin hepsi bedenimi terk edince ve sana olan sevgim ben olunce bitecektir!!!

BU AKSAM YINE SENSIZLIK DUSTU ICIME,BU AKSAM GOZLERIN DOGDU YUREGIME,CEKILMEZ OLDU HASRETIN BEDENIME,AGLADIM ANILARA SESSIZCE BU AKSAM OLMEK ISTEDIM YINE HABERSIZCE

ANSIZIN BIR DUYGU KORUKLENIRSE YUREGINDE AKLINA TAKILIRSA UZAKLAR, VE BIRDE KULAKLARIN CINLARSA AMANSIZ , BILKI! BIRYERLERDE OZLENMISSINDIR

SESINE MEVSIMLERIN EGILDIGI,GOZLERINE BAHARIN AGLADIGI,AGLAR GIBI GULMENI,DOKUNUSLAR GULECEK GIBI DURAN YUZUNU OZLEDIM

YUREGIM UMULMAYAN YARALARLA BASEDEMEZKEN BIR TATLI ASK GULUSU OZLEDI GOZLERIM VE SEN HANGI ALEMDE HANGI DUSLERDE ISEN GEL CUN KI GULUSUNU COK OZLEDIM

KAYBETME KORKUSU TAA ICIMDEYKEN, BEKLE DIYORSUN, DONECEGIM BIRGUN BEDEN BEKLEMESINE BEKLIYOR AMA YUREK KAN AGLIYOR SENSIZ GECEN HERGUN

HASRETIM RENGINE SIYAHMI DESEM AGARMAK BILMIYOR SONSUZ GECELER YA GULERDIM YA OLURDUM GORSEM OMRUMDEN UZANSA SENSIZ GECELER

USANDIM YESERMEMIS UMUTSUZ BAHCEYI BEKLEMEKTEN,USANDIM,TARLA KUSUNUN SESINDEN USANDIM BU YUREKTEN KENDIMDEN USANDIM DURUP DURUP SENI OZLEMEKTEN:((

MERHABA HUZUN ADASIBEN DUYGU GEMISIGECENIN KATRANLIGINDA YANASTIM LIMANINAYUKUM MUTLULUKKULAK VER BAK NE DIYOR GEMIDE KI SES:OZLEDIM SENIBIRICIGIM

Üst Alt