En guzel ozlem mesajları ozlem sozleri sizler icin burada sevdiklerinizle ozlem gidermek icin birbirinden guzel ve ozel Kısa ozlem mesajları sizlerle
Gozlerimi kapattigim an gozumun onunde konusmaya basladigimda ismin agzimda sanki benim golgem gibisin peki ya ben senin icin neyim soylermisin ?
Ozlem bence ne bir seye duyulan hasret nede ulu bir arzulayis O bence icten ice aglayis yada senden ayri yasayis
Yasamak ozlemsiz, ozlem sevgisiz, sevgide sensiz olmaz Unutma sevmek daima beraber olmak degildir Sen yokken bile seni yurekte yasatabilmektir
Biraz buruk bir duygu yuklenirse yuregine gozlerin zaman zaman takilirsa uzaklara kulaklarin ansizin cinlarsa bilki bir yerlerde delice ozleniyorsun
Yapraklar sararip duserken yere, o guzel gozlerini cevir goklere, hergun istemem, yilda bir kere,adimi anmayi sakin unutma
Merhaba huzun adası Ben duygu gemisi Gecenin katranlığında yanaştım limanına Yukum mutluluk Kulak ver bak ne diyor gemide ki ses: ozledim seni Biriciğim
Yureğim umulmayan yaralarla baş edemezken bir tatlı aşk guluşu ozledi gozlerim ve sen hangi alemde hangi duşlerde isen gel cunku guluşunu cok ozledim
Sesine mevsimlerin eğildiği, gozlerine baharın ağladığı, ağlar gibi gulmeni, dokunuşlar gulecek gibi duran yuzunu ozledim
Beklemek guzeldir guzelim Donecekse eger beklenen Ozlemek guzeldir guzelim Ozluyorsa eger ozlenen
Herzaman duyamadigimiz o toprak kokusu bu zamanda aranan gercek sevgiler gibi yagmur arkasinda sakli olan toprak kokusu gibi ortaya ciksa keske
Ozledigim ne sensin ne de bir baskasi ozledigim gercekten hissetmeden bana seni seviyorumdemeyecek biri
Hani insan aglamak ister, Gozlerinden yas gelmez ! Hani gulmek ister,yurekten gulmez! Hani birini bekler o hic gelmez! Iste o zaman olmek isterde ECEL gelmez!
Ansızın bir duygu koruklenirse yureğinde, aklına takılırsa uzaklar ve bir de kulakların cınlarsa amansız, bil ki bir yerlerde ozlenmişsindir
Usandım yeşermemiş umutsuz bahceyi beklemekten, usandım, tarla kuşunun sesinden usandım bu yurekten kendimden usandım durup durup seni ozlemekten
Hasretim rengine siyah mı desem ağarmak bilmiyor sonsuz geceler ya gulerdim ya olurdum gorsem omrumden uzansa sensiz geceler
Kaybetme korkusu taa icimdeyken, bekle diyorsun, doneceğim bir gun Beden beklemesine bekliyor ama yurek kan ağlıyor sensiz gecen hergun