Ne olurdu saadetlerin en buyuğu İşte ellerimde al, diyebilseydim Anlardın ve hic gitmezdin, değil mi Bir gun olduğun gibi kal diyebilseydim
SeN NeRDen ßİLiCEkSİnKi Senİ sİLaHiM jArJoRiNe KoyuP hER gECe KaLßİme SıKttıĞıMı
şimdi daha iyi anlıyorum ki, nefes almak değilmiş,yaşamak ateşlerde yanmak gibi birşey severken bile sensiz olmak
seni hatırlarım guz yağmurlarında hoyrat turkumsun yankılanan dağlarda birden yokluğun gelir aklıma seni sensiz yaşarım dokulen yapraklarda
bir gun bana soracaksın ,ben mi yoksa hayatımı daha cok seviyorsun diyehayatı diyecemkusup gideceksin ama hic bir zaman bilmiyeceksin benim hayatım sensin
SENINLE DOLU RUYALARDAN UYANDIM GECENIN ILK TATLI UYKUSUNDAN RUZGARLARIN ALCAKTAN ESTIGI, YILDIZLARIN PARLADIGI SAATLERDE
AKSAMIN MATEM RENGINE BURUNDUGU SAATTE GOKYUZUNDEKI KANDILLER TEK,TEK YANMAYA BASLADIGINDA ICIMDE SESSIZ BIR CIGLIKOZLEMEYI OZLEDIMOZLEMEYE DEGER NE KALDIYSA
YORGUNUM OZLEMEKTEN HAYALINI AGLARIM GOZLERIMDE YASLAR SELI BIR SENI UNUTMADIM YILLARDIR BIRDE BEN AGLARKEN GITTIGINI DAYANAMAM INAN DAYANAMAM BUNA UNUTAMAM BIR AN DOKUNAMAM SANA HARCANIRIM UGRUNA ALDIRMADAN ZAMANA DIYEMEM DILIM VARMAZ DIYEMEM ELVEDA
BENDEN COK UZAKTA OLSANDA SANA SARILIP DOKUNAMASAMDA SANA SESIMI DUYURAMASAMDA KALBIMIZIN BIR OLDUGUNU VE SENINDE BENI BEN KADAR OZLEDIGINI BILIYORUM
SEN HASRETIMSIN,KADERIMSIN,YASAYAMADIGIM GUNLERIM SEVGISINE DOYAMADIGIM AKSAM GOZLU YARIMSIN SENI COK SEVIYORUM ASKERIM!!!
Bu gece gozlerinde ayın dogmasını bekle , yıldızlara dokunmaya calış dokunamagın icin uzulme onları segretmekle yetin benim seni ekle yetindiğim gibi
bir bulut gibidir benim kalbim başka yureklerle carpışır yağmur yağdırır ve bu yağmurda sadece vazgecemediklerim ıslanır şimdi dokun saclarına mutlaka ıslaktır!
bir gulun peşinde koşanlar ciğnedikleri kır ciceklerinin farkına varmazlar
BIR ISIM VAR UNUTAMADıGıMBIR CICEK VAR KOPARAMADıĞıMBIR HAYAL VARKURAMADıĞıMBIRDE SEN VARSıN OZLEYIPTE ULAŞAMADıĞıM
Gecenin karanlığında, guneşin ışığında, Suyun damlasında, selin coşkusunda Kimi yanımdasın kimi ruyamda Ama hep aklımdasın sakın unutma
Akşamın matem rengine burunduğu saatte gokyuzundeki kandiller tek, tek yanmaya başladığında icimde sessiz bir cığlık ozlemeyi ozledim ozlemeye değer ne kaldıysa
Ansızın bir duygu koruklenirse yureğinde, aklına takılırsa uzaklar ve bir de kulakların cınlarsa amansız, bil ki! bir yerlerde ozlenmişsindir
Benden cok uzakta olsanda sana sarılıp dokunamamamda sana sesimi duyuramamamda kalbimizin bir olduğunu ve seninde beni ben kadar ozlediğini biliyorum
Bir KaranLIK geLiyor yokLuğunun ardından Ne zaman gune$ batsa bu son gecem diyorum Vazgec yaLan dunyanın kohne saLtanatından Yeti$ir bunca keder bunca eLem diyorum Bu ne bitmez ayrıLık, bu ne bitmez ozLem diyorum
Bir anımsın okuyupta bitiremediğim, bir ozlemsin yalvarıpta hukmedemediğim, bir sen sensin merhaba deyipte elveda diyemediğim, bir tek bildiğim var sensiz ben hİcİmmm
Bu aksam yine sensizlik duştu icime,bu aksam gozlerin doğdu yureğime,cekilmez oldu hasretin bedenime,ağladım anılara sessizce bu aksam olmek istedim yine habersizce
Buruk hasret dolu geceleri oldureceğim! burgun bu ayrılık şarkisini kursuna dizeceğim, ve seni benden su anda uzak tutan kaderimi mahkemeye vereceğim!
Denizlerde yakomoz senin gulen gozlerinmehtap,deniz,dalgalar birde şirin gozlerinfırtınalar kopsada benim deli gonlumde inan ki ne yapsam yine seni ozlerim
Elimde denizden caldığım bir midye var denize o kadar uzak ki senle ben gibi ama aramızda bir fark var o denize sen bana aitsin
Elimden cekip aldılar seni cekilmez acılara saldılar beni, duşundukce seni icim ağladı donersin diye gozlerim yollara daldı,hamd olsun Azrail dostum canimi aldı
Eğer canın sıkılıyorsa gece her zamankinden karanlık gozukuyorsa gokyuzune bak ve sabahı duşun inan sabahı bekleyen tek sen olmayacaksın
Gel desem seviyorum seni don desem seni nasıl ozledim bir bilsen
Giderim ben umutsuzca yelkensiz gemi misali hasretin vurur beni vefasız bir hancer gibi sanmaki korkarım ben olumden acı ayrılıktan korkarım sensizlik ne demektir bilemezsinki ayrılıktan acı olumden gercek
Hasretim rengine siyahimi desem ağarmak bilmiyor sonsuz geceler ya gulerdim ya olurdum gorsem omrumden uzansa sensiz geceler
Hasretin oldurdu beni ! Şimdi geceler caresiz, geceler sensiz, Bir opuşten daha sıcak şimdi yağmur damlası, Gelip konar dudaklarıma sessiz Soylemişmiydim hasretin oldurdu beni hic sebepsiz
Havanın serinliği tenini urpertmesin,bedenim yanında olmasa bile,ruhum hep senin yanında
Kaybetme korkusu taa icimdeyken, bekle diyorsun,doneceğim bir gun Beden beklemesine bekliyor ama yurek kan ağlıyor sensiz gecen hergun
Merhaba huzun adasıben duygu gemisigecenin karanlığında yanaştım limanınayukum mutlulukkulak ver bak ne diyor gemide ki seszledim senibiriciğim